106841

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Pradator: Badlands
------
Újra sikerult a földbe állítani a Predi frencsájzt. Ostoba buddy-cop mozit csináltak egy önérzetes, lelkiismeretes Yautja-val és egy poénkodó androiddal a főszerepben. És még cuki "kiskutya" is van. Óriási, köszi Disney...
Utoljára szerkesztette: Blasta, 2025.11.06. 19:35:51 -
The Smashing Machine
Egy ujabb unalmas film valami birkozo eleterol. Szerintem ennyi eleg is.
-
Ugy látom, hogy azért sokaknak hasonlóan jött le ez a film, de egy kis odafigyeléssel akár jó és valoban feszült helyzetet is lehetett volna belőle csinálni. DE sajnos még az első 20 percben is a szereplök mást sem tudnak csinálni mint félelemmel az arcukon néznek meredten a kijelzőre.
Tehát felesleges volt a sok nagy név, mert nem tudtak mit hozzáteni a filmhez. ÉS ugy jön le mintha senki nem tudna semmit sem arrol ami a munkájuk lenne,
Egyrészt érthető a reakciojuk, másrészt érthetetlen. Limitálva van az idejuk, és akkor mindenki inkább a saját családját hivogatja, minthogy olyan embert aki tenni tudna a szituácio megoldásához.
Az egész stori pedig alapvetően nem lenne rossz, mert rávilágit, hogy ez az idő nem elég semmire sem, hogy valoban meg lehessen tudni, hogy ki mit miért mikor csinált és megoldást találni rá.DE ennek ellenére nem tesznek meg minden annak érdekében sem, hogy saját magukat megvédjék és majd miután ez a veszély elmult már maradna több idejuk, kideriteni a helyzetet ehelyett csak ulnek és várják a csodát. -
Feszült helyzet! House of Dynamite.
Nem spojler... ez egy kozfigyelem felhivas: NE NEZZE MEG SENKI! NINCS VEGE A FILMNEK! SZANALOM!
Pont most irtam be a csaladi csoportba viberen erre a tesom 1 oraja fejezte be az anyam meg tegnap. Most itt anyazzuk le egymast pedig egyikunk se tehet rola.
A film utan odafordultam a sajat felesegemhez es mondtam neki hogy valakit le kell ugatnom ugyhogy O lesz a kinevezett menj a faszba (designated go fuckyourself) ugyhogy megis mi a faxra gondolt mikor ezt a filmet leforgattak?
Amugy baromsagnak tartottam a 3 oldali megkozelitest de nekem vegulis vegig tetszett a film es tukon ultem mi lesz a vege.
Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2025.11.04. 04:40:33 -
BlackWolf #106794 Én 20 perc után kikapcsoltam .
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem emlékszek pontosan mert semmilyen maradandó élményt nem hagyott a film. 20. percnél talán ott lett vége mikor ?becsapódik? a rakéta. Vágás és indul a loop .... nem is értettem kb 1 másodpercig mi történik , de mikor leesett a tantusz rögtön átverve éreztem magam :D Gyorsan áttekertem és pont ugyanannyi információ állt a rendelkezésemre a film végén 3 pov után mint amit 20 perc alatt megtudtunk. Ez így egy jó nagy clickbait és arcon csapás sokan meg istenítik. Nekem inkább se füle se farka kategória -
Tron: Ares (2025)
Nekem az előző rész jött be igazán, ez pedig olyan gyengécske limonádé lett. Pedig ha 15 év telik el két epizód között, azt gondolhatnánk, hogy ezt most tisztességesen odatették, hiszen volt idejük gondolkozni a koncepción és a sztorin, valamint a pénzt is sikerült rá összegyűjteni. A látvány persze megvan, de ez a Tron már nem az a Tron. Lehetett volna ez sokkal jobb is.
5/10 -
kutyakiki81 #106792 Shelby Oaks
Végre egy tisztességes horror. Feszült, izgalmas, érdekes.
7/10 -
Egy vicc ez a film, komolyan, ilyet én még nem láttam, szerintem soha.
Nekem végig tetszett, izgalmas volt, jól hozták a szinészek a dolgukat, és bár valóban nem kaptunk túl sok új infót a többi perspektíva bemutatásával, de azért a sztori ment, feszulten pörgött teljesen, szinte a végéig, amikor is... Khmmm, nos igen.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez egy rossz vicc lehet csak. A történeteknek VÉGE szokik lenni, valami lezárás, valami mondanivaló, valami.... AKÁRMI. De ez, ez dupla semmi. Úgy tudom jellemezni, hogy ez a film egy sorozat dupla pilot epizódja lehetett volna, és annak tökéletesen muködött volna. Innen indul a sorozat és megtudjuk a konfliktust, látjuk a tör-té-ne-tet, és esetleg egy lezárást, egy célt, agy megoldást, bármit amit egy sorozat sok részen és évadon keresztul tud nyújtani. De nem bazdmeg, ez nem pilot epizód volt, ez egy elbaszott ostoba fél-film. Cathryn Bigelow már amúgy is a bögyömben volt a túlhype-olásával, hát mostantól csak kerulni fogom messzire, csináljon bármit.
Voltak karakterek, akik konkrétan SEMMIT nem tettek a film alatt, gondolok itt a feket böru lányra, aki azt sem tudom kinek a kije volt vagy hol milyen poszton dolgozott, de egyszer csak megjelent nála a secret service és vitték a bunkerbe. Kész, ennyi. Továbbá a B2-es bombázót és pilótáit mutatni is teljesen értelmetlen volt, szintén nem csináltak semmit, csak felszálltak. Ezt 1 sorban ellehetett volna intézni valakinek a szájából: "Egy B2-es nukleáris csapástmérö gép már a levegöben van". Pont. Ennyi.
Apróságok még számomra nem jöttek be, pl. kizártnak tartom, hogy egy ICBM-re az USA osszesen 2db elhárító rakétát löne ki. Kizárt. Plusz azt egy vadászgép raj is le tudja szedni, az már csak esik lefelé elöre látható pályán, de azokról bezzeg nem volt szó, hogy a levegöbe emelkedtek, hogy leszedjék a rakétát. Nonszensz.
Utoljára szerkesztette: Blasta, 2025.10.28. 18:39:57 -
Primitive War
Egyrészről igazad van, másrészről viszont nincsenek dínós filmek!!! A Jurassicokon kívül (meg volt az a 65 Adam Driverrel) az elmúlt 10-20 évben a ZS és Asylum szarokat leszámítva egyszerűen nem volt semmi. De sorozat fronton is hasonló a helyzet (ott szó szerint nem volt ilyen cucc a Primeval óta).
Így lehet akármekkora baromság, hogy több száz dínó átjön egy soha nem mutatott féreglyukon, és egy csomó ideig nem veszik őket észre, nekem itt belefért, mert ettől függetlenül egy korrekt B film lett (a színészek is azért ismertebb arcok). Csak túl hosszú, minimum fél órát még vághattak volna, száz perc simán elég lett volna neki. Mert amúgy egy-két kilógó jelenettől eltekintve végig elég jól nézett ki a CGI (egy B filmhez képest, ZS-hez viszonyítva meg remekmű), R rated volt, szóval ömlött a vér, repkedtek a testrészek, a vége pedig pazar hentelés lett, akármennyire is over the top volt.
Szóval mivel senki nem csinál dínós filmeket, sorozatokat, a Jurassic franchize mellett ezzel kell beérnünk. Egynek simán jó. -
Feszült helyzet!
Nem tudom, hogy hogy sikerült ennyi nagy nevü szinészt meggyözni , hogy szerepeljenek benne, de lehet ha kevesebb lett volna akkor több marad a filmre vagy a történetre.
Nem lövöm le a poént, csak anynit, ha valaki meg akarja nézni akkor kb 20 perc a teljes film.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Értem a koncepciot, hogy mit akartak vele megmutatni vagy a lényege, de semmi értelme nem volt többször ugyan azt megmutatni amiben nem adott hozzá semmi pluszt a történethez.Az első 20 perc valoban feszult és érdekes, hogy mi is történt, de ami után rájöttél, hogy ugyan azt fogod látni több szemszögből, már inkább idegesitő és unalmas.Annak aki elöször nézi végig még talán annyi érdeklödése marad, hogy a végén majd talán kiderül valami , hogy ki volt, mi történt valojában.De nem. -
manson222 #106788 Rosszfiúk 2. - na, ez odab@sz. -
JP rebirth egesz jo volt szerintem.
Primitiv War csak tele van ultra bugyuta baromsagokkal es idegesito vagy szar a szineszkedes.
Ahelyett hogy az idegestio parancsnok ugy csinal mintha nagyon el akarna hallgatni es meg kb tenyerbemaszoan idiota stilusaval inkabb mondta volna azt hogy nem tudjuk mi tortent ezert kuldunk titeket.
Ezenkivul minden dino el tud bujni a falevelek kozt mikor atrepulnek helikopterrel a katonak? Annyira faszom egyertelmu lenne hogy mi tortenik ha egyszer is elrepulnenek arra helikopterrel az emberek. Nem kell felni tole hogy az ott lakosak le RPG-zik a helikoptereket.
Tucat bronchosaurus vagy barmi is volt az meg kurva messzirol is baromira feltuno. Nem kell a szemet kinyomo kozelsegbe menni hozza hogy lasd hogy nem egy lemur maszkal a fak kozott. -
Ha nem vagy dinoszaurusz fan akkor az összes ilyen film szerintem geciunalmas. -
Elkezdtem nezni ezt a Primitiv War filmet.
primitiv szar volt. Kb abbahagytuk a kozepenel. -
Szerintem teljesen nézhető volt... lehetett volna több epizód is. Jó ötlet volt, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Wanda legyen a főboss, hiszen már kiderült, hogy talán a legerősebb karakter a MCU-ban. Egy Hulk sehol sincs hozzá képest, na de olyat még senki sem talált ki, hogy Hulk magába szívja az összes végtelen kő erejét... ezzel változni látszik a szitu, és az infinity Hulk tényleg egy olyan kaliberű threat, hogy ott még Wanda is megbicsaklik. Egyszerűen nem volt ellenfele, pedig seregek támadták rá, meg Abomination-ok, meg zombi óriások, zombi Thor, stb. Ő meg se rezzent. Még csak meg se erőltette magát. Thanos kesztyűstől együtt sem volt ekkora ász. Hulk maga volt az infinity power. -
Ezt adom! -
+1
Nagyon jó volt, jöhet a 2. évad. -
Itt egy kritika, röviden King első regénye amit álnéven írt, nem volt sikeres, csak később lett felkapott, mikor kiderült ő írta.
Mértékadó
Tanmese a barátságról
Gondolatok A hosszú menetelés című filmről
Baranyai Béla
Utoljára szerkesztette: ximix, 2025.10.10. 19:33:35 -
Marvel Zombies (2025)
4 db fél óra az egész, de ez... hú... végre egy nézhető Marveles cucc. :D Az utolsó rész akkora epik, hogy ezt önmgában érdemes újra megnézni. A sztori is ötletes, annak ellenére, hogy önmagában véve a zombis filmektől már herótom van. De a lényeg a tálalás, és ez itt is bizonyítást nyert. Jól szórakoztam, és az jutott eszembe, hogy ha ezt egy az egybe adaptálnák egy élőszereplős moziba, egy atomikus látványvilággal, az mindent vinne.
8/10 -
Together
Nem volt rossz. Egész jó a film az első 2 harmadban. Aztán a végére nekem kicsit szétesik vagy inkább csak nem kielégítő válaszokkal és eseményekkel szolgál. Mindenesetre azért a jobb filmek közé tartozik. És a trükkök groteszkek és látványosak voltak, dicséret jár értük... -
Afterburn (2025)
Tanulság: aki kopasz és kigyúrt, az mindig nagyon kemény. Még második világháborús atombomba szállítását is rábízhatod. A disztópikus világ elég silány és fapados. Nem nagyon érzékelteti, hogy itt most egy világvége után játszódnak az események. A karakterek sablonosak és klisések, de a kopasz legalább kemény.
6/10 -
Sunrider924 #106777 EN ugy tudom hogy egyike King korai novellainak tehat semmikepp nem a legjobb konyve. Plusz azt a stilust alapozta meg amit joval kesobb Az ehezok viadala csucsrajaratott. -
The Long Walk
A szombati mozi nap legfeleslegesebb filmje volt. 5000 kilométer séta és csak végtelen beszélgetés a semmiről. Hangulatot nem sokat kölcsönöz, hogy milyen kedvesek egymással a srácok és bajtársiasak. A vége meg szar. És állítólag ez King egyik legjobb könyve. Hát lehet, hogy könyvben ez működik... -
One Battle After Another - 9/10
Végre egy igazi filmélmény!
Nem szuperhiró, nem folytatás, nem prequel, nem spinoff, valódi történettel, karakterekkel és katarzissal megírt FILM.
Hamisítatlan, nagybetűs TÖRTÉNET, ami az elejétől kezdve érdekelni fog (bár sokáig nem áll össze, hogy miről is fog szólni a fő vonal), mesteri rendezéssel, briliáns színészi játékokkal és egy kellően katartikus-érzelgős lezárással.
Kezdjük az elején:
Ez nem valami ostoba kitalált történet, aminek a valószínűsége a zéróhoz közelit a poénfaktor miatt. Nem.
Ez egy olyan sztori, ami korrekt korképet mutat amerikának egy-két rétegéről. Tehát nem kell valami eltúlzott, a filmélmény miatt a realitáshoz nem közelítő történetre vagy karakterekre számítani.
A sztori, bár kissé infantilis módon indít, de hamar kemény korrajzba csap át és teljesen hitelesnek hat.
A karakterek szintén. Annyira jó volt látni, hogy végre a hozzáértő író tényleg energiát rakott abba, hogy olyan karakterek történetét meséljék el, akik valódi érzéseket ébresztenek bennünk, akikért aggódni vagy izgulni, vagy akiket utálni lehet. Ugyanez igaz a történetre is, full korrektül van megírva, a végefelé éreztem csupán némi inkoherenciát, de akkor már mindegy volt, teljesen magával ragadott addigra úgy is.
A rendezés csillagos ötös. Nem is vártam kevesebbet Paul T.Anderson-tól, a faszi érti a dolgát, lásd Boogie Nights, Magnolia, There will be Blood, Phantom Thread...
A szereplők szintén fullosan remekelnek, Leo-tól, Penn-tol vagy Benicio-tól ez természetes, de kiemelném a Charlene-t játszó, fiatal Chase Infiniti-t. Egészen kiválóan állt helyt ekkora színész istenségek között.
Rég nem éreztem, hogy mennyire nem bántam meg a mozijegy árát, hát most így volt. -
A Big, Bold, Beautiful Journey
Szeretem az elvont v valamilyen természetfölötti romantikus filmeket. Mindig jókat csavarnak a dolgokon. Ez most annyira nem működött. Többé-kevésbé működött, de a végére elveszti lendületét. Pedig mind Farrell, mind Margot jót játszik. Lehet, hogy egy 15-20 percet még levághattak volna belőle. Kicsit feszesebb a végére talán jobb lett volna...
5/10 -
sajnálom, így jártál... -
manson222 #106772 2067 - Időhurok, imdb-n 4.9 áll, szar film mondjuk, nem gondoltam volna, hogy ennyire lepontozzák. -
manson222 #106771 Csak olyan filmeket reklámozzatok, amelyeket már le lehet tölteni torrenten, vagy fent van streamingen. Moziba nem megyek. :DDDD -
szerintem veszítesz vele, de ez van.... -
Annak idején már a trailer után tudtam, hogy sosem fogom megnézni. -
One Battle After Another
Na ez egy jó film. Beránt és a tempó nem enged. Szuper rendezés és alakítások. Sean Penn Oscart ér. De azt hiszem innen nem sokan fogják megnézni, mert a mocskos woke már megint a mocskos rasszitákok és tisztavérűek ellen uszít. Persze itt csak két extremitás jelenik meg és harcol egymással, de mindegy....
7/10 -
Splitsville
Erdekes de idiotasag volt. 5/10
Adulthood
Szimplan baromsag. 3/10 -
The Home (2025)
Az eleje punnyadás kissé, de ahogy építkezik a történet, kezd egyre érdekesebb lenni. A végében meg annyi a gore elem, mint egy Péntek 13-ban. Sőt, talán még több. Egy ilyen idősotthon mindenki álma. :D
(aki érzékeny a szemszurkálgatás látványára, az kerülje)
7/10 -
Direkt kerülöm a filmet > előbb megnézem újra a Superman I-II-III-IV-et, hogy még logikusabb legyen az esetleges ellene érvelésem.
A Snyder-félékre még emlékszem azokat ugyanis nemrég újráztam ugyanilyen apropóból. -
viizo #106764 Superman (2025)
Az egyik legrosszabb Superman film, amit láttam, holott 4K, nagyképernyő, popcorn, és dübörgő minden is megvolt hozzá. Utólag még megdöbbentőbb, hogy minden mozis oldal kritikája oda-vissza van érte, hogy 'végre egy jó Superman film, és a 2013-as Acélember, vagy Snyder filmjei milyen rosszak is ehhez képest'.
Ezek szerint a többségnek biztosan, de nálam ez a film úgy kuka, ahogy van, nem hogy kiemelkedő lenne bármiben is.
Tehát amiért mindenki odavolt: "Kripto irtó cuki, a film rettentő látványos, Lois Lane és Clark között remek a kémia, szuperek a szereplők, csodálatos a történet, szívmelengedő és derűs a film", és így tovább.
Nálam sajnos Kriptó idegesítő, a film látványvilága _az összes_ akciójelenetben egy szivárványpalettás 3D-s rajzfilm szintje, a színes-cukormázas effektek komolyan vehetetlenek, Lois Lane karaktere időnként kifejezetten irritáló, a történet egy béna politikai szálba merített valami, a szívmelengető és derűs film a 90%-ig pedig arról szól, hogy Superman szenved épp valami miattSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és közben szinte premier plánban még fejbe is lőnek egy szerencsétlen flótást.
Az Acélember sokak által kritizált városrombolása csilliószor látványosabb, mint itt egy szintén elpusztuló városrész - csak itt jól megmagyarázzák, hogy abban a hatalmas városrész felhőkarcolóiban épp senki sem volt. Muhahaha, ráadásul előtte meg valami 100 méteres Kaiju is vigyázott 'az épületek épségére'.
A soundtrack olyan, mint ha valami Galaxis Őrzőit néztem volna, ami éppen Metropolisban játszódik, epikus dallamok szinte sehol. Direkt nem emlegettem eddig Gunnt, mert mindenki isteníti a film és a DC Restart miatt, de sajnos hála neki irtózatosan elment gagyiba és rajfilmszerűbe az egész. Rajzfilmek eddig is voltak, képregény eddig is volt, most megkaptuk ugyanazt mozivásznon is - de minek?
10/3, a kúl, de csak statisztaként felbukkanó Zöld Lámpás, illetve a Lex Luthorként remekelő Nicholas Hoult miatt.
Utoljára szerkesztette: viizo, 2025.09.17. 09:00:28 -
Evil Does Not Exist
Valami japán művész film, legalábbis az első 10-15percből ítélve. Aztán egy áramszünet elvitte a filmet és ezt jelnek vettem, úgyhogy nem fejeztem be.
Relay
Ez már fasza volt. Jó kis thriller, ahol nem az akción volt a lényeg. Macska egér játék. Riz Ahmed kicsit a művészies oldalát irányította ide, amúgy jó. -
:)
Örülök, hogy még valaki megnézte innen.
A japóknak és a koreaiaknak valahogy mindig sikerül zsigeri félelmet kelteni ezekkel. -
Bár ne ugrottál volna haza a pendrive-odért. A falakon kúszó-mászó pirosruhás lidérc azóta is kísért... micsoda egy bizarr valami volt az. Az ázsiai rémektől valahogy mindig lever a víz. A főszereplő nőci viszont azért kinéz valahogy. -
hawkie22 #106760 A Jurassic Park-nál kijavítalak, 5 ember halt meg (nem mintha lényeges lenne a sztori szempontjából):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1. a tudós a legelején a D-Rex által, 2. a hajón a menö zsoldos a Spinosaurus által, 3. a csaj a parton, szintén Spino, 4. a néger csávó, akit a repülö dínó nyelt le, 5. a fömufti, akit szintén a D-Rex evett meg a végén.
#106757: Igen, a Hot Shot az nagyon sok eröltetett poénnal operál, a 2. rész, a Hot Shots viszont szerintem a mai napig klasszikus. :) -
Más is:
"The music and the soundtrack makes this an almost unwatchable movie."
+
Még:
"Naturally, with the music industry being core to the film, the incidental music is varied and good. However, the background music is simply terrible, sometimes sounding like a schlocky drama and other times like a cheap soap opera and in several scenes, it totally broke the mood. It shows the value of having a good background track and this film simply doesn't."
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2025.09.09. 16:08:52