106446
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    Ezt ugye nem mondtad komolyan????
  • petee
    Ilyesmi film még a "Jay és a Néma Bob Visszavág" cimű film. Az is hatalmas.....
    csak sokan nem ismerik,pedig ez is tömve van híres szinészekkel.
  • Sephi
    A Asutin Powers szrtintem a legjobb vigjatek ami valaha volt. Ennel kreativabb humort es ilyen fasza szereploket egyik filmbe se volt.

Ohhh beeeehiiivveee :))))))))
  • Vialis
    Sziasztok!
    Én ajánlom mindenkinek a Kísérlet (das Experiment) című filmet, főleg, hogy kb. a fele megtörtént eset alapján van. Én végig idegeskedtem, elég feszültségkeltő szerintem.
    Meg kell nézni!
  • petee
    Nekem most a Jelek és az Austin Powers 3 jön be.Mindkettőtől majd beszartam,csak az előbbinél a parától utóbbinál a röhögéstöl.

Fook Mi Fuuk Yu
  • nokedli
    Most néztem ujra a FANTOZZI-t Hááát kérem szépen ... nagyon király!! Keresem azt a részt, ami a középkorban játszódik ... nem tudja valaki,hogyan juthatok hozzá???
  • Laalee
    fook mi :D
  • Laalee
    en leizzadtam hogy ennyire elbaszni :D aztan nagy megkonnyebules volt hogy nem tomika marad vegig :D
  • Blasta
    A Goldmember elején azért feküdtem rendesen!!!:-DD
    Tom Cruise: Jeah Bájbi!
  • zippofcy
    Men in Black II: hat eleg unalmas. Az elso jobb volt. Ebbol mar hianyzik az eredetiseg. Raadasul a poenok sem olyan jok. Az oke hogy tipikus popcorn movie, de abbol is van jo (pl. The Mummy) meg rossz (pl. The Mummy Return) Ez mondjuk valahol a ketto kozott van. A szineszek kozul is a mopsz a legjobb :) 3/5 de csak az ucso poenert.
    Austin Powers In Goldmember: jee valaki pont annyi Bond filmet latott mint en. De meg nalam is rosszabb az izlese :) A legjobb a trilogiabol, bar aki nem ert angolul nem biztos hogy egyetert :) 4/5, -1 mert britni szpirsz is benne van :( de +1 mert felrobban kesobb :) es +1 a fasz belgak meg hollandok szopatasaert. Hmm az 5/5. Talan kicsit tulertekeltem de egye fene :)
    Ja a forditasa hol van, hol nincs :(
  • zippofcy
    Eight Legged Freaks: ennek is inkabb csak ferditese van. Telleg szep dolog ha vki veszi a faradtsagot es lefordit egy filmet, de meg jobb ha erti is azt a nyelvet amirol fordit :) Egyebkent az atlagnal jobb film, de a horrorhoz semmi koze. Inkabb vigjateknak mondanam, pl. mint a Tremors. Mondjuk az azert jobb volt :) Na mind1, 4/5 (ma jo kedvem van, a tegnap estet megusztam masnapossag nelkul :) )
  • Alien!
    Hát azt tényleg jó lenne,teljesen újra végigélni a filmeket....Asszem a Csupasz Pisztollyal kezedeném.....:)....hogy megint röhögőgörcsöt kapjak és le kelljen állítani a filmet mint anno...:)
  • zippofcy
    Szerintem is erdemes megnezni :D
  • zippofcy
    Jovanna az akciofilmekrol amit mondtam nem tamadas volt :) Egyebkent ha lehetne egy kivansagom asszem azt kivannam hogy ugy elvezhessem a filmeket mint anno 10 evesen ... emlexem 3 este alig mertem aludni miutan lattam a Nightmare on the Elm Street 1-2 ot 13 evesen :)
  • zippofcy
    Az akciofilmeket nagyon nehez ertekelni szvsz. Mind nagyjabol ugyanazokbol a sablonokbol epitkezik. A tobb szaz (ezer?) amit mar lattam egy hatalmas masszava olvad ossze az emlekeimben, es az eppen aktualisat nezve mindig eszembe jut: jee ez mar volt a ...-ban. Ezekhez nagy szineszi teljesitmeny se kell, szoval legfeljebb az szamit hogy mennyire szimpatikusak a szineszek. A mondanivalojuk meg kimerul a "zuzzuk le oket oszt mi leszunk a joarcok"ban. Most igy hirtelen nem is jut eszembe egy se ami tetszett volna. A TOP10emben biztos hogy nincs egy sem :) Az Al/arc-rol meg: a hongkongi eredetiben azsiai arcokat kellett megcserelni, ez mondjuk meg hiheto is. De hogy a fenebe lehetne Travoltabol Cage-et csinalni? Es a magassag meg a testalkat? Az eredetije ezerszer jobb szvsz. Kulonben is, minden ujrafilm szarabb mint az eredeti. A legjobb pelda erre az Open Your Eyes: a spanyol eredetije tok jo film, az amcsi ujraja meg unalmas szar, raadasul a mondanivalojat is megvaltoztattak (inkabb eltuntettek). Az eredetiben meg az ujraban is Penelope Cruz jatszott, igy mar biztos beugrik :)
  • gumininja
    Hat ritkan mondom, de uj kedvenc filmem van ;] Az asszonnyal beultunk a helyi muveszmoziba, es mivel csak egy francia film ment eppen, megneztuk az "Amelie csodalatos elete" c. remekmuvet. Nemtom megfogalmazni mi fogott meg a filmben, az egesz tortenet esetleg, vagy a foszereplono alakitasa, vagy ez a kepi vilag, vagy mindegyik eccerre, nemtom, de az tuti, hogy ez az utobbi evek egyik legjobb filmje, amit lattam. (ez persze az en szubjektiv velemenyem). Ajanlom mindenkinek oszinten, aki meg akar nezni egy kulonleges romantikus francia filmet, ahol nincsenek hullak, nem robban semmi, nincsenek millios gazsik, meg millios szamgepes trukkok(1-2 trukk van benne, de az nagyon illik a filmhez). Es ha tehetitek, vigyetek el magatokkal a baratnot/baratot. Megeri.
  • zippofcy
    Minority Report: hat a 2CDs valtozatnak csak ferditese van, magyar forditas helyett :( Ebbol itelve valoszinuleg az 1 ill. 3 CDsnek is. De a film legnagyobb baja nem ez, hanem az hogy az AI utan csinalta Spielberg. Ugy ertem hogy aki eleg intelligens ahhoz hogy megertse az AIt (ami az egyetlen vetelytarsa a 12 Monkeysnak bonyolultsagban szvsz) annak a Minority Report tul ostoba, az alapotlettol kezdve a jovo technikai eszkozein at a tortenet csavarjaiig. 3/5, de csak mert Spielberg csinalta, meg hatha megse ELEG jo az angolom ehhez a forditashoz :)
  • Blasta
    Hát Travolta nagyon jól érzi magát a rossz szerepben...
  • galocza
    nálam az ál/arc. azt hittem, akciófilmben már elég rutinos vagyok és nem nagyon lehet újat mutatni, de abban sikerült. az elején "rájöttem", hogy egy amolyan keressük-meg-a-bombát-lyól film lesz, aztán "kiderült", hogy börtönfilm, amiből megint csak pofáraesés lett 8). fél óránként néztem ki a fejemből, hogy mi van... a két főhős is jól adta magát, de meglepetésemre travolta meggyőzőbb volt mint cage...
  • galocza
    én olvastam ezeket kölyökkoromban (alien/s), és nagyon nem hatottak meg. szegény fostertől egy dolgot olvastam, ami valamennyire is tetszett (már ha egyáltalán jól emlékszem és tényleg ő írta), az vmi hangyaszerű lényről szólt, aki elhozza a békét az emberek és a rovarok közé. címekkel sajna hadilábon állok...8(
  • Aiyyo
    Ez nem sznobizmus kerdese. Tele voltam eloiteletekkel a Valami Amerikat illetoen ezert nem neztem meg moziba. Mostanra mar annyi jot hallottam rola, hogy tenyleg kivancsi lettem. Amit kaptam nem mas mint egy szep (tenyleg profi) dizajn poenok, tartalom nelkul. A ket filmnek csak annyi koze van egymashoz, hogy mindketto magyar es mostanaban jelentek meg dvd-n. Mas tenyleg semmi.
  • Aiyyo
    Uvegtigris. Nagyon jo MAGYAR film. Akinek a Valami Amerika tetszett az ezt messze kerulje el.
  • Laalee
    sajnmos a filmet is lattam... ennel gyengebb csak a the one volt...
  • Lantee
    Luc Besson forgatókönyve alapján készült, úgyhogy ha ismered Luc mester munkásságát, nem meglepő a kijelentésem!
  • Blasta
    Íme:
    http://www.apple.com/trailers/dreamworks/the_ring-tlr2.html

Csekkold le, lehet, hogy ez a kedvenc könyvedből készült mű....
  • Blasta
    De készül most valami thriller the Ring címmel....
  • Dzsini
    az Alienből pl a film fényévekkel jobb mint a könyv...
  • zippofcy
    Konyvekbol nem lehet jo filmeket csinalni. Legalabbis jo konyvekbol nem. Mint ahogy filmekbol sem jo konyvet. Teljesen mas a 2 mufaj, masok az elvarasok, lenyeges motivumok, minden.
    Pl. egyik kedvenc konyvembol, a Gyűrűből tudtommal meg nem keszult film. Hat szvsz 3x3 oraban talan lehetne belole csinalni. De valszeg az emberek nagy tobbsege unalmasnak talalna, legalabbis azok kozul akik nem olvastak a konyvet.
    Run for the Money: agyatlan akciofilm, nemi bájjal DE (legalabb) egy abszolut hihetetlen baromsaggal meg iszonyu eroltetett erkolcsi mondanivaloval. Azer' egy poen tetszett benne :)2/5
  • Blasta
    Na el tudom képzelni!
    Nekem akciófilmben asszem még mindig a Szikla a ruler!
  • Laalee
    eleg szomoru ez akkor... :D
  • Lantee
    Tegnap megint megnéztem a KISS OF THE DRAGON-t. Háát....szerintem az elmúlt idők egyik legjobb akciófilmje! Amit ez a Jet Li gyerek művel...pfhúú!!
  • Laalee
    üvegtigris dvd elegge ottvan a film :D jot szorakoztam raja, nagyszerü magyar szineszek, nem a stohlbuci fele "szineszek". ajanlom, ha szereted a magyar filemeket.

ja es a foszereplo Lali :DDD
  • Blasta
    Na tegnap unatkoztam és elmentem meglesni a Bourne rejtélyt, mert egyik haverom (nem akarom megnevezni, a Kennyről van szó)
    azt javasolta, hogy inkább nézzem meg moziban, mert ott lesz igazán jó, neki bejött DivX-en.
    Hát ezúton közlöm, hogy a film SZAR!
    Illetve nem szar, csak kurva egysíku. Unott fejjel, nyugodt lelkiállapotban "unatkoztam" végig a filmet.
    Moziban senkinek nem ajánlom, nem érdemes érte pénzt kiadni.
  • zippofcy
    Domestic Disturbance: sablonos tortenet turheto szineszekkel. Mint a nagy atlag, 1x megnezheto. 3/5
    Hearts in Atlantis: lehet csak a kritikan aluli forditas miatt de vegig ugy tunt mintha ez a film azt az erzest akarna kelteni bennem hogy van vmi mondanivaloja, pedig nincs. Mondjuk lehet Stephen King tehet rola, nem a forditas :) Unalmas. Olcso nosztalgia. Keruld el, foleg ezzel a forditassal :) 2/5 (ajanlott celkozonseg: amcsi kozeposztaly 50 ev felett :) - asszem mindnyajan jobban jartunk volna ha Stephen Kingnek sikerult volna vmelyik gyerekkori baratnojet megb@sznia annak idejen :) ) Hmm mar megint kijott a gonoszabbik enem :)
  • Blasta
    Emberek!
    Ali G in da house!
    Látta valaki?
    Eszméletlen az a fasz....:-D
  • Blasta
    Hát szerintem sem teljesen 100-as, akinek nem jön be a Signs...
    De én elfogadom, ahány ház, annyi szopás....
  • gumininja
    A Fargo volt az elso filmjuk amit lattam anno, azota amikor csak tehetem megnezem a filmjeiket. Eddig nem csalodtam bennuk, habar az "O Brother Where...." fele Clooney-Turturro film nekem picit elvont volt. Mondhatnam azt is, nehezen emesztettem meg. Lehet az egesz a kor meg a kepi vilag miatt volt, vagy hianyzott a batyja melole, nemtom. Viszont a tobbiben nem csalodtam, foleg amikor egyutt dolgoztak.
  • zippofcy
    The Man Who Wasn't There: a Coen testverek masodik legjobb filmje a Miller's Crossing ota. Mondjuk talan jobb lett volna szinesben megcsinalni, az emlitett film is az es meg korabban jatszodik. Mondjuk akik nem ismerik a Coen filmeket inkabb a Miller's-el kezdjek.
    Csak tudnam minek koptatom itt a billentyuzetet olyanoknak akiknek valszeg a Matrix a filmkeszites csucsa :)
    (a kutya Brusszeli Griffon volt ... nem vmi ismert kis hazankban :( )
  • Sephi
    Ha! Megneztem a Valami Amerika-t :) nekem teccet bar lehetett volna picit jobb is :)
  • zippofcy
    Haliho! Van itt vmi kutyaszakerto? (kutyapecer? :) ) Csak mert a kutyakhoz -kivetelesen :) - nem ertek annyira ... annyira mint kene :(
    Szoval szeretnem tudni hogy mi a fajtaja a Sweet November (Keanu Reeves + Charlize Theron, az HBO is mostanaban adta/adja) cimu filmben szereplo blokinek. Nem a feher pudlik erdekelnek :) hanem a barna padlocirkalo fekete pofaval. Remelem nem vmi korcs :) A film tortenete abszolut baromsag szvsz, de a Fuggetlenseg Napjanal meg igy is sokkal erdekesebb meg hihetobb, az meg megis mekkora siker lett ugye ... hiaba, a jo izles kiveszett a Svajcineger meg Fandamm filmekkel :) Ize ... ha agyatlan akciofilmrajongo vagy de tudod a kutya fajtajat vedd ugy hogy nem szoltam semmit es ird meg milyen :) .. marmint a kutya, nem a film :)