106442
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • CSOCSO
    Helloka most lestem meg az asterix és obelix cleopátra okosságot:))) Hát ez tök cool film volt:))) nem mondom hogy hatalmas mozi siker, de aranyos volt:)))) azt nemtom neki üljek-e most a scooby doo nak.. de nemhiszem hogy neki állok... azt meghagyom holnapra....
  • CSOCSO
    hja 10 pontos film:)
  • CSOCSO
    mé blaszta nem emléxel hogy full köd volt?:) az elején a sötétben.... nah mindegy... amugy nem én találtam ki rádioban mondták...
  • petee
    Most néztem meg az Austin Powers 3-at, kib@szott jó film! aki akar egy nagyot röhögni az ne hagyja ki!!!!!
  • Sephi
    Kulonben is nyar volt emberke:))

Nah kerem ma neztem meg a Insomnia cimu filmet Al Pacinoval.. jaj ritka egy baromsag volt az egesz film!
  • Mike
    lehet hogy mocsári gabona
    há hülye vagy, hogy vonod kéccségbe amit csocsó mond?
  • Blasta
    Gabonamezők általában szárazak nem?
    Lehet, hogy rosszul vágom!
  • CSOCSO
    egyik hiba ha nem szeretik a vizet mé mászkálnak a ködös-párás gabonamezőkben??
  • Coine
    Signs (Jelek)

rég voltam moziban, de ez jó volt.
    Most tudnám kritizálni, mert ez sem volt ám hibátlan, de nincs kedvem, mert jólesett moziban ülni :)
  • CSOCSO
    gyenge!
    :)
  • Factor_007
    utoljára????
  • Blasta
    Ezzel egyet értek!
    Nagyokat hibáztak benne, pedig Tom Clancy nem nagyon szokott...
  • Sephi
    Most neztem meg a Sum Of all Fears...

Hat az otlet jo de lehetett volna jobb is a muvi :)
  • Blasta
    Naná. Csütörtökön mutatták be.
  • Factor_007
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ LÁÁÁÁÁÁTNI AKAROOM MOZIVBA MEGY MÉG VAGY NEM?????? HHOOOOL JJAAAA NE HÜLYESÉGEKETKEIRNI FÉDKFÁPŐSDFSD
    Megy még a moziba??
  • Alien!
    ja-ja...Az se egyszerű....
  • Sephi
    En nnal a resznel amikor elejeti a lampat es meglassa a ufo labat ahogy behuzodik a buzasba aszitem elajulok bazz. Olyan hideg ment vegig rajtam jeezuuuss!!!
  • VinylToy #1448
    Tegnap néztem meg a Birthday Girl (On-Lány) című alkotást (?) Nicole Kidman főszereplésével hát nem erre számítottam, biztos hogy mégegyszer nem nézem meg! :)
  • Dzsini
    ha máshonnan nem - www.est.hu
  • Blasta
    M Night Shyamalan redezte Csocso!

Javasolhatok valamit??? (pusztán barátian, építő jelleggel)
    Ha legközelebb moziba mész, szerintem (csupán szerintem) érdemes egy keveset megtudnod a választott filmről.
    Gondolom a plakátot csak megnézed elötte.
    Vagy ne adj Úr Isten, belelapozol a Pesti Est-be.
    Ott még némi kritikát is olvashatsz róla! De a web mellett viszont iszonyat sokat lehet megtudnod a filmekről, ezt gondolom nem kell ecsetelnem.
    Ezt csak azért javaslom, mert néha megkimélheted magad felesleges pénzkidobástól, ha tisztában vagy vele mondjuk, hogy ki a rendező, illetve kinek a regényéből készült a film.
    Télleg nem árt szerintem!

Ja, és Shyamalan a 6. érzékkel lett világhírü.
  • CSOCSO
    Árghhh ne csigázz fel:))))))))

az a cool mikor a dilis kiment egyedűl a kukoricásba vagy hova..meg amikor benézett az ajtón a késsel... bazzeg kezdek bediliznji a filmtől:)))))))ki rendezt ezt a filmet?:)
  • Blasta
    Jaja! A hiradós jeleneten nekem is szó szerint felállt a szőr a hátamon!
    Nameg a végén az üres TV képernyője......
    Vááááááá
  • CSOCSO
    parázni akarok!!!!!!!mindjárt feldobom az avp1-2-t:)
  • CSOCSO

MUHÁHÁÁH
    MUHÁHÁHÁH
    MUHÁHÁHÁÁHHÁHÁÁ
  • CSOCSO
    igenn igen igen:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))hááhháháhá látni akaromk a filmet!!ÁRGHHű:)))))))))))))) gec mennyit fog parázni a csaj mellettem:)))))))MUHÁHÁHÁ:) én is akarok parázni
  • Alien!
    Nekem is sikerült meglesni a Signs-t...Egyetértek avval a véleménnyel,hogy a vége elnagyolt,de ettől függetlenül jó,nagyon para..Shyamalan tudja hogy kell látvány nélkül ijesztegetni,már az előző filmjeiben is észre lehetett venni. A csúcspont szerintem a hiradó által bejátszott házi videó(gyerekzsúr)....Na az nagyon üt!!!!!
  • CSOCSO
    szerdán megyek megint sign et meglesem:)
  • Coine
    Nekem is tetszett, bár szvsz a fordítás a mai napig idegesít...Farkas...Ciklon...stb.
    Miért nem lehetett átvenni a képregényből a bevett neveket ?
  • Waterhorse
    Na egy értelmes ember ezen a zárt osztályon.
    Nemsokára láthathuk a második részt is, asszem jövőre lesz magyarhonban.
  • Factor_007
    ÁÁ láttam az X-ment(tom nem éppen új)
    Sztem nagyon király! Főleg az érdekelt hogy mi történt a Farkassal (mármint a karmokra meg ezekre gondolok) Meg amugy is királyak voltak az akciojelenetek is. Szal jo film
  • Blasta
    A Signs téleg állat! Csak én komolyabb témára készültem. Pl. túlvilági dolgokra stb. Mint a 6.érzék volt.
    De marhaparás volt az egész, az biztos!
    A vége meg kicsit összecsapott volt.
    Már konkrétan az ügy megoldására gondoltam.
    De egyértelmüen best film ez tuti!
  • Sephi
    Nah en meg vagyok remulve.

Most neztem meg a Donnie Darko cimu filmet es megkerek valakit hogy surgosen magyarazza el nekem mirol szolt mert enn em ertettem!
  • CSOCSO
    JELEK c. film nagyon tetszett!!!!!!!! sok para:))))))))) rég paráztam ennyit:))a hangyák a gatyában pedig egész jó lett!! az első résznél sokkal sokkal jobb!!!!!
  • Sephi
    hoppa! Most neztem meg a Vidocq cimu francia filmet! Hat joggal mondhatom hogy megint lepadloztam! En ilyet meg nem lattam! ezmeletlen komolyan megeri megnezni! Szellemek akcio es kurvajo efektek!
  • galocza
    na, megnéztem a minority reportot. kivételesen dícsérnem kell egy filmet. úgy látszik spielberg mégis tud valamit, és tán 10 év után újra elkezdem megnézni a filmjeit. jó sztori, remek operatőri munka (a sok kontrasztos képre és a színekre gondolok), öröm látni hogy von sydow mester még él , virul és dolgozik. pár "fordulat" mondjuk megjósolható volt, és kellett bele egy kis nyáladzás az amcsi nézők kedvéért + talán nem kellett volna a véget ennyire hepiendesre venni, de mindenképp az utóbbi idők kellemes filmcsalódása.
  • Punker
    Tudja valaki, hogy mi a Code Hunter című film magyar címe mert nem találok hozzá feliratot.
  • Jano
    Ide vele! :D
  • Laalee
    megneztem :D penge lett :D
  • Jano
    Szép lenne.
  • Laalee
    a te jano feliratod is ilyen lenne :D