106442
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Jano
    Rod.

Na, ja de akkor még csak 10 éves voltam! :D
  • Jano
    Nem érdekelsz! Akkor is ez a véleményem!
    Amcsiknál még ma is az itthon 'vidéki'-nek nevezett kinézet dívik! Égők! Bénák! Suttyók! :D
  • Laalee
    a street roadban is csak igy lehetett :D
  • Blasta
    De baze! Ha egyszer így tuningolnak a tengeren túl.....
  • Jano
    :D
    Nekem se a japán kocsikkal van bajom, hanem a filmben a 'tuning' kivitelezésével. Borzasztó.
    Most mondjam azt, hogy csak a németek tudnak tuningolni? :D
  • Laalee
    en szeretem a japcsi kocsikat, neon nem kell ra :D
  • Jano
    Ez érdekes. Én azt hittem, hogy legalább a verdák ellensúlyozzák a történet, illetve a szinészek bénaságát, de nem így volt.
    A filmben szereplő autókról (a dragster GTO-t kivéve) az a véleményem, hogy gagyi uv-piros-zöld szinű, baromi szar, búcsúban lőtt matricákkal még jobban elcsúfított, olcsó japán autókból 'kifejlesztett', agyonnitrózott (ami nem lenne hátrány :D) műgokartok.

Senkitől sem kérek elnézést a véleményem miatt.
  • Laalee
    nekem az teccett de nem a szineszi jatek miatt :D
  • Blasta
    Uhhh...
    Herri potter....
    Feláll től e szőr a hátamon....
  • Jano
    Valahogy a bemutatóból is éreztem, hogy az szar...
    Á lá Fast&Furious.
  • Laalee
    szoval szar :D le sem toltom :DDD
  • Blasta
    Azt én is!
    Meg most néztem meg az xXx-et...
    Háááát.......
  • The Garrett
    Fast and furious :) most láttam király :D
  • Blasta
    Nyilván.....:-)))
  • Laalee
    me egy rakas penzt hozott...
  • Dzsini
    szívesebben láttam volna, mit csinál belőle Stanley Kubrick
  • Blasta
    AI nekem sem tetszett. Nem tudom mit akart mondanki ezzel a "monumentális" pinochio sztorival. Mindenki látta az eredetit kiskorában, meg olvastuk Asimov kiborg-világ elképzeléseit.
    El nem tudom képzelni, miért kellett ezt a sztorit megcsinálnia....
  • Lantee
    Mindentől függetlenül Spielberg megint alkotott egy hatalmasat!! Mostanában nem nagyon tud hibázni az öregfiú(nem mintha bármikor is hibázott volna)!! :)
  • Jano
    Jaaaaa! Én az oppozitról közelítettem meg.
    De a bezárás miértje is ki volt fejtve a filmben, csak kicsit banálisnak tűnhet az 'emberi ok' (a 3 emberé), sok-sok ember élete ellenében.
    Nekem az tetszett, hogy nem döntött szigorúan a film egyik verzió sem mellett, hogy a sors meg van írva és megváltoztathatatlan, vagy nem az. Szóval nyitott maradt a kérdés. Dehát ez nem is lehet másképp.
  • Blasta
    Na mé? Mert arról volt ugye szó, hogy 3 mutáns emberke meg tudja jósolni a jövőt, így kizárva a gyilkosságokat, illetve az elkövetésük elött felderiteni őket...
    A cég ezzel a módszerrel elérte, hogy 6 éve az államokban egy gyilkosság se történjen....
    Ez a dolog szerintem bárkinek elég lenne a mai világban, hogy tovább müködtesse az intézményt, csak 100%-os titoktartás mellett.

Ha belegondolsz, egy háborúban sokkal kisebb célokért áldoznak fel sokkal nagyobb tömegeket, értelmetlenül.

Én ezért nem tartom reálisnak a film végét.
  • Jano
    Az, hogy bezárják? Mé nem az, hogy megnyitják?
  • Blasta
    Ez mit jelent:
    100% film bake??????
  • Blasta
    Kösz, de sajna nincs oda jogosultságom, meg elég sávszélességem. Max 25-28k a letöltésem innen a cégből....
    Majd ha jövő hónaptól AdSL-ezek otthoról, akkor tudok majd DC-zni...(talán)
  • Sephi
    En mondjuk a csattanos filmeket imadom. Igy volt a the Others is hogy a vegen tatott szajjal maradtam:)

A Signs - nal viszont komolyan mondom... 100% film bake.
  • Manta
    DC
  • Manta
    Egész jó.
  • Blasta
    Nem.
  • Manta
    Kísérletet látta valaki?
  • CSOCSO
    Van Hackers 2 szinkronos..csak le kéne szedni máááánn
  • Blasta
    Ja, nekem is a végével volt csak bajom.
    Szerintem nem reális, hogy egy ilyen intézményt bezárnak 3 jövőbelátó ember miatt. De ez csak egy film....
  • Jasmin
    hát nem, főleg a vége, egy kicsit fusinak tűnt, de izgalmas, pörgő, és volt benne egy két nagyon tuti jelenet...nekem a pókok nagyon tetszettek, poén volt, ahogy visszalépett a buborék miatt...
  • Blasta
    Ja. Az szerintem is Jó. Nem egy életmű, de mindenképp megéri a pénzét.
  • Jasmin
    Megnéztük a Különvéleményt...jó volt
  • Blasta
    Csak mert nekem már a bemutató alatt is felállt a szőr a hátamon....
    És szerintem ez a film nem "kötelező moziban" kategória...
  • Blasta
    Esetleg nem tudnál segíteni a megszerzésében????
  • Sephi
    Hat en most neztem meg a Signs filmet Mel Gibsonnal es lepadloztam. Komolyan ekkora filmet reg nem lattam!!!

Szerintem ilyen UFO-s filmet soha nem is csinaltak. En enny remek otletet es elkepzelest nem lattam meg. Hat vagy 3 szor ugy kirazott a hideg a film kozben es egyszer bazz korom ellenere meg is ijedtem amit nem szoktam filmnel. Es a poen az hogy a vegen meg el is sirtam magam vazz :)

Eszmeletlen a film mindekinek ajanlom!
    Ebben van Horror , akcio es drama is :))
  • CSOCSO
    hát még csak a háromnegyedénél vagyok de ez a britney sperasos film extra mega gagyisztikum... mondjuk végig lehet nézni sőt érdekel is mi történik ezekkel a picsákkal de ez kész.. full szappanopera az egész..szal erről ennyit..ezt senki ne lesse meg!
  • Gery1980
    Ja, elég középkategóriásra sikerült a dolog, pedig maga a téma jó ötlet, és a szinészek is jók.1x meg lehet kuksizni, de nem volt egy maradandó alkotás.
  • galocza
    mért britni nézett vala is jól ki?

mind1, 2 vélemény:

jade:
    másodrangú krimi/thriller, harmadrangú sztárpótlókkal. kimaradt: eredetiség, csattanó stb. 1xi megnézés se javasolt. bár van benne szextematika (mint az összes z kat. thrillerben), akinek ez önmagában elég, uccu neki.

domestic disturbance:
    travolta megint leszállóágban? lesz megint 1 ponyvaregény hogy felemelkedjen? egy másik thriller, ha lehet, még több klisével. csak travolta-fanoknak.

ja, és nem fikázok ám mindig mindent, csak most úgy látszik, nem jutok normális filmhez 8)...
  • Goodwill
    most néztem a d-toxot (sztálóne szokásos oscar gyanús alakításával)....hm, lehet kár volt