106442
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
#1248 4órás kazira LP-vel ráfér gond nélkül... nekem is megvolt anno -
#1247 Felvennéd? És mire? Keresel helyet valamelyik 135 órás videókazidon????? :-))))))) -
#1246 van 2 db kb 10perces szünet beleiktatva, de még úgy is brutális érzés :)) jaigen... a Tabánmozi majdnemhogy fapados... vigyél ülőpárnát... -
#1245 Köszi az infót, utána nézek, mert érdekelnek az ilyen filmek, csak azt nem tudom, ennyi időt, hogy lehet kibírni egy moziban ülve.De ha esetleg valamelyik TV műsorra tűzné megint, asszem felvenném.Otthon mégis kényelmesebb, jobbak a feltételek egy ilyen maratonhoz:) -
#1244 7.5 ora... alvasbol is sok :D -
#1243 Gery: ha BP-i vagy, akkor a Tabán mozi néha műsorra tűzi... meg az elmúlt pár évben a Duna meg az M2 is leadta... elég kemény film, olyan mértékben be lehet tőle lassulni... -
#1241 Na erre a filmre kiváncsi lennék.Hol lehetne esetleg beszerezni? -
#1240 Az egy nyári pártértekezlet....
-
galocza #1239 az mi? 8) -
#1238 Kinek tetszett a Magnolia? -
#1236 galocza: ezért is volt ott a ;) a művészfilm megnevezés után... de.. egyszerűen nem tudok rá jobb meghatározó kifejezést. - ahogy mondjuk egy 7.5 órás Sátántangó-ra sem (már 3x megnéztem)... -
galocza #1234 nem sorolnám ezeket művészfilmek közé (bár ezt a meghatározást alapból utálom: jó filmektől elrettenti a népet). nem kommerszek, ha erre gondolsz. van történet, remek humorrak fűszerezve. ennyi csupán... -
#1233 Különvélemény (Minority report). Jó. -
#1232 Na és ne felejtsük el a mi drága Jancsó Miklós bácsink remekbe szabott alkotásait sem!!Nekem nagyon fekszik a pali stílusa! -
#1230 Ebben picit egyetértek, hogy pár magyar "művészfilmnek" hiába keresed az értelmét, nem nagyon találod meg! Azt kizárólag a rendező ismeri.... -
#1229 indul a bakterház... picit ki lett felejtve :) -
#1228 azok művészfilmek ;) semmi értelmük nincs... ahogy a vattatyúknak meg roncsfilmnek sincs... -
#1227 Hagyd!
Szerintem úgy mondott véleményt, hogy a Valami Amerikán kívül csak a Bujtor filmeket látta!
-
galocza #1226 jujjj. csapdelacsiegészségeserotikalegényanyastb? -
#1224 Azt hittem többet szörfölgetsz itt a supergamezen....Go to OdayFtp partIII!!! -
#1223 honnan? -
#1222 Most töltöttem le a 2 cd-s SVCD verziót(DVDrip),ahhoz képest,hogy a hivatalos megjelenés okt 26...:))) -
#1221 cool csak dc-n nem találom.. lehet hogy itt másnéven fut?:) amugy nincs már meg az amerika... elég ratyi minőségű volt így letöröltem de sokmindenkinek megvan -
#1220 Érdemes, igazán remekbe szabott alkotás.Én pusztultam rajta a röhögéstől:) -
#1219 Fent van neked?Mert akkor áthúzom DC-n!:) -
#1218 áhh az midnegy mit csinálnak a tv2-n...lesd meg mert egész jó...nekem csak a hangokkal voltak bajaim..olyan hülyén beszlt egy két főszereplő mintha érzéketlen alámondás lett volna... -
#1217 nem láttam de akkor azt le is szedem gyorsba -
#1216 Egyébként nem láttam még ezt a Valami Amerika c. filmet, úgyhogy arról véleményt nem is tudok alkotni.Viszont amit az a két főszereplő most művel a TV2-őn az egyszerűen szánalmas! -
#1215 Ok-s, de azért most is voltak jó filmek, lsd. Csocso..na az egy nagyon is jó film volt. -
#1214 én az iylen csinibaba meg európa expressről beszélek nem a régi csöpi meg hasonlo filemkről -
#1213 "Az első értelmes magyar film"..akkor te még nem láttál jó magyar filmet Csocso. -
#1212 Meglestem a Valami Amerika c. filmet..nemtom szerintem az első értelmes magyar film.. -
#1211 Mondjuk úgy,hogy alap.... -
#1210 Összeomlás...még mindig fantasztikus film ! -
#1208 Pár napja láttam a Macska-jajt, na azt meg kell néznie mindenkinek akinek eddig kimaradt az életéből, igazi európai film. -
#1207 Heat alapfilm. -
#1206 Heat
v. magyarul : Szemtől szemben
faja kis eksönfilm volt Al Pacinoval és Robert de Niroval ! -
#1205 Kis menő és Austin powers beszarás jóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sokat röhögtem mind a kettőn!!!haverokkal kötelező meglesni:)))) -
#1204 Eszembe jutott valami, ami tetszett a Milliókért a pokolba-ban:
Amikor a feka gyerek meghal az elején, látszott, hogy Costner kurvára kiborul (aztán meg balga mód kilökik a halott társukat a kopterből. Ez alap hülyeség. Hamarabb eljutnak hozzájuk, ha megtalálja a rendőrség...)
Nézi a vért, és látszik, hogy eléggé kivan, aztán meg minden gond nélkül saját maga lövi le az egyik társukat...
Aztán amikor a zsaruk elemzik, mondják, hogy felcser volt vietnámban....
Hát ezért az ingadozó lelkiállapot és ezért viseli meg a vér ill. a meg nem mentett társ halála....
Ez bejött... -
galocza #1201 deuces wild:
jól kezdődik, megnyugtató szereplőgárda. aztán ellaposodik. ebben a műfajban ott a wanderers, ami igazi klasszik.