106442
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
#1466 Helloka most lestem meg az asterix és obelix cleopátra okosságot:))) Hát ez tök cool film volt:))) nem mondom hogy hatalmas mozi siker, de aranyos volt:)))) azt nemtom neki üljek-e most a scooby doo nak.. de nemhiszem hogy neki állok... azt meghagyom holnapra.... -
#1464 hja 10 pontos film:) -
#1463 mé blaszta nem emléxel hogy full köd volt?:) az elején a sötétben.... nah mindegy... amugy nem én találtam ki rádioban mondták... -
#1462 Most néztem meg az Austin Powers 3-at, kib@szott jó film! aki akar egy nagyot röhögni az ne hagyja ki!!!!! -
#1461 Kulonben is nyar volt emberke:))
Nah kerem ma neztem meg a Insomnia cimu filmet Al Pacinoval.. jaj ritka egy baromsag volt az egesz film!
-
#1460 lehet hogy mocsári gabona
há hülye vagy, hogy vonod kéccségbe amit csocsó mond? -
#1459 Gabonamezők általában szárazak nem?
Lehet, hogy rosszul vágom! -
#1458 egyik hiba ha nem szeretik a vizet mé mászkálnak a ködös-párás gabonamezőkben?? -
#1457 Signs (Jelek)
rég voltam moziban, de ez jó volt.
Most tudnám kritizálni, mert ez sem volt ám hibátlan, de nincs kedvem, mert jólesett moziban ülni :) -
#1456 gyenge!
:) -
#1455 utoljára???? -
#1454 Ezzel egyet értek!
Nagyokat hibáztak benne, pedig Tom Clancy nem nagyon szokott... -
#1453 Most neztem meg a Sum Of all Fears...
Hat az otlet jo de lehetett volna jobb is a muvi :) -
#1452 Naná. Csütörtökön mutatták be. -
#1451 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ LÁÁÁÁÁÁTNI AKAROOM MOZIVBA MEGY MÉG VAGY NEM?????? HHOOOOL JJAAAA NE HÜLYESÉGEKETKEIRNI FÉDKFÁPŐSDFSD
Megy még a moziba?? -
#1450 ja-ja...Az se egyszerű....
-
#1449 En nnal a resznel amikor elejeti a lampat es meglassa a ufo labat ahogy behuzodik a buzasba aszitem elajulok bazz. Olyan hideg ment vegig rajtam jeezuuuss!!! -
#1448 Tegnap néztem meg a Birthday Girl (On-Lány) című alkotást (?) Nicole Kidman főszereplésével hát nem erre számítottam, biztos hogy mégegyszer nem nézem meg! :) -
#1447 ha máshonnan nem - www.est.hu -
#1446 M Night Shyamalan redezte Csocso!
Javasolhatok valamit??? (pusztán barátian, építő jelleggel)
Ha legközelebb moziba mész, szerintem (csupán szerintem) érdemes egy keveset megtudnod a választott filmről.
Gondolom a plakátot csak megnézed elötte.
Vagy ne adj Úr Isten, belelapozol a Pesti Est-be.
Ott még némi kritikát is olvashatsz róla! De a web mellett viszont iszonyat sokat lehet megtudnod a filmekről, ezt gondolom nem kell ecsetelnem.
Ezt csak azért javaslom, mert néha megkimélheted magad felesleges pénzkidobástól, ha tisztában vagy vele mondjuk, hogy ki a rendező, illetve kinek a regényéből készült a film.
Télleg nem árt szerintem!
Ja, és Shyamalan a 6. érzékkel lett világhírü. -
#1445 Árghhh ne csigázz fel:))))))))
az a cool mikor a dilis kiment egyedűl a kukoricásba vagy hova..meg amikor benézett az ajtón a késsel... bazzeg kezdek bediliznji a filmtől:)))))))ki rendezt ezt a filmet?:) -
#1444 Jaja! A hiradós jeleneten nekem is szó szerint felállt a szőr a hátamon!
Nameg a végén az üres TV képernyője......
Vááááááá -
#1443 parázni akarok!!!!!!!mindjárt feldobom az avp1-2-t:) -
MUHÁHÁÁH
MUHÁHÁHÁH
MUHÁHÁHÁÁHHÁHÁÁ -
#1441 igenn igen igen:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))hááhháháhá látni akaromk a filmet!!ÁRGHHű:)))))))))))))) gec mennyit fog parázni a csaj mellettem:)))))))MUHÁHÁHÁ:) én is akarok parázni -
#1440 Nekem is sikerült meglesni a Signs-t...Egyetértek avval a véleménnyel,hogy a vége elnagyolt,de ettől függetlenül jó,nagyon para..Shyamalan tudja hogy kell látvány nélkül ijesztegetni,már az előző filmjeiben is észre lehetett venni. A csúcspont szerintem a hiradó által bejátszott házi videó(gyerekzsúr)....Na az nagyon üt!!!!! -
#1439 szerdán megyek megint sign et meglesem:) -
#1438 Nekem is tetszett, bár szvsz a fordítás a mai napig idegesít...Farkas...Ciklon...stb.
Miért nem lehetett átvenni a képregényből a bevett neveket ? -
#1437 Na egy értelmes ember ezen a zárt osztályon.
Nemsokára láthathuk a második részt is, asszem jövőre lesz magyarhonban. -
#1436 ÁÁ láttam az X-ment(tom nem éppen új)
Sztem nagyon király! Főleg az érdekelt hogy mi történt a Farkassal (mármint a karmokra meg ezekre gondolok) Meg amugy is királyak voltak az akciojelenetek is. Szal jo film -
#1434 A Signs téleg állat! Csak én komolyabb témára készültem. Pl. túlvilági dolgokra stb. Mint a 6.érzék volt.
De marhaparás volt az egész, az biztos!
A vége meg kicsit összecsapott volt.
Már konkrétan az ügy megoldására gondoltam.
De egyértelmüen best film ez tuti!
-
#1433 Nah en meg vagyok remulve.
Most neztem meg a Donnie Darko cimu filmet es megkerek valakit hogy surgosen magyarazza el nekem mirol szolt mert enn em ertettem! -
#1432 JELEK c. film nagyon tetszett!!!!!!!! sok para:))))))))) rég paráztam ennyit:))a hangyák a gatyában pedig egész jó lett!! az első résznél sokkal sokkal jobb!!!!! -
#1431 hoppa! Most neztem meg a Vidocq cimu francia filmet! Hat joggal mondhatom hogy megint lepadloztam! En ilyet meg nem lattam! ezmeletlen komolyan megeri megnezni! Szellemek akcio es kurvajo efektek! -
galocza #1430 na, megnéztem a minority reportot. kivételesen dícsérnem kell egy filmet. úgy látszik spielberg mégis tud valamit, és tán 10 év után újra elkezdem megnézni a filmjeit. jó sztori, remek operatőri munka (a sok kontrasztos képre és a színekre gondolok), öröm látni hogy von sydow mester még él , virul és dolgozik. pár "fordulat" mondjuk megjósolható volt, és kellett bele egy kis nyáladzás az amcsi nézők kedvéért + talán nem kellett volna a véget ennyire hepiendesre venni, de mindenképp az utóbbi idők kellemes filmcsalódása. -
#1429 Tudja valaki, hogy mi a Code Hunter című film magyar címe mert nem találok hozzá feliratot. -
#1428 Ide vele! :D -
#1427 megneztem :D penge lett :D -
#1426 Szép lenne. -
#1425 a te jano feliratod is ilyen lenne :D