106442
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
#1602 Mi nem tetszik az A.I.ban? -
#1601 ali g:) lol film :))idijóta az a manus:)))) -
#1600 A Heist - AZ arany nyomában (...) nagyon bejött, talán még az o11et is verte. Az Ali G és a Lilo&Stitch is fasza. Nézzétek meg a Super Trooper c. filmet is. Tele van poénokkal ... -
#1599 reign of fire.. hát elmegy..
Jelek: még mindíg rulez!!!:) azé moziba parásabb volt:))
Bővér szálló... hát van egy két értelmesebb jelenet de ez sem egy nagy movie.. -
#1597 A.I. nekem nem hibátlan, sőőőőt, de hát ahány ház annyi szopás..... -
#1596 Jabberwocky: Terry Gilliam film, raadasul a jobbik fajtabol. Sok tekintetben a Gyaloggaloppra emlekeztet, de annal sokkal elvontabb humora van. Jo film, a latvany pedig tokeletes. 5/5
Lilo & Stitch: Hollywood (vagyis a Walt Disney meg a Dreamworks) egyre jobb rajz/trace filmeket csinalnak. Az utobbi idoben keszultek kozul mind tetszett ... hmm lehet bennem van a hiba?
Ennek is jo az alapotlete (bar szvsz azert tobbet is kihozhattak volna belole) es remek poenok vannak benne. Kar hogy a vege a szokasos hollywoodi cukormaz . Na mind1, ez utobbitol ezuttal eltekintek, mivel vegul is gyerekeknek (is) szol. 5/5
(Azert attol meg hogy egy film megkapja a max pontszamot nem lesz tokeletes, vagyis nem kerul egy szintre a 12 Monkeys, A.I., Unforgiven vagy akar a Torrente cimu filmekkel. Ez utobbiak hibatlanok, vagyis nem is lehetnenek jobbak. Kar hogy olyan keves van beloluk ... szoval ezek kulon jelolest kapnak) -
galocza #1593 hát azon nem csapkodod a seggedet a földhöz, az tuti... én tiszta apátiába süllyedtem a film hatására (éreztem a jövőmet? 8). -
#1592 FélelemReszkLasV. alapfilm.
A Végállomás se rossz. Jól játszik benne Nicolas Cage. -
#1591 nezzetek inkabb a LOTR ext. et :D
elaludtam rajta fel orat es fel sem tunt :DDD
-
#1590 megis mitvartal tole... az elozo 4 reszben sem volt mas a helyzet... -
#1588 En most a De Niro + Billy Cristal , Analyse This folytatasat a Analyse That -et akarom megnezni sztm kurva jo lesz:) -
#1587 Ahány ember annyi vélemény.
És ez így is van jól. -
#1586 Akkor egy filmről beszélünk.
Na az télnyleg komoly filmecske. -
#1585 Nem!
Az a film A fless....
Az egész múvi arról szól, hogy milyen drogoktól, milyen flesseik vannak az arcoknak....
Zúzós film... -
#1584 Félelem és rettegés LV-ban az vmi drogos film, ugye ?
druva flash az biztos... -
galocza #1583 20 percig bírtam és töröltem 8((
ha már las vegas, legyen végállomás... na az milyen depi film... -
Lantee #1582 Bakker! Tegnap betettem a DVD lejátszómba a Star Wars - Episode II-t, majd úgy fél órányi szenvedés után sikitva tapostam az EJECT gombra!
Szégyen-gyalázat! "Csak egy Jedi törörlhette az adatokat. Na, majd meditálok rajta! by Yoda" . . .a látvány télleg fasza, de ezek a semmitmondó párbeszédek...VLEEE!!!
Viszont életemben először megnéztem a Félelem és Reszketés LAs Vegasban-t, és valami hatalmas film!!! Ennyit rég nem röhögtem!! Aki még nem látta, azonnal pótolja!! :) -
#1581 Nos szvsz aki meg akarja nezni a XXX-et az ne tegye mert ekkora ocskasagot reg nem volt. Van benne egy ket jo beszolas de a film az gyenge...
Ellenben tudom ajanlani a Salton Sea nevu filmet Val Kimmer -el ... nah az film -
#1580 Huhhh.
Akkor nem is nézem meg!
A bemutató alapján már folytam le a nyáltól a székről......
-
galocza #1579 xxx: meglepve tapasztaltam, hogy tetszett. összegyúrtak 1 kis blade-t (a sötét, kelet-európai éjszakai áletre gondolok és a miliőre), és némi dzsémszbondot. az alapötlet (bár rémlik hasonló, végül is a piszkos 12 ilyen) tetszett, aztán néhol lelapult a film. DE VOLT BENNE PRÁGA, és én azt imádom. a mi szerencsétlen budapestünk csak berlinként meg buenos airesként tud filmben megjelenni, prága saját jogán 8(((.
panic room: előzetes alapján nem vártam sokat, de kellemes csalódás. kicsit lájtos thriller (még én sem kaptam szívrohamot 8). klisék megvannak (a legjobbszívű és egyben legintelligensebb rosszfiú persze a fekete), de azért ok. nem egy fight club szintű kultfilm, de (legalább) 1x nézhető. -
#1578 Én is nemrég láttam, szerintem ritka szar. Olyan unalmas, hogy nem is emlékszem belőle semmire, sablonos, nyálas giccsparádé. -
#1577 Most megy kedvenc James Bond filmem. -
#1576 Még vasárnap sikerült megnézni A kárhozat útját (Road to perdition), nagyon tetszett a film, mindig is éltem haltam a 30-as, 40-es évek beli gengszterfilmekért.
-
#1575 The Skulls 2: Vegul is nezheto, HA leszamitjuk az idiota alapotletet meg a hasonlo sztorit. Eddig azt hittem hogy a titkos tarsasagok azert vannak hogy az elefantbol csinaljanak bolhat, es nem forditva. Mekkorat tevedtem Hollywood valsagban lehet, ha profi modon megfilmesitenek olyan forgatokonyveket amiket en egybol vagnek a kukaba. 2/5, de csak mert a helyszinek tetszettek. Vegre nem a szokasos foiskola vagy getto -
#1574 Beam Breakers-t ismered? -
[Walaki]D`Lair #1573 5. Elem powah!..... -
#1572 Na megnéztem a Reign of fire-t.
Hát mitmondjak. Láttam már sokkal gagyibb és uncsibb filmet!
Klisék naná hogy voltak benne, de azért ki lehetett bírni!
A sztori gázos (sárkányok miatt elpusztul majdnem az egész bolygó 2020-ra...pfff), nem tudták kihagyni a "öldmeg a főszörnyet és minden okés lesz" elemet sem, de én pl. nem unatkoztam rajta és olyan marha nagy mese dolgok sem voltak benne...
Az elején meg kifejezetten bejött a 3 arkangyal.
"csak 17 mp-ig élnek"...
Szal szerintem egy normális akciófilmmet láttam, amiben a szokásos kliséken kívül hibát nem nagyon fedeztem fel, és még izgulni is tudtam rajta, bár csak a végén....
A grafika természetesen állat, de szerintem manapság már nem mérce, hogy egy filmben jól alkalmazzák a 3d-s trükköket. -
#1571 Én a bannert várom. Az is lesz pár év múlva. -
#1570 Bazz a jobbalso meg ures???
Szerintetek meddig meg? Lehet fogadni!
Ez a rovid velemenyem a TV csatornakrol:
-
#1569 Jah tok vicces volt ahogy Bruce Willis megprobalt szineszkedni benne.
Az a pasi egy rejtely szamomra, nehany filmben egesz jo ... most azota fejlodott, vagy a rendezon mulik, vagy esetleg csak egy fajta karaktert tud eljatszani? -
#1568 Engem annyira nem fogott meg.Aranyoos volt, volt benne 1-2 jó poén, de azért nem voltam tőle elájulva. -
#1567 Azt jáccák már a mozik????
Aszittem még nem....
Na majd meglesem oszt ugázok róla egy-két keresetlen szót... -
#1566 lilo n stich :D
ut rendeset -
#1565 Tegnap néztem a Die harder-t.
Tök vicces. -
Nyiri #1564 Voros Sarkany-tol is tobbet vartam. Nem annyira izgalmas mint az elso ketto es keves benne a brutalitas... -
Nyiri #1563 A Reign of Fire filmet moziban lattam es majdnem elaludtam rajta. A tortenet szar (egyaltalan van ????) es emiatt az egesz film egy szarsag. Tele baromsagokkal. Egyedul a Computer Grafika a tuti benne -
#1562 Ez érdekel engem is! Majd megkukkantom, de lehet, hogy moziban érdemesebb volna. Elég látványosnak tűnik a film... -
#1561 Most neztem meg a Reigh Of Fire filmet. Hat storynak jo volt bar az eleje kicsit uncsi. Sztm lehetett volna jobb vege is. Kicsit extreme volt hogy a sarkanyok mindent leromboltak vazze. -
#1560 Ezen már én is kiakadtam!
Megy az RTL klub (teszem azt) és nézzük a VV-t, akkor a jobbfölsőbe az RTL Klub logó, balfölsőbe a VV logó, a balalsóba a 12 éven aluliaknak nem ajánlott logó...
Hát basszák meg. -
#1559 Na köszi!
Ezek szerint egyre gondoltunk, (illetve ugyan úgy láttuk a filmet) csak én nem nevezném ezt Happy Endnek...
Ez kavart engem össze.
A Vírus úgyis elszabadul, a főhős úgyis meghal (ahogy gyerekkorában látta) és a mintát úgyis megszerzik.
No problem...