106442
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • dikki*yysw
    Én nem néztem filmet mostanában.
  • CSOCSO
    tééényleg mi volt birtni legutcsó ( volt több is?:) filmje? azér tmeglesném hogy hova tünt a melle akkor amikor a parton fekszik...
  • Blasta
    BRITNI MOST IS JÓL NÉZ KI! ERRŐL NEM NYITOK VITÁT!
  • Laalee
    mert vegulis britni is enekelt szineszkedett es jol is nezett ki valamikor :D
  • Laalee
    szoval maradjunk a sztarocska szo mellett :D
  • Blasta
    Megérdemli! Énekelt, színészkedett, jól kinézett!
    Respect for her!!!!
  • Blasta
    Nem! Csak hagosabban írtam aztat! Komolyan! Észre se vettem, hogy kisbetüvel írtad!

HOGY TE MEKKORA TAPLÓ VAGY!!!!!
  • Laalee
    biztos megerdemli a muveszno nevet? :D
  • Laalee
    a zeneje legalabb jo :D
  • galocza
    a csuba nagybetű a MŰVÉSZNŐ nevében annak szólt, milyen tapló is vagyok? 8)
    szorika, mindent kis betűvel írok, még a saját nevemet is (mármint gépelve - kézzel csupa nagybetűvel).
  • galocza
    the sweetest thing:
    mintha megkíséreltek volna valami there's something about mary utánérzést csinálni, de nem sikerült sem a bájt, sem jó sztorit, sem a durva "poénokba" humort belevinni. a húgom nem húgom óta a legrosszabb vígjáték. csak diaz/applegate fanatikusoknak.
  • vizes
    A filmben elhangzó versrészletek tetszettek meg, szeretném megtudni a címet és a szerzőt.
  • vizes
    Nem most láttam, de megkérdezném, hogy látta e valaki Az eljövendő szép napok c. kanadai filmet?
  • Blasta
    Hát nagyon nem sikerült nekik! Kissé szarabb lett az a film a Dracula 2000-nél....
    És AALIYAH a Romeo must die-ban sokkal jobban nézett ki!!!!!
  • galocza
    még kölyökkoromban láttam, az akkoriak alapján teljesen ok. mondjuk én kedvelem a sötét, lepusztult közeljövőképeket...

queen of the damned: holló (ami valójában varjú 8) plusz egy kis interjú a vámpírral, pár jó, klipszerű kép, morcos muzsika, idétlen mozgások. 1x nézhető. a benyomás: hollóhoz hasonló félkultfilmet próbáltak csinálni, de nem sikerült (max az aaliyah hívőknek).
  • Blasta
    Az is! Gyalázat....
  • CSOCSO
    Meglestem a Hackers 2 filmet magyar felirat stb..(felirat.hu) és szvsz egész jó kis film fulm más
  • Laalee
    ha a 2. nal rosszabb akor az gyalazatos lehet :D
  • galocza
    highlander - endgame. hát, ahogy írtátok (?) harmadiknál jobb, első kettőnél rosszabb. követi azt a nemes hagyományt, hogy az összes addigi résznek ellentmond...

kung pow. aranyos, idióta. jól szórakoztam, bár valszleg még jobban értékelem, ha ismerem azt a filmet, ami köré megcsinálták. rémlik a minivideo a netről, a mátrixos tehén? na az ebből a filmből van...
  • Totya000
    Voodoo & Serano - Blood is Pumpin'
  • CSOCSO
    buliszervíz egész aranyos nem nagy cucc de teljesen jo ahhoz hogy leszedjed divx be aztán 2 unalmas orában meglesd... azé voltak benne aranyos részek:))) az a kutya az kész.. :)))))
  • [Walaki]D`Lair
    ????
  • Jano
    Ja, meg a izé!
  • [Walaki]D`Lair
    Legjobb film akkor is a Ford Fairlane Kalandjai :DDDD
  • Jano
    Időutazásos paradoxonok esetében nem beszélhetünk logikáról, így annak hibájáról sem szvsz.
  • Blasta
    Ez egyébbként igaz!
    A végső visszaszámlálásban is olyan logikai hibák vannak, hogy na....
  • Jano
    Csak a torkát lőtte szét!
  • Laalee
    mint az osszes idoutazos film... :D
  • Lteebee
    Jól látom?

Embereknek nem teccik a fc?
  • Blasta
    A Terminátorban pl. szintén akkora logikai bug-ok vannak, hogy estéket lehet róla elvitázni,úgy hogy nem jutsz közelebb a megoldáshoz, csak annyira jösz rá, hogy "itt valami el van kúrva"
  • Blasta
    Hol is hallottam ezt?????:-DDD

(najó, de a Matrix Sci-fi. Tehát tudományos-fantasztikus.....ez válasz az "elhiszem-nemhiszem-re")
  • Dzsini
    na mindegy. ezért nem nézek mostanában szinte semmi filmet.
  • Laalee
    Mérne? USA-ban minden lehetséges....
  • Dzsini
    na a 'hollywood' beszólás után már nem tudok úgy nézni egy filmre mint előtte... ez van, nálam bebukott sajna a cucc... egy koncepciót rendesen fel kell építeni, és lehetőleg támadhatatlanra, vagy nehezen támadhatóra kellene gyártani (az SW-nél ott van az "ez csak mese" az a távoli múlt... bár mostanában azt nézve se tudok igazán lelkesedni... a 2tornyot várom, hogy milyen hatással lesz rám)
    inkább olvasok.
    a matrixban meg mondanivaló... háááát...
  • Blasta
    Nekem csak a vége gázos. Lukas fejjel, fél aggyal ácsorog a csajjal....ez nem jött be.
  • Blasta
    Mérne? USA-ban minden lehetséges....
  • Laalee
    valaki megveri sajat magat felreszegen a kocsma elott, es ez annyira teccik a tobbi felreszegnek hogy megveri a haverjat, majd mint vezetot fanatikusan kovetnek... ? :D
  • Laalee
    az egesz :D
  • Blasta
    FC-vel mi a gond?
  • Blasta
    Erre én is rájöttem.
    De ezt én simán átugrottam egy "hollywood" beszólással!
    Ha komolyan belegondolsz, ezen a sztorin legalább lehet gondolkodni. Én nagyon sokat törtem rajta a burámat, és kb. u.azokra a dolgokra jöttem rá.
    Nem úgy mint egy Titanic-on vagy egy Star Trek-en, esetleg Pókemberen...

Én ezt a filmet tekintem a 21. század Star Wars-ának. Olyan sztorija van és annyira eltalálták az egészet, mint anno a SW trillógiát!