106446
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Laalee
    valaki megveri sajat magat felreszegen a kocsma elott, es ez annyira teccik a tobbi felreszegnek hogy megveri a haverjat, majd mint vezetot fanatikusan kovetnek... ? :D
  • Laalee
    az egesz :D
  • Blasta
    FC-vel mi a gond?
  • Blasta
    Erre én is rájöttem.
    De ezt én simán átugrottam egy "hollywood" beszólással!
    Ha komolyan belegondolsz, ezen a sztorin legalább lehet gondolkodni. Én nagyon sokat törtem rajta a burámat, és kb. u.azokra a dolgokra jöttem rá.
    Nem úgy mint egy Titanic-on vagy egy Star Trek-en, esetleg Pókemberen...

Én ezt a filmet tekintem a 21. század Star Wars-ának. Olyan sztorija van és annyira eltalálták az egészet, mint anno a SW trillógiát!
  • Dzsini
    az agyi elektromosság pár voltokban és mikro vagy miliamperekben mérhető... amúgy meg alvás közben vagy stressz-helyzetben minden élőlény agyi tevékenysége igencsak felpörög... ha erre van szükségük, akkor csak be kell dobálni pár virtuális farkast vagy akármit amitől félnek a tehenek, és meglenne az olcsó, egyszerű stimulálószer.

igen, FC = fightclub
  • Dzsini
    így meg marad az, hogy "degagyi, ennek így semmi értelme, csak látvány miatt..."
    amugy a tehénkéket pont nem kellene terelgetni, mert nincs meg az intelligenciájuk, hogy bajt okozzanak... és egy programcsoport lehetne annyira 'értelmes', hogy erre rájöjjön, és a kevesebb energiafelhasználással járó forrást választhatná...
  • Laalee
    jojo de milyen izgalmas lenne 2 oran at nezni ahogy smith ugynok terelgeti a teheneket :D
  • Dzsini
    az egész alapötlet... miért kell emberekkel görcsölni? energiát lehet mondjuk tehenekből nyerni, és nekik "csak" egy unlimited füves puszta kellene... egy gépnek nem mindegy honnan jön az energia? kevesebb felügyelet kellene.
    vagy.. najó, legyen, csináltak egy világot, tele lyukakkal hibákkal - elvégre van számítási kapacitás, minek debug-olni, adjuk csak meg az esélyt a külső behatolásra, nehogy már zárt rendszert alkossunk... ha már a 'lázadók' rájöttek a hackelésre, miből állt volna unlimited ammot pakolni a fegyverekbe amikor mentek morpheust kihozni? nem lett volna elég látványos... meg minek belül szórakozni, amikor kívül is felmehettek volna...
    a lázadók meg... ahelyett hogy békésen eléldegélnének, és technológiailag és létszámban felfejlődnének annyira, hogy ne 4 senkinek kelljen ugrálgatnia be, inkább mindent kockáztatva kajtatják a többi senkit, és könnyen lenyomozható, baromnagy nyomokat hagynak maguk után - amit a 'gépek' csakazért sem nyomoznak le...
    najóvan... mese-mese, de ezek (és leginkább az első, az egész ötlet felborulása) teljesen elvették tőle a kedvem. ahogy Laalee ötlete is az FC-től... jófilm meg minden, csak rohadtul sántít :(

na. lehet leanyázni.
  • Blasta
    Na én kiváncsi lennék arra a koncepció hibára....
    Demost komolyan! Érdekel, mit nem vettem észre!
  • Dzsini
    a MX-ban is ordít, ha valaki észreveszi... aki meg nem, az meg nézi és bódog :)
  • Laalee
    jo mert ott ordit a baromsag, mindamellett az a film 6-7 megnezes utan mar baromira teccik
  • Dzsini
    mondja ezt 1 oyan, aki a FC-ben is megtalálta a koncepció-hibát... :)))
  • Laalee
    igaz 3es fel ora az mar boven 2 retegnyi anyag, de akkor is elferne 2 lemezen :D csak meg mindig jobban eladhato a 4...

a matrix sztorija meg teccik es pont! :D
  • Dzsini
    a koncepció.. háááát... namind1. én már csak mezei akciófilmet várok... látványos tekknikákkal, mert a sztori... :(

a 4 dvd meg mind 2rétegű, szóval ha hajlandóak lennének 2oldalasan kiadni, akkoris 2korong lenne, csak nem lenne rajta szép képek, és mindenki összekeverné :))
  • Laalee
    felek hogy a tortenet lapos lesz, egy mezei latvanyos akciofilmet kapunk... remelem nem igy lesz, de ez a szokas...
  • Gery1980
    Én nagyon kiváncsi vagyok, mit tudnak kihozni a folytatásból, mert egy ilyen volumenü film további részeinek elkészítése igen kényes feleadat, hiszen kvázi űberelni kell az előző részt, de legalább olyan jónak kell lennie, vagy megbukik az egész koncepció.
  • Laalee
    igazabol semmipluszt, mert az egesz 4 lemez elferne 1 en is... csak igy joban eladhato, mintha azt mondanak dupla retegu 2 oldalas dvd vel...
    meg a film erdekel a +jeleneteivel, nem a rendezo 3 oras dicshimnusza hogy mekkora kiraly a film. megnezem es eldontom en, hogy kiraly-e.
  • Dzsini
    LOTR november első hetére lett ígérve, aztán hogy mi lesz belőle... meglássuk.

MX első néhányra tetszett, aztán egyre kevésbé... csomó bajom lett vele, koncepció és egyéb dolgok miatt... hadd ne kezdjem sorolni, kötözködésnek vagy szőrszálhasogatásnak tűnne, pedig az :) nemteccik már na. megnézem majd a maradék 2-t, de ... namind1.
  • Gery1980
    Mire célzol ezzel?
  • Gery1980
    Na arra én is kiváncsi vagyok, mit tudnak 4 lemezre felnyomatni:)
  • Laalee
    LOTR SE dvd oktober vagy novemberi megjelenes? :D
  • Laalee
    state 51 nekem teccik.
    mivel amicsban mar kb fel eve kijott dvdn eleg szegyen, hogy a magyar mozikba most jott be... nem is megyek megnezni! :D
  • Dzsini
    olyan is lett :)))
  • Gery1980
    Elképzelhető, hogy volt valami ihletadó, de koppintásról szó sincs.Ez egy teljesen új történet volt.
  • Dzsini
    wachoék asszem a dvdn arról beszéltek, hogy valami manga alapján építették a világot, bár kissé átalakítva a történetet...
  • Blasta
    Milyen képregényből lopták a Matrixot???
  • Dzsini
    az MX-et a képregény elődből lopták, a Blade-eket meg (nagy meglepetésre) a Blade képregénysorozatból...
  • Gery1980
    Azért ezzel a Matrix látványvilága dologgal nem értek 1et!
  • galocza
    szerintem a penge 1 penge volt. a fél mátrix látványvilágot onnan lopták. a második 1x nézhető, feledhető.
    ha már zenéknél tartunk nekem tudjátok melyik tetszett? amikor az első részben penge bácsi követi a rendőrt a vámpírbárba, és a japcsi csajok kajabálnak. na az nagyon rulz 8).
  • Gery1980
    utána néztem, volt lehetőség belehalgatni is, persze csak rövid időt mindegyik számból és én nem ismertem fel.De nagyon kéne a zene.
  • VinylToy #1264
    Nekem személy szerint tetszett a film, a trágár beszéd ellenére is :)))
    Mert ugye abból volt benne nem kevés, de megmosolyogtató volt, én megnézem szerintem egynél többször is!
  • Dzsini
    a soundtrack lemezen nehogymá' ne szerepeljen...
  • Gery1980
    Ne is mond!Az a film elég nagy csalódás volt számomra.Úgy voltam vele, hogy az kötelező mozifilm!Aztán mikor kijöttem róla el sem hittem, hogy ennyire gyengére sikerült.Meg lehetett nézni, nem volt rossz film, de ahoz képest amit vártam igencsak alulteljesített.Viszont a mai napig keresem azt a muzsikát ami a szórakozóhelyen szólt mikor bement a kis csapat keresgélni!Valami pörgős muzsika volt, és eszméletlenül bejött!Ha valaki esetleg tudja miről van szó, ossza meg velem!
  • Gery1980
    Múltkor néztem meg a 51st States c. filmet, Sámuel papával, meg azzal az idióta angol krapekkal aki az Alul Semmi-ben játszott.Szerintem meg lehet kuksizni egyszer a filmet, egész kellemes kis kikapcsolódást nyújtott, de moziba azért nem ülnék be rá.Voltak jó operatőri megoldások, egy-két frankó zenei betét, na meg ahogy Samuel festett abban a skótszoknyában, az kiborító volt.:))esetleg látta már valaki más is rajtam kívül?Vélemény?..Ja és apple.com-on a trailert Formula 51 címszó alatt lehet megtalálni!
  • CSOCSO
    :) de-de
  • Gery1980
    Te nem vagy épp haver:)))))
  • CSOCSO
    Rendezte:
    Nyerges Tibor (Mortimer)

Szereplők:

Csata Miklós......... (Mikeyy)
    Tóth Kristóf......... (Spencer)
    Zádori István........ (JohnnyCage)
    Dr. Frischfeld Henrik (HNR)
    Kristóf Csaba........ (Csabi)
    László Ferenc........ (Franczy)
    Ivády Péter.......... (Neuro)
    Németh Csaba Sándor.. (awender)
    Somosi László........ (liquid)
    Balázs Richárd....... (Hunter)
    Csata Miklós.......... (Mikeyy)

Grafikai felelősök:
    Bokros György (kreatív anyagok)
    Csiki Szász József (illusztrációk)
    Szabó Tamás (lapdizájn)

Producer:
    Egyed György
    Gyimesi Dávid

Fényképezte:
    Kővári Ádám
  • Gery1980
    Abban ki játsza a főszerepet?:)
  • Gery1980
    Én tervezem, hogy megnézem a közeljövőben és ezek után már semmire nem számítok.Két teljesen különböző véleményt hallottam eddig, bár azt hozzá kell tenni, hogy az a bizonyos "befűtős bará", elég elfogult az ilyen tipusu alkotásokkal szemben.
  • CSOCSO
    480 percbe melyik film nem fér bele? 240es LP