106836
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • CSOCSO
    Superman.
    Hat nem vartam sokat tole es pont olyan is volt. max 5/10
    Egyszer ok volt. Soha tobbet nem akarom latni.
  • ximix #106712
    Érzetre a film forgató könyv írok gyakran elkövetik azt a hibát, hogy írnak egy kezdést és egy tetőpontot, majd a kettő közötti részt megpróbálják kitölteni úgy cselekményekkel, hogy az elvezessen a tetőpontra.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

A gond csak az, hogy ilyenkor olyan blődségeket elkövetnek, mit pl: hogy Lutor diktálja mit üssön a rossz Supi, a gond ezzel az hogy ha a jó Supi nem volna szellemileg leépülve pik-pak olyan sebességre kapcsolna, amit nem lát Lutor és the end, de hát itt jön elő a fent említett ki kel tölteni valamivel a fent maradt űrt, még ha az nem is épp logikus, csak legyen valami.

• LasDen #106711
    Ha ez az ember azt mondta, hogy ez a film siker, akkor az talán jelent valamit.

Amúgy nincs film, ami 400-ba kerül. Azt valószínű a 225+200-ra mondott marketinggel gondolhatja. De ez sosem így működött, hogy csak az a sikeres film, ami a lejelentett büdzsé 2.5x-sét termeli a mozikban. A marketing költségeket meg a stúdiók is függetlenül számolják, mismásolnak, így nem érdemes számolgatni vele.

A Snyderverse őrültek erőlködnek, hogy hatalmas giga bukás ez a film, vissza Snydert és az ő tervét. Ami 10 éve kukában van effektíve és senki nem foglalkozik már vele rajtuk kívül. Mindenki más képes volt továbblépni.

A tény az hogy a film SIKERES. Közel 600 millió a mai közegben siker. Kína már nem kér a nyugati filmekből, mint régen. És a világ többi részén is alább hagyott a képregényfilmek iránti érdeklődés, így nincs akkora bevétel, mint régen. De ennek igazi eldöntője a Doomsday lesz jövőre. SIKER, mert a kritikusok szerették. SIKER mert a közönség szerette. Második hetében 53%-ot estek csak a bevételek, ami Deadpool és Wolverine (-54%) és A sötét lovag (-52.5%) szintjén van. Utána jött a F4, ami elvitte az emberek nagy részét és lelassult, igen.

SIKERES, mert az univerzum indító filmje teljesen pozitív visszajelzésekkel indult. Nem kell visszamenni és újragondolni a hozzáállást vagy bármi mást. És akkor arról nem beszéltünk, hogy nem csak mozis bevételek léteznek. Jelentések szerint sokkal több Superman képregényt adtak el a megjelenés után. Amiről azt gondolnád normális, de bennfentesek szerint ma már a képregényfilmek többsége nem jelent automatikusan füzet eladásokat. Krypto hatására növekedett a kutya örökbefogadások iránti érdeklődés. Lehet utálni, az mindenki joga, nem is masszív siker, de siker.
  • Seth
    Gugli AI azt mondja hogy 400 mila volt a budget, na ehhez képest a 580 nem igazán masszív siker szerintem:)

"While the movie has grossed over $578 million worldwide, it's reportedly not on track to break even, given its $400 million budget. Some reports suggest it needs to reach $1 billion to be considered a succes"
  • IMYke2.0.0.0
    Supermannel kapcsolatban:

Gondolom, senkit sem lep meg, hogy MASSZÍV sikernek könyvelik el a filmet... Gunn meg a talaj felett jár 10 centivel, projekteket szervez már, és örül a sikerének...
    Superman (2025) - Box Office (Állítólag a budget volt 225, a jelenlegi b.o.: 580+ milló)
  • hapi
    Superman
    -értem hogy már nem nekem készülnek ezek a filmek, de ekkora gagyiszart azért nem tudok megbocsájtani
    -az egész filmből hiányzik az a szuperman érzés hogy ő egy legyőzhetetlen (folyamatosan elverik), szeretett (mindenki utálja még a saját nője is), folyamatosan túljárnak az eszén, betörnek a bázisára, szétverik a robotjait (wtf?), szóval nézheted ahogy szopik de jó!
    - de nem baj mert kapunk hülyén pózoló influenszereket, mindent félre magyarázó és hazudó politikusokat, barátnőt aki szarnak néz csupa olyat amit egyébként is mindenki tapasztal az életben, csak nem ezért ül be senki a moziba.
    - nem csoda hogy 2 hónappal a mozis megjelenés után már streamelik!
  • Blasta
    Superman
    -Az új csávó szimplán szarul néz ki a ruhában. Ami meg amúgyis röhejes (leszarom a comicbook-accuracy-t). Túl széles a csípője, emiatt alacsonyabbnak tűnik és a kis cuki piros gatya még tovább rövidíti lábait meg az egész jelenséget. Cavill-nak a nyomában sincs.
    -Ez a superman egyáltalán nem szuper. A film nagy részében szinte bárki elp*csázza. Még kryptonit sem kötelező ehhez. Nem is tudom hány akció kellett mire lézerezett a szemével. Bravo.
    -A film egyik BELASSÍTOTT csúcsjelenete, mikor superman szuperlevegőt fúj a tüdejéből, hogy ne nyelje el a fekete lyuk. Vki lőjjön fejbe, pls!
    -Luthor immár bármilyen metahumánt képes "építeni" vagy elfogni, klónozni illetve saját szolgálatába állítani, sőt zsebuniverzumot, portálokat is képes kreálni, de majom-botokkal hergeli a social mediát és egyetlen problémája SUPERMAN, és hogy saját országa legyen ezen a bolygón???!!! LUTHORIA????!!!! 
    Ahhh, ki veszi be ezt a nettó ökörséget???
    -Nade a kutya! A KUTYA!!! Gyáááááá, cringe az egész.
    -Az egyetlen cool faktor a filmben Mr.Terrific volt (aki lényegében remixelt Yondu Udonta az irányított golyóival - ki is rendezte ezt a filmet? Ááááá, megvan...). Lett volna inkább vele egy teljes film.

Infantilis baromság, de ami marha jól állt a Guardians-nak, az ennek az egésznek nem áll sehogy.
  • CSOCSO
    Ezt siman feljavitanam minimum 8/10re... sooot! Mar megneztem azota vagy ketszer. Zenejet hallgatom itthon, a gyuroterembe, autoban. Mindenhol IMADOM.
    Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2025.08.16. 03:43:17
  • CSOCSO
    Igen. Bocsi. Asvanygyapot. a felsoben meg fiberglass van. owens corning 403
  • IMYke2.0.0.0
    Á, értem, így tényleg elfogadható, hogy miért ott van a mély, ahol van.

"A felsoben fiberglass ( szenszal?) a hatsokban meg meg a tv felettiben pedig aszvanyi gyapot (?)."

1 - üveggyapot
    2 - ásványgyapot

//Érdekes családotok lehet. Közel laktok (és vagytok, minden értelemben) gondolom egymáshoz.
  • IMYke2.0.0.0
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    [2019] - https://www.imdb.com/title/tt8009314/ -- "Burn" - (spoileres a magyar cím, nem írom le) - 7/10
    (2025.08.11) (88 perc, amerikai) - Comedy, Crime, Thriller, Dark Comedy - (imdb) -- 18+

Melinda. Sok olyan ember éli meg úgy a mindennapjait mint ő - olyan emberként, akit érdektelen külseje, kora, vagy jelleme miatt, de az emberek levegőnek nézik még akkor is, amikor vidáman mosolyog vissza rájuk, vagy amikor közvetlenül, együttérzően rátapint valami triviálisra, és feldobja a vele szemben állónak a magas labdát, hogy egy semmitmondó, de amúgy kedves, pár másodperces beszélgetés kerekedhessen az egészből... de Melindán mindenki átnéz, még a sokak által csinosnak mondott, de amúgy tapló kolléganője is, akire titokban hősnőnk azért irigy rendesen... na nem a külsejére, hanem azért, mert neki legalább van valaki az életében, akire támaszkodhat, aki nőként bánik vele, és akihez mindennap hazatérhet.
    Melinda. Már-már pszichotikus jellemzőkkel bíró, szeretetéhes szürkének tűnő nő, olyasvalaki, akit a furcsa (már-már kényelmetlen) közvetlensége miatt mindenki elkerül, aki egy kezdetben nem is annyira félresikerült, de aztán tragédiába torkolló rablásból a lehető legjobbat akarja kihozni - nem is igazán Stockholm-szindróma ide, vagy oda.
    Melinda folyamatosan meg tudott lepni, még akkor is, amikor azt hittem, most neki aztán tényleg annyi. Tettei során szinte hallhatóak a gondolatai. Néhányat kimond, és száraz, ütős. Különösen egy olyan ember szájából, akit feljebb jellemeztem - tisztában van a világban betöltött lényegtelen szerepével, de az életét szeretné jól élni.

Ajánlani tudom megtekintésre - pedig igazából nem is olyan hú de-nagy-szám, különösen akkor, ha valami forradalmit, képernyőszaggatót akarsz látni. Ez nem az a műfaj -, engem meglepett, friss volt az elmúlt időszak filmjeihez képest.

//elgépelések javítva
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2025.08.11. 18:25:43
  • CSOCSO
    Az osszes ilyen cucc a szobaban az mind akusztikai panel. A lanchidas 3 kep is az, a tv mogotti parlamentes kep is az, es a plafonon levo cucc is, de oda nem akartam nyomtatott grafikat. Van ket uj szurke parna a kanapen, a masik 4 bordo parna mellet. Ezert gondoltam, hogy legyen szurke a textilia azokon a paneleken. Nem eggyezik %100 osan a szurke szin de szerintem kozel van. A kepen latszik a szurke parna.
    Ezek az akusztikai panelek azert kellenek, hogy a visszaverodo hangokat tompitsak. Foleg, hogy en olyan hangosan szeretem nezni a filmeket mintha a moziban lennek. Ezert is vettem az uj melynyomot.
    Az akusztikai panelektol a hangok (es a beszed is) jobban erthetoek, tisztabban szolnak. Nem folyik ossze minden hang. Pl a plafonon levo akusztikai paneleket ( es az uj subwoofert) most tettem be par napja. A mennyezetben a kanape folott van ket beepitett hangszoro a Dolby Atmosnak. Eddig a legnagyobb problemam az volt hogy ezeket a hangszorokat szinte sose hallottam. Persze ez jo is lehet meg rossz is. Lehetne veszekedni azon, hogy nem kene hallanod hogy egy hang honnan jon pontosan de emelett meg azert igenis jo lenne ha valoban hallanad ha egy hang felulrol jon es nem mashonnan. Feltettem azokat a paneleket es legnagyobb meglepetesemre jobban hallom a mennyezetben levo hangszorokat! Redditen mondtak, hogy valoszinuleg nem is a felso hangszorok szolnak maskeppen hanem tobb mint valoszinu, hogy az elso hangszoroknak a visszaverodo hangjait tompitottam elegge es ettol jobban lehet hallani a felso hangszorokat.
    Barmelyikok kicsit is komolyabban veszi a mozizast otthon es van 5.1 esetleg dolby atmos rendszer (akkor is ha csak egy soundbar van) %1000-osan ajanlom hogy ti is nezzetek utanna ezeknek a dolgoknak.
    En sajat magam fabrikaltam a keretet. A hatso panelek 4" melyek a felso es tv folotti meg 2" mely. Olyan textiliat kell rarakni hogy majdnem at lehessen latni rajta ha feltartod a vilagitas fele az anyagot. Nem fullosan de legalabb olyan 25-30 osan lasd a vilagitast az anyagon keresztul. De ugy is lehet tesztelni hogy jatszol valami zenet a hangszoron es raterited az anyagot. Ha valtozik a hang akkor az az anyag tul vastag. A keretekben pedig szigetelo anyag van. A felsoben fiberglass ( szenszal?) a hatsokban meg meg a tv felettiben pedig aszvanyi gyapot (?).

Melynyomoval kapcsolatban pedig: sokaig 1 melynyomom volt. Majd mikor elkezdtem ezeket a Klipsch hangszorokat megvenni talaltam egy hasznalt SVS Sb2000pro melynyomot amit ugyanugy jobb elol, a tv allvany es a jobb oldali hangszoro kozott tartottam. Allatul szolt de tudtam hogy akarok egy masik melnyomot az ellenkezo sarokba. Ezert lett a melynomo kabel is athuzva a fal mogott a hatszo hangszorok kabeleivel egyutt. Kiprobaltam azt, hogy a regi kis gagyi 8" es yamaha melynyomot oda tettem es SOKKAL jobban tetszett az egesz ahogy szolt. Kesobb eladtam a regi yamaha rendszert es talaltam azt a ketto 10" fekete klipsch melynomot eleg olcson. Amazonrol szereztem oket es igazabol en egy masik svs-t akartam de mivel amazon prime-om van, akkor rendelek meg kuldok vissza dolgokat amikor akarok. Es meg vissza is kapom erte a penzemet kerdes nelkul. Miutan kiprobaltam es osszehasonlitottam a 12" es SVS meg a ket 10" klipscht akkor rajottem hogy a ketto klipsch sokkal komolyabban szol mint az egy, nagyobb SVS. Persze biztos kiraly lett volna meg egy olyat talalni 600 dodoert de a ketto klipsch egyutt volt 500, es nekem es is a tesoimnak is jobban tetszett ahogy szoltak. Eladtam az SVS-t es megtartottam a ketto Klipsch-t. Interneten meg minden masrol se beszel, csak hogy milyan kiraly a 16 meg 18 inches subwoofer amitol rezeg minden. Persze en is szerettem volna valami hasonlot de sajna a tv allvany es a hangszoro tornyok koze kb semmi ertelmes melynyomo nem fer oda.
    Ezt a 14" Klipsch-t talaltam par nappal ezelott es le tudtam alkudni $550 re. El is hoztam azonnal. Le lett ejtve es a bal eleje kicsit ossze van baszva de nem zaklat. Allatul szol! Tegnap vegre megmutattam a tesomnak egy csomo filmmel. Tetszett neki is pedig neki ketto 12" klipsch melynyomoja van.
    Poen mellek-sztori: mikor nekem toyotam lett az anyam is olyat vett meg az ocsem is. Most klipsch rendszerem van es anyamnak is es az ocsemnek is az lett. LOL.

Subwoofer kozepre? Vegulis oda teszed ahova tudod. Altalaban sarokba szokas tenni mert a 3 faltol ( padlo, hatso fal es az oldalso) megerositi az egeszet. Ha jol emlekszem 6 decibellel hangosabban szol mintha kozepen lenne ahol csak a padlo van es a hatso fal. Ez azt jelenti hogy lejjebb tekerheted a hangerot rajta es kevesebbett kell dolgoznia. Persze ha veszel masikat akkor megint lejebb tekerheted 6 decibellel mindkettot, egyenkent! Es meg ertelmesebben is fog szolni, mert jobban korul fog venni a mely hang.

Bocsi ha hosszura sikeredett.
  • hawkie22
    Jól néz ki, én csak az ajtót nem értem ott. :) Rögtön eltaknyolsz a hangszóróban, ha belépsz az ajtón?
  • IMYke2.0.0.0
    Hülye kérdés, adom a 2 forintot, de a subnak nem középen lenne jobb helye?
    Nem vagyok nagy szaGértője ezeknek a hangrendszereknek, de általában ott szoktak lenni.
    Vagy ez itt jobbra szatelit*?

Amúgy a falon keresztüli kábelezés baromi jó megoldás.
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2025.08.11. 11:40:21
  • Caliph
    infrapanelnak tűnik,elektromos fűtés
    s
  • Mentol
    A mennyezeten mi az a két cucc?
  • CSOCSO
    Remelem latszik az uj 14" subwoofer

Tudohapogasom van tole filmezes utan. LMAO
    Es elol van meg ketto 10"
  • LasDen #106696
    Bring Her Back
    Bő 1 óra dögunalom, hogy aztán legyen 20 perc, amikor végre történik valami érdekes. Volt idő, mikor csak nézelődtem próbáltam kitalálni mi a faszt csináljak, mert semmi kedvem nem volt nézni. Legszívesebben elővettem volna telefont, de mégse illik moziban. Volt aki fél órával a vége előtt kiment róla. Bőven megértem...

Weapons
    Ez viszont jó volt. Az abszurd jelenetek először azt hittem nem direktbe olyan viccesek, de a végére egyértelmű volt, hogy ez cél volt. Ami talán elvette az élét egy kicsit a végének, de így is tökéletesen működik, hogy az jó szórakozás volt. Feledtette az előző filmet...
  • Bokafix2
    Én elhiszem, és amit írtam, az általánosságban érvényes. Előfordul, hogy a producer maga is rajongója egy frencsájznak, vagy egy klasszikus alkotásnak, illetve közel áll hozzá egy-egy filmtéma. Ilyenkor hatást gyakorolhat a filmbeli cselekményre is. De alapvetően nem kötelező feladata az ilyesmi, és sokuk nem is csinálja ezt. Arra ott a rendező meg a forgatókönyvíró.
  • Caliph
    haver nagy Macfarlene rajongó,ő látta a filmet,és mondta h teljes mértékben érezhető a poénok többségében az érintettsége :P
  • Bokafix2
    Ez attól függ, hogy executive producerről van-e szó, mert ezen kívül van még vagy négyféle producer, akik közül mindnek más és más a feladata. Amúgy meg az ő feladata, ahogy említetted is, az anyagi javak (pénz, erőforrások, tárgyi dolgok, helyszín, stb.) biztosítása és a szervezési munka. Neki kell betartatni a tervezett költségvetést, illetve felügyelni a stábot, hogy minden a tervek szerint haladjon, valamint megoldja az esetlegesen felmerülő problémákat úgy, hogy közben a film a lehető legjobb minőségben készüljön el. Betartatja a törvényi- és jogi szabályokat és megteremti lehető legjobb munkafeltételeket a produkcióhoz.

De ahhoz, hogy a film konkrétan milyen lesz, tehát, hogy te élvezni fogod-e, és tetszeni fog-e, ahhoz vajmi kevés köze van... mert azért a rendező és/vagy forgatókönyvíró felel... na meg a színészi teljesítmény sem az utolsó. A producer csak menedzseli a filmkészítést, megteremtve az ehhez szükséges feltételeket, de hogy milyen lesz az "íze", és hogy neked ízleni fog-e maga a film, ahhoz nem sokat tesz hozzá.
  • Blasta
    Az azért megvan, hogy egy bármilyen produkciónál a producer a projekt feje?! Ő (ők) találja ki a projektet, adja a zsét, választja ki az írót-írókat, rendezőt, főszereplőket meg a többi kulcs-szakembert? A "csak" jelző azért erős :D
  • kutyakiki81
    Ő csak producer volt
  • IMYke2.0.0.0
    Ahány ház, annyi pont és vélemény. Maradjunk ennyiben.
  • LasDen #106689
    "Pedig, az se volt több 9/10-nél"

FTFY
  • IMYke2.0.0.0
    Ahogy régen a VHS vs mozi | VHS+DVD vs. mozi | VHS+DVD+BluRay vs. mozi volt, most a streaming vs. mozi van.

Vannak tömkelegével olyan filmek, amik a B (ZS) kategóriát erősítve készülnek eleve, és nem is cél a mozi > "kölcsönző"-ben végzik, azaz a streamingen.
    Sőt, épp a streaming szolgáltatók pénzelik ezeket plusz tartalmak reményében >>> amelyik tényleg sikeres lesz (vagy annak remélhető a szereplőgárda, téma etc. miatt), az vagy eleve párhuzamosan megjelenik hordozó típusokon, vagy később moziba is bekerül.

Szar(nak gyártott) filmek mindig is voltak, mindig is lesznek, meg van a helyük a fogyasztói láncban (streaming, DVD, BD, kölcsönzőben alsópolc). S mindegyiket fogyasztja valamilyen réteg - ahogy az indie, vagy "művész" / "akadémiai" filmeket is.
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2025.08.07. 17:05:02
  • Caliph
    én azt tapasztaltam,h minél szarabb egy film,annál hamarabb fent van streamingen :D ha jó a film,húzzák a moziban a bevételért,ha ott kezd visszaesni,jöhet a streaming
  • IMYke2.0.0.0
    Van olyan film - és próbálkoznak ezt már trailerekkel is az agyakba verni -, ami kifejezetten "Only in Theaters'.
    A többi meg ugye gyorsan megtalálja az utat a közönséghez.
  • repvez
    Mondjuk az érdekes
    Hogy mi alapján kerül valami fel a virágboltba, mert ilyen nagyobb blockbuster filmek még nincsenek fenn, mig mások amik talán kevésbé érdekli az embereket meg már fenn van. a példa kedvéért, a thunderbolts, vag y aworking man, de például az F1 vagy jurassic még nincs
  • IMYke2.0.0.0
    Még egy, utolsónak:

A ploton -- kábé: oda kell mennünk, mert csak így lehet, nem kábíthatjuk el őket, mert tekknofaszság, nem vihetünk 2 tucat kommandót, mert 'pszt, titkos'... -- nem akarok pörögni, sosem ez volt a fénypontja ezeknek a filmeknek, de ez most kirívóan szar volt.

A kitakarások... jézusom!
    Az elsőre csak furán néztem ... tengerpart, csaj.
    A másodikat vissza is tekertem: T-Rex vs. felfújható... azt hittem, hogy rossz release-t szereztem be, és dobta a képkockákat... tragikomikus volt. Egy 8 tonnás, 6 méter magas állat, ami amúgy is lassan tápászkodik fel: 0,2 mp alatt eltűnik, és 15 méterrel arrébb állva bámészkodik...

stb.
  • IMYke2.0.0.0
    Önsanyargatás az egész, de be-bevillannak még ciki jelenetek, és csodálkozom, hogy egyáltalán átment ez az anyag bármiféle előzetes vetítésen, minőség ellenőrzésen.
    ...Amikor a doki (aki sosem járt ott) az ingen romok közt azonnal megmondja mit csináltak ott, semmiféle előzetes tájékozódás nélkül...
    ...Amikor a sérült lábbal értük aggódó apától - első pillanattól kezdve! - senki sem kérdezi meg a családjában, hogy jól van-e (később is csak egy nem komoly kérdést kap, ráadásul akkor se segít neki felállni)...
    ...Amikor senki sem csapja pofán a kislányt, hogy egy ismeretlen dinót nyavajgat (elvileg növényevő... mondják ezt ugye, mert rárágott egy levélre... közben a kislány meg mesterséges szarsággal eteti... de... mi van, ha a szülő-dinó keresi?!)...
    ...A kicseszett gyors dinók elől is lazán elgurulnak, pattognak... mert itt ugye a T-Rex, és a Bella Ramsey homlokú szörny volt csak órási...

ehh...
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2025.08.07. 11:52:40
  • Caliph
    nem is értem miért kísérleteznek ezekkel a mutáns dögökkel,az indominus rex még úgy ahogy elment,de a többi egy rakás szerencsétlenség. ebben a filmben is a sima mezei T Rex jelent volt a legütősebb,a többi dínó,főleg az a két mutáns az katasztrófa volt.
    a többi a szokásos disney faszság,bugyuta sztori,még rosszabb megvalósítás,gagyi szereplők és az értelem nélküli cselekedeteik,meg persze az ari kicsi dinó,amiből majd lehet plüsst eladni később :P sajnos ezt is moziban néztem,nem érte meg a jegy árát sem az időt
  • IMYke2.0.0.0
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    [2025] - https://www.imdb.com/title/tt31036941/ -- "Jurassic World: Rebirth" - (Jurassic World: Újjászületés) - 3/10
    (2025.08.06) (134 perc, amerikai) - Action, Adventure, Sci-Fi, Thriller - (imdb) -- 18+
    ÚJ, FELIRAT (ANGOL)

A Jurassic-filmeknél egyre kevésbé van magasan a léc, de ennek az újrakezdésnek még azt a lécet is sikerült levernie - hiába volt mögötte minden értelemben sok jó név (Gareth, Spielberg, Johansson, Ali stb.).
    A kezdés se volt veretes, de amikor megláttam távolban a (fehér vitorlát, ja nem) vitorlást, azonnal tudtam mi lesz a forgatókönyv - s amikor megláttam a leosztást...
    Az unalomig ismételt receptet (sziget, kísérlet, kis- és nagy szörnyek, raptorok, T-Rex és valami nála is nagyobb, és a többi ismétlődő sallang) megint sikerült tovább görgetni és még degradálni is.
    Gyakorlatilag az összes szereplő nem volt 100%-os, beleértve Scarlett karakterét is.
    A cukifaktorozást meglátva nem tudtam, hogy sírjak-e, vagy nevessek kínomban... és végigvitték...! Huh, s ennyire futotta egy levegővel, többet nem is áldozok rá.
    Szívem szerint senkinek sem ajánlanám ezt a filmet, ha kellemes emlékeket őriz az 1. (és tulajdonképpen egyetlen igazi) Jurassic Parkról*.

//* Pedig, az se volt több 7/10-nél. Legfeljebb a többi rosszabb fényében lehetne feljebb pontozni.
  • CSOCSO
    JEZUS ATYA UUUURISTEN

War of the worlds (2025)
    https://www.imdb.com/title/tt13186306/?ref_=ttrt_ov_i

En kerek elnezest de mijafasz volt ez?
    Aki lehuzza a fantasztikus 4 et az erre mit adna? minusz 5 ot? Ehhez kepest a fantasztikus 4 egy 10/10 film.
    Egymas utan nyomjak a pofankba a nagyobbnal nagyobb baromsagokat. Uber gaz. Gagyi CGI vel. Legalabb a hang egesz profira sikeredett es remegett a haz.
    2/10

The Fantastic Four: First Steps
    Szerintem teljesen fasza marvel film volt. Sot, szerintem az endgame ota az elso ertelmes marvel movie
    7/10
    En elveztem.
    Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2025.08.04. 22:08:32
  • CSOCSO
    Egyszer probaltam ki a TV-n jatekot pont emiatt a vilagitas miatt de nagyon kiraly volt. a 2017 es TV-m csak 60fps-t tud de nem hiszem hogy nagyon mas lenne a helyzet azert mert 1 masodperc alatt ketszer annyi kep jelenik meg.
  • LasDen #106678
    pont ugyanolyan poénokat hoz, mint az eredeti. De ki ahogy érzi...
  • IMYke2.0.0.0
    Pedig a Ted-ek azok nagyon köldök-alatti poénokkal operálósak... akiknek az bejön nyilván jókat röhög, de akiknek egy-kettő után már sok, azoknak nem. Én utóbbi táborba tartozom.
    Ezért voltak a Jay és Néma Bobok is tűrhetők.
  • Caliph
    én nem merem megnézni moziban. Seth MacFarlane elég megosztó számom,az Orville,meg Family Guy nagy kedvencek,de a nagy egyestés filmjei közül egy se jött be(a Ted talán ezek közül a legjobb )
  • kutyakiki81
    Egyetértek
  • Seth
    Szerintem borzalmas volt. 1-2 elmosolyodós poén volt, a többi dedó szint. Tudom régiekben is volt ilyen szintű marhaság ,de totál más hangulatuk volt, amit ez nem hoz. 1-2 rész régi kedvenc, a 3. már nem olyan jó, de még mindig jobb, mint ez . 2 pontot adok neki, mert sokan dolgoztak rajta :)