106442
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
#1379 Rod.
Na, ja de akkor még csak 10 éves voltam! :D -
#1378 Nem érdekelsz! Akkor is ez a véleményem!
Amcsiknál még ma is az itthon 'vidéki'-nek nevezett kinézet dívik! Égők! Bénák! Suttyók! :D -
#1377 a street roadban is csak igy lehetett :D -
#1376 De baze! Ha egyszer így tuningolnak a tengeren túl..... -
#1375 :D
Nekem se a japán kocsikkal van bajom, hanem a filmben a 'tuning' kivitelezésével. Borzasztó.
Most mondjam azt, hogy csak a németek tudnak tuningolni? :D -
#1374 en szeretem a japcsi kocsikat, neon nem kell ra :D -
#1373 Ez érdekes. Én azt hittem, hogy legalább a verdák ellensúlyozzák a történet, illetve a szinészek bénaságát, de nem így volt.
A filmben szereplő autókról (a dragster GTO-t kivéve) az a véleményem, hogy gagyi uv-piros-zöld szinű, baromi szar, búcsúban lőtt matricákkal még jobban elcsúfított, olcsó japán autókból 'kifejlesztett', agyonnitrózott (ami nem lenne hátrány :D) műgokartok.
Senkitől sem kérek elnézést a véleményem miatt. -
#1372 nekem az teccett de nem a szineszi jatek miatt :D -
#1371 Uhhh...
Herri potter....
Feláll től e szőr a hátamon.... -
#1369 Valahogy a bemutatóból is éreztem, hogy az szar...
Á lá Fast&Furious. -
#1368 szoval szar :D le sem toltom :DDD -
#1367 Azt én is!
Meg most néztem meg az xXx-et...
Háááát....... -
#1365 Fast and furious :) most láttam király :D -
#1364 Nyilván.....:-))) -
#1363 me egy rakas penzt hozott... -
#1362 szívesebben láttam volna, mit csinál belőle Stanley Kubrick -
#1361 AI nekem sem tetszett. Nem tudom mit akart mondanki ezzel a "monumentális" pinochio sztorival. Mindenki látta az eredetit kiskorában, meg olvastuk Asimov kiborg-világ elképzeléseit.
El nem tudom képzelni, miért kellett ezt a sztorit megcsinálnia.... -
Lantee #1359 Mindentől függetlenül Spielberg megint alkotott egy hatalmasat!! Mostanában nem nagyon tud hibázni az öregfiú(nem mintha bármikor is hibázott volna)!! :) -
#1358 Jaaaaa! Én az oppozitról közelítettem meg.
De a bezárás miértje is ki volt fejtve a filmben, csak kicsit banálisnak tűnhet az 'emberi ok' (a 3 emberé), sok-sok ember élete ellenében.
Nekem az tetszett, hogy nem döntött szigorúan a film egyik verzió sem mellett, hogy a sors meg van írva és megváltoztathatatlan, vagy nem az. Szóval nyitott maradt a kérdés. Dehát ez nem is lehet másképp. -
#1357 Na mé? Mert arról volt ugye szó, hogy 3 mutáns emberke meg tudja jósolni a jövőt, így kizárva a gyilkosságokat, illetve az elkövetésük elött felderiteni őket...
A cég ezzel a módszerrel elérte, hogy 6 éve az államokban egy gyilkosság se történjen....
Ez a dolog szerintem bárkinek elég lenne a mai világban, hogy tovább müködtesse az intézményt, csak 100%-os titoktartás mellett.
Ha belegondolsz, egy háborúban sokkal kisebb célokért áldoznak fel sokkal nagyobb tömegeket, értelmetlenül.
Én ezért nem tartom reálisnak a film végét. -
#1356 Az, hogy bezárják? Mé nem az, hogy megnyitják? -
#1355 Ez mit jelent:
100% film bake?????? -
#1354 Kösz, de sajna nincs oda jogosultságom, meg elég sávszélességem. Max 25-28k a letöltésem innen a cégből....
Majd ha jövő hónaptól AdSL-ezek otthoról, akkor tudok majd DC-zni...(talán) -
#1353 En mondjuk a csattanos filmeket imadom. Igy volt a the Others is hogy a vegen tatott szajjal maradtam:)
A Signs - nal viszont komolyan mondom... 100% film bake. -
#1352 DC -
#1351 Egész jó. -
#1350 Nem. -
#1349 Kísérletet látta valaki? -
#1348 Van Hackers 2 szinkronos..csak le kéne szedni máááánn -
#1347 Ja, nekem is a végével volt csak bajom.
Szerintem nem reális, hogy egy ilyen intézményt bezárnak 3 jövőbelátó ember miatt. De ez csak egy film.... -
#1346 hát nem, főleg a vége, egy kicsit fusinak tűnt, de izgalmas, pörgő, és volt benne egy két nagyon tuti jelenet...nekem a pókok nagyon tetszettek, poén volt, ahogy visszalépett a buborék miatt... -
#1345 Ja. Az szerintem is Jó. Nem egy életmű, de mindenképp megéri a pénzét. -
#1344 Megnéztük a Különvéleményt...jó volt -
#1343 Csak mert nekem már a bemutató alatt is felállt a szőr a hátamon....
És szerintem ez a film nem "kötelező moziban" kategória... -
#1342 Esetleg nem tudnál segíteni a megszerzésében???? -
#1341 Hat en most neztem meg a Signs filmet Mel Gibsonnal es lepadloztam. Komolyan ekkora filmet reg nem lattam!!!
Szerintem ilyen UFO-s filmet soha nem is csinaltak. En enny remek otletet es elkepzelest nem lattam meg. Hat vagy 3 szor ugy kirazott a hideg a film kozben es egyszer bazz korom ellenere meg is ijedtem amit nem szoktam filmnel. Es a poen az hogy a vegen meg el is sirtam magam vazz :)
Eszmeletlen a film mindekinek ajanlom!
Ebben van Horror , akcio es drama is :)) -
#1340 hát még csak a háromnegyedénél vagyok de ez a britney sperasos film extra mega gagyisztikum... mondjuk végig lehet nézni sőt érdekel is mi történik ezekkel a picsákkal de ez kész.. full szappanopera az egész..szal erről ennyit..ezt senki ne lesse meg! -
#1339 Ja, elég középkategóriásra sikerült a dolog, pedig maga a téma jó ötlet, és a szinészek is jók.1x meg lehet kuksizni, de nem volt egy maradandó alkotás. -
galocza #1337 mért britni nézett vala is jól ki?
mind1, 2 vélemény:
jade:
másodrangú krimi/thriller, harmadrangú sztárpótlókkal. kimaradt: eredetiség, csattanó stb. 1xi megnézés se javasolt. bár van benne szextematika (mint az összes z kat. thrillerben), akinek ez önmagában elég, uccu neki.
domestic disturbance:
travolta megint leszállóágban? lesz megint 1 ponyvaregény hogy felemelkedjen? egy másik thriller, ha lehet, még több klisével. csak travolta-fanoknak.
ja, és nem fikázok ám mindig mindent, csak most úgy látszik, nem jutok normális filmhez 8)... -
#1336 most néztem a d-toxot (sztálóne szokásos oscar gyanús alakításával)....hm, lehet kár volt