18917
Radeonok
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
-
#121 Itt az ATI gyár a szomszédomban( North York/Toronto-ban lakom, a gyár Markham)...és aki teheti csak OEM verziót veszi...azért mert ugyanazt a cuccost kapja, csak olcsobban mert nem kell megfizetni a csomagolást......nekem most éppen a 7000-es verzió van, de az All-in-Wonder8500-re vártam...most ime itt a boltban...csak nincs OEM verzió...egyébként a dobozos(retail) verzio meg csak(!) 600 CAD....ennyit azért meg nem ér egy kártyessz...van itt egy cim www.cnpcanada.com elég türhetőek az árai...de hozzá kell tennem hgy nettó árak amihez jön még 15% tax(ÁFA) -
#120 Nem ironikusan irtam, hogy jo bolt lehet, hanem tenyleg :) -
#117 Hat ez eleg jo bolt lehet, mert ha en beszerzotol kapom ennyiert, ok meg kiskerben adjak alig tobbert, akkor oda megyek maskor hozzajuk :) -
Mathias #114 Nekem is kéne ilyen. Hol vetted? -
#113 Ugy nez ki, hogy 68.
Es persze original. -
Mathias #112 Veriel: Mennyiért kapod? Hol? És LE vagy dobozos? -
#111 Remelem, ma mar hozzak, es beszerelhetem :))
-
Inquisitor #110 Hehe, még meg se volt a Rdeon8500 már valaki ajánlott érte egy Asus8200-es kártyeszt ... hiába mondtam, hogy ez nem eredeti ATI.
De NEM cserélek !!! -
#109 Az elso.
Gef2-t nem erdemes venni szerintem. -
#107 Mivel az elobbi az gef3 ti200 es 500 kozott van..
Tenyleg, erdemes flashelni? Tudom, perverz dolog nekiesni a vadi uj kartya bios-anak, de ha megeri... Van valakinek ilyen iranyu tapasztalata? -
#105 Csak holnap hozzak, elszurta az idot a srac a baratnojevel -
#104 meg fogod bánni...nem mindegy mit mondok...ugyis azt hiszed el amit látsz...de télleg nem fogod megbánni. Már én is gyüjtök rá..szal majd meséld hogy megbántad e-) -
#103 nem fogod megbanni -
#102 Kivancsi leszek nagyon, allandoan azt olvasom, hogy szebb kepe van, mint az nvidiaknak. -
#101 Ja azt olvastam...
Holnap hozzak a radeonomat, legyszi nyugtassatok meg, hogy nem fogom megbanni ;)) -
#100 Csak kicsit maskepp nez ki a robbanas...
Meg mas, hogyha 20 fps-sel harcolsz, es mas, ha 70-nel.. -
#97 Hat nem tudom..
Ha varok, addig nem lesz mivel jatszani. A MOHAA jatszhatatlan gef2-vel 1024-ben. -
Anee #96 jó de nézd azt hogy amikor megjelent a radeon 8500 gyári ati box is már megvolt 75+áfáért -
#95 Nem mondtam, hogy olcsonak kene lennie! Csak azt, hogy nem fogok annyiert venni :))
Amikor megvettem az asus v7700-at, akkor az volt a legjobb. Nem ar/teljesitmenyben, hanem abszolut az volt a best. Most meg mar nem er semmit.
Ugy gondolom, akar 160-ert veszek kartyat, akar 80-ert, egyik sem fog fel-egy evnel tovabb jonak szamitani. Akkora kulonbseg meg nincs a 80-as es a 140-160k-s kozott. Inkabb veszek most egy eroset - de nem a legjobbat -, es 3/4 ev utan megint, mint megveszem a legdragabbat, aztan azt latom, hogy mar sz@t se er.. Azert 160k-bol mar eleg ertelmes dolgokat lehet venni, ha nem vidkartyara koltod :)
-
#93 Valahogy en is igy latom, 160-ert meg nem fogok vidkartyat venni... -
#91 thanx -
Anee #90 a sima -
#89 de az tok soka lesz ;(
es a 8500 a jobb vagy a 8500le? -
Anee #88 hát ha már ennyit vártál akkor szerintem mostmár kivárhatod a 300/300on vagy 350/350en járatottat ami márciusba jön
mint mondtam eredeti és oem között szinte nulla a különbség -
#87 Azt mondjatok, hogy ha veszek egy original ati 8500-at, akkor nem fogom fel even belul megbanni, hogy "b+ miert nem vartam gef4-re"?
Mert ugy nez ki, a heten veszek, csak kicsit dillemaban vagyok, hogy biztos jo otlet-e. -
netrunner #84 És a radeontweaker jó radeon 8500-hoz is? -
Anee #83 hát mondjuk radeon tweaker rage3dtweaker szóval van sok........csak le kell szedned egyet s ott beállítod megfelelőre -
Anee #81 hát jó powerstrippel lehet húzni de egy sima tweakert akkor is fel kell raknod....hogy még jobb legyen:-)
és azokba is lehet húzni -
Borg #79 Most milyen verziói vannak forgalomban ennek a kártyának?
És melyiket érdemes venni? -
Anee #78 "cég azt hangsúlyozta, hogy saját chipjei valódi technológiai innovációkat vonultatnak fel, míg a konkurenciáról mindez aligha mondható el. Amint az a képen is látható, az ATI úgy véli, hogy a GeForce4 Ti sorozat még mindig nem volt képes megközelíteni a Radeon 8500 gazdag feature-készletét, míg a GeForce4 MX minden tekintetben gyengébb produktum, mint a Radeon 8500LE.
"
van valami benne:-) -
Inquisitor #77 Szvsz a Powermagic csak 250/250-es kártyát gyárt, legalább is hivatalosan ...
Joytech/Apollo csinál 275/275-ös kártyát is.
A linkeket senki se nézi, amit írtam? :) -
Anee #75 ne pwerstippel húzd mivel nem csak húzni kell hanem twíkelni is...ad1
a tv beállísásokkal játszottál a driverben? -
#73 mar nemazert de a rally trophy 800-600 ban tnt2 ultra val is jol ment :) -
netrunner #72 Milyen procid van mögötte? -
Anee #70 driver ad1....ad2 szeggy le tweakert a rage3d.comról...minden más ott illetve radeon fórum -
Inquisitor #67 Infók az órajelekről:
http://prohardver.hu/ph_hir.php?id=1071
http://www.reactorcritical.com/cgi-bin/news.cgi?templ=archive.http&mintime=&maxtime=#l994
http://support.ati.com/?parent=0&folder=72&doc=56
Tehát csak óvatosan vásároljatok!
Pláne most, hogy már vannak gyorsabb verziók is 128MB-al ... -
Anee #66 a nonamek majdnem mind 250/250esek...
de vannak jobbak illetve roszabbak is -
#65 Órajelben sem különbözik?? -
Anee #64 semmiben...ugyanaz minden -
netrunner #63 Van valakinek tapasztalata NONAME Radeonokkal? Esetleg az új 8500-assal Noname változatban?
Kivácsi lennék, hogy azok mennyiben különböznek az ATI gyártmányúaktól.