[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Köszönöm az értelmes intelligens választ, ilyen egy konstruktív társalgás, mikor valaki elmondja a véleményét és a másik elmondja a saját véleményét , és hogy mi az amit jól vagy rosszul gondol a másik.Nem csak egy félmondatba beleböfögni, hogy hülye agymenés az egész és nem reagál rá..
Csak pár dolog amire reagálnék, az animációk és képregények engem nem érdekelnek nem tartoznak számomra a mozifilmek részéhez, hogy kapcsolódjanak egymáshoz, egy mozinak önmagában vagy legalább is a mozis részekkel kell egységet alkotni.
ÉS , hogy miért is fontos a kapcsolódás? egyrészt igen egy egy film önállóan is meg kell , hogy állja a helyét, lásd előzőekben hogy ne kelljen 20 animációt és képregényt megnézni elötte, hogy tudjam ki kivel van, eddig rendben is a dolog, hogy nem kell kapcsolódni egymáshoz sehogy. DE azért ahhoz, hogy Predátor film legyen ahhoz viszont illeszkednie kell a történetbe idővonalba univerzumba, hoyg legyenek kapcsolódási pontok. Főleg úgy, hogy a weiland yutani corp az az Alien filmekben szereplő vállalat elsősorban legalább is ott van nagyobb szerepe, tehát akkor legalább ezt a vonalat jo lett volna letisztázni. meg ha nem akart emberi szereplöket, hogy ne ök legyenek az áldozatok megint hanem a predátor szemszögéből akkor kimaradhatott volna teljesen a droidod vonal akkor is ugyan igy eljutottunk volna ugyan ehhez a történethez.
Légkör, ha az eddigi részeket vesszük alapul , hogy a főldre jártak vadászni évezredeken keresztül akkor itt is tudták , hogy jo a légkör mégis leellenőrizte és kellet a maszk az előzőkének. Meg azért is ,mert az segített a célzásban látásban nekik, itt egyáltalán nem részletezték, hogy hőlátásuk lenne nekik mint az elözöeknek.
Meg elfogadom, hogy különbözö verzió léteznek belölük, de ahogy irtad az emberek között sincs azért olyan nagy difi, hogy például egy ilyen funkcio hiányozzon az egyiknél a másiknak meg teljes látása legyen. Ráadásul a teso sisakja ott volt és nem használta helyette egy ott talált fakérget vagy csontot.
Lézer plazma, nem azzal van bajom, hogy használják, sőt elvárom ha egy fejlett faj használjon ilyen technologiát, az rendben van, hogy a vékony vág a vastag nem, de azért ne legyen már olyan ,hogy a lézer fényt vagy plazmát elvágja mint egy kötelet vagy ki lehet húzni szabadkézzel mint egy ideget , meg lecsúszik rajta mint egy kötélpályán.
Navigáciot, nem a droidra irtam, a predinek nem volt ilyene, és 3 nap alatt annyira nem hiszem, hogy minden centije a bolygonak rögzült, hogy amit nappal látott oda este vissza találjon ráadásul 2x olyan gyorsan.
Busman törzshőz, itt sztem elbeszéltünk egymás mellett, mert igen lehet, hogy az egyik fejlettebb a másik nem anynira, de itt ugyan az a faj egyrészt használ űrhajó technológiától elkezdve láthatatlan ruáig mindent miközbe meg botokbol csontokba lakik a puszta közepén. az elözö filmeknél megint nem igy volt, hiszen a földön is hatalmas piramist épitettek már sokkal korábban és egyszer a predator bolygot is mutatták ahol szintén hatalmas épitményeket mutattak , azota fejlődniük kellett volna , főleg ha itt már jóval a jövöben játszodik, hogy a emberi fejlettség is eljutott odáig, hogy űrhajózzon és droidokat épitsen.
Apropo űrhajó, nem tudom ez csak easter egg vagy mi volt, hogy az űrhajón ugyan olyan és ugyan abba a sorrendbe voltak trofeák ,mint a predator 2-ben. Most akkor vagy ugyan az az egy űrhajót használják minden alkalommal vagy akkor hogy szerzi be mindenki azokat a koponyákat? Mert oké, hogy gyűjtik a trofeákat, de mindegyik mindig ugyan azt és ugyan ugy helyezi el? és nem a fix lakohelyén hanem egy ideiglenes űrhajóján ami ha megsemmisül akkor oda a trófea is amiért megdolgozott és ami a bizonyítékot mutatja, hogy megtette azokat a lépéseket?
Én nyugodt vagyok, csak ha valaki veszi a fáradságot én vagy mások és beirja a vélemyénét egy egy filmről, azt egy saját vélemény, lehet vele egyet érteni vagy nem, ha nem azt is el lehet fogadni sőt ha, ahogy te is tetted el is magyarázza , mert nem mindenki ássa magát bele a történetekbe és kimaradhattak részek ami tisztába helyezi a dolgokat, az a legjobb , de ha csak annyit irnak be válaszul , hogy hulye az illető és agymenés az egész amit összehord arra nem tudok mit mondani, csak, hogy még annyi inteligenciája sincs, ha nem tudja megindokolni , hogy miért vagy nem akarja akkor miért szol bele? Ha meg hozzászol akkor legyen annyi gerinc , hogy kulturáltam leirja a saját gondolatait ahogy te is.
Köszi érte még egyszer.