106442
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
#1335 Én nem néztem filmet mostanában. -
#1334 tééényleg mi volt birtni legutcsó ( volt több is?:) filmje? azér tmeglesném hogy hova tünt a melle akkor amikor a parton fekszik... -
#1333 BRITNI MOST IS JÓL NÉZ KI! ERRŐL NEM NYITOK VITÁT! -
#1332 mert vegulis britni is enekelt szineszkedett es jol is nezett ki valamikor :D -
#1331 szoval maradjunk a sztarocska szo mellett :D -
#1329 Megérdemli! Énekelt, színészkedett, jól kinézett!
Respect for her!!!! -
#1328 Nem! Csak hagosabban írtam aztat! Komolyan! Észre se vettem, hogy kisbetüvel írtad!
HOGY TE MEKKORA TAPLÓ VAGY!!!!! -
#1327 biztos megerdemli a muveszno nevet? :D -
#1326 a zeneje legalabb jo :D -
galocza #1325 a csuba nagybetű a MŰVÉSZNŐ nevében annak szólt, milyen tapló is vagyok? 8)
szorika, mindent kis betűvel írok, még a saját nevemet is (mármint gépelve - kézzel csupa nagybetűvel). -
galocza #1324 the sweetest thing:
mintha megkíséreltek volna valami there's something about mary utánérzést csinálni, de nem sikerült sem a bájt, sem jó sztorit, sem a durva "poénokba" humort belevinni. a húgom nem húgom óta a legrosszabb vígjáték. csak diaz/applegate fanatikusoknak. -
#1323 A filmben elhangzó versrészletek tetszettek meg, szeretném megtudni a címet és a szerzőt. -
#1322 Nem most láttam, de megkérdezném, hogy látta e valaki Az eljövendő szép napok c. kanadai filmet?
-
#1321 Hát nagyon nem sikerült nekik! Kissé szarabb lett az a film a Dracula 2000-nél....
És AALIYAH a Romeo must die-ban sokkal jobban nézett ki!!!!! -
galocza #1320 még kölyökkoromban láttam, az akkoriak alapján teljesen ok. mondjuk én kedvelem a sötét, lepusztult közeljövőképeket...
queen of the damned: holló (ami valójában varjú 8) plusz egy kis interjú a vámpírral, pár jó, klipszerű kép, morcos muzsika, idétlen mozgások. 1x nézhető. a benyomás: hollóhoz hasonló félkultfilmet próbáltak csinálni, de nem sikerült (max az aaliyah hívőknek). -
#1319 Az is! Gyalázat.... -
#1318 Meglestem a Hackers 2 filmet magyar felirat stb..(felirat.hu) és szvsz egész jó kis film fulm más -
#1317 ha a 2. nal rosszabb akor az gyalazatos lehet :D -
galocza #1316 highlander - endgame. hát, ahogy írtátok (?) harmadiknál jobb, első kettőnél rosszabb. követi azt a nemes hagyományt, hogy az összes addigi résznek ellentmond...
kung pow. aranyos, idióta. jól szórakoztam, bár valszleg még jobban értékelem, ha ismerem azt a filmet, ami köré megcsinálták. rémlik a minivideo a netről, a mátrixos tehén? na az ebből a filmből van... -
Totya000 #1314 Voodoo & Serano - Blood is Pumpin' -
#1313 buliszervíz egész aranyos nem nagy cucc de teljesen jo ahhoz hogy leszedjed divx be aztán 2 unalmas orában meglesd... azé voltak benne aranyos részek:))) az a kutya az kész.. :))))) -
[Walaki]D`Lair #1312 ???? -
#1311 Ja, meg a izé! -
[Walaki]D`Lair #1310 Legjobb film akkor is a Ford Fairlane Kalandjai :DDDD -
#1309 Időutazásos paradoxonok esetében nem beszélhetünk logikáról, így annak hibájáról sem szvsz. -
#1308 Ez egyébbként igaz!
A végső visszaszámlálásban is olyan logikai hibák vannak, hogy na.... -
#1307 Csak a torkát lőtte szét! -
#1306 mint az osszes idoutazos film... :D -
#1305 Jól látom?
Embereknek nem teccik a fc? -
#1304 A Terminátorban pl. szintén akkora logikai bug-ok vannak, hogy estéket lehet róla elvitázni,úgy hogy nem jutsz közelebb a megoldáshoz, csak annyira jösz rá, hogy "itt valami el van kúrva" -
#1303 Hol is hallottam ezt?????:-DDD
(najó, de a Matrix Sci-fi. Tehát tudományos-fantasztikus.....ez válasz az "elhiszem-nemhiszem-re") -
#1302 na mindegy. ezért nem nézek mostanában szinte semmi filmet. -
#1301 Mérne? USA-ban minden lehetséges.... -
#1300 na a 'hollywood' beszólás után már nem tudok úgy nézni egy filmre mint előtte... ez van, nálam bebukott sajna a cucc... egy koncepciót rendesen fel kell építeni, és lehetőleg támadhatatlanra, vagy nehezen támadhatóra kellene gyártani (az SW-nél ott van az "ez csak mese" az a távoli múlt... bár mostanában azt nézve se tudok igazán lelkesedni... a 2tornyot várom, hogy milyen hatással lesz rám)
inkább olvasok.
a matrixban meg mondanivaló... háááát... -
#1299 Nekem csak a vége gázos. Lukas fejjel, fél aggyal ácsorog a csajjal....ez nem jött be. -
#1298 Mérne? USA-ban minden lehetséges.... -
#1297 valaki megveri sajat magat felreszegen a kocsma elott, es ez annyira teccik a tobbi felreszegnek hogy megveri a haverjat, majd mint vezetot fanatikusan kovetnek... ? :D -
#1296 az egesz :D -
#1295 FC-vel mi a gond? -
#1294 Erre én is rájöttem.
De ezt én simán átugrottam egy "hollywood" beszólással!
Ha komolyan belegondolsz, ezen a sztorin legalább lehet gondolkodni. Én nagyon sokat törtem rajta a burámat, és kb. u.azokra a dolgokra jöttem rá.
Nem úgy mint egy Titanic-on vagy egy Star Trek-en, esetleg Pókemberen...
Én ezt a filmet tekintem a 21. század Star Wars-ának. Olyan sztorija van és annyira eltalálták az egészet, mint anno a SW trillógiát!