106446
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
#1428 Ide vele! :D -
#1427 megneztem :D penge lett :D -
#1426 Szép lenne. -
#1425 a te jano feliratod is ilyen lenne :D -
#1424 ps6 sharpen filter sg kek hatterrel :D -
#1423 Paint, Photoshop, Coreldraw, zsírkréta? :D -
#1422 ilyen a betutipus :D -
#1421 :D Az L kicsit távol van aalee-tól. -
#1420 Jól néz ki, csak szar nézni. -
#1419 es ezert kaptatok egy ronda logot buntibol :D -
#1418 Szóltunk neki a múltkor, hogy nincs már nyár... -
#1417 De most akkó te büntetsz, vagy téged büntetnek? :D -
#1415 buntibol van :D
-
#1414 Nekem a 4 is tetszett vmiért. Bár természetesen a nyomába sem érhet az első kettőnek. A 3 volt a leggyengébb.
Egyébként szemkápráztató az új logód. :D -
#1413 Akkor mar eleven el lesz baszva mert a RE -t is erosen elbasztak. -
#1412 jogos... -
#1411 alienbol mar a 3 is eleg nyomi volt a 4et ne is melitsuk, ezekutan elkepzelem az 5öt -
#1410 Vagy csak gondolta, miért ne húzza le egy kis pénnzel a sok nagy gamert. -
#1409 Elvileg tuti lesz, és a Resident Evil rendezője késziti. Gondolom nagy gamer a srác.... -
#1408 Ja! Alien 5 butaság, de megnézem az első részek klasszikussága miatt.
AvsP? Jó lenne! -
#1407 CSum.
xXx-et láttam, kalapszar, de neked tetszeni fog!
Alien 5-öt én nem várom, vicc már az egész....
AvP-t inkább, régi filmálmom valósulna meg, ha jól csinálják meg a filmet!!!! -
galocza #1406 nem olvastam vissza, úgy rémlett, több jót írtatok 8) -
#1404 azért a vissza a jövöbe kurva jó lenne. az alien-t várom remélem ergetegeset alkotnak..vagy avp lesz helyette???no mindegy.. xXx et vki látta?? még nem lestem meg de má meg kéne... -
galocza #1402 blues brothers 2000: öreg harcosok + (kevés kivétellel) vacakabb szongok, -belushi, idétlen történet, rossz trükkök. a második órában feljavul annyira, hogy egy napon lehessen emlegetni a remek előddel, és bb kedvelőknek érdemes legyen 1x megnézni.
51st state: boondock brothers, tarantino és guy ritchie utánérzés. nehéz eldönteni, hogy a koppintmányok közül ez, vagy az ocean's eleven a rosszabb. hosszas tűnődés után az utóbbi. pedig nagyok voltak a remények, mivel itt eléggé dícsérgettétek, szóval tök pozitívan ültem le elé... -
#1401 Pedig tök jo szinész -
[Walaki]D`Lair #1400 JA. Mien poén lenne ahogy Michaek J. Fox Végigremeg a képernyőn mint egy tál kocsonya. Kitörli a seggét és közbe végigremegi a hátán a szart. Jajjj de borrzasztó vagyok :DDDDDDDDD -
#1399 Factor : nah ja en is igy voltam vele.
Mondjuk Spielberg Minority Report-ja nem volt olyan rosz. De akkor is... aze kicsit fura lesz hogy Leo Di Capriot fogja hasznalni. En ugy gondlom hogy csak nem lesz akkora szar.
Es ha mar a A.I. nal tartunk akkor az a Robin williams-es film a Binocental Man vagy mi az erosen verte eszt.
Miert nem folytatjak a Visza a Jovobent?:))) -
#1398 Látta valaki a 13kisértet c. filmet?
ELég gyenge szerintem
A szellemek jók a történet jó a kivitelezés is jó szal minden jó csak a film nem. Csallodtam benne
-
#1397 csaq most tudtam megszerezni gépre. -
#1396 najo azert nem mert nincs meg aviban... :D -
#1395 nem mert bunkovagyok :D -
#1394 szia Laliiiii
lattad az uvegtigrist? -
#1393 eljutott a kultura odaig? :D -
#1392 [email protected]
:D -
galocza #1391 d-tox: kellemes meglepetés. jó mellékszereplők, korrekt sztori, teljesen nézhető thriller. még szegény sztallone is betanult 1-2 arckifejezést a szigorű, a nagyon szigorú és a fáradt mosoly mellé... 8). azért nem rohanok majd megvenni dvdn. -
#1390 És mi lesz a címe, meg miről fog szólni? -
#1389 Oops! Bocsi, én Laalee-re akartam válaszolni, de véletlenül a te nevedre kattantam. Spielberg forgat egy új filmet Leo Di Caprioval, és erről dobtam egy kis kritikát... :) -
#1388 Miről is van szó? -
#1387 Na ja. Ez a DiCabrio-s film olyan is lesz. Ezt a csákót nem tudom semmilyen komolyabb filmben elképzelni, szoval valami könnyen felejthető trash movie lesz, attól félek... -
#1386 Az utolsó nagy Spielberg durranás azért vitathatatlanul a Ryan közlegény volt. Azóta nem volt hasonló monumentális darab....