1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Caliph
    Shelter: régi jó munkásmozi,de semmiben nem kiemelkedőbb mint a Méhész,vagy a Melós volt :D egynek jó,leköt,és végre nincs húsz perces föni jobbkeze leverés és bossfight :P
    logikailag persze nem mindenhol áll össze a sztori,de ha túllendülsz rajta,pont jó egy szombat esti kikapcsolódáshoz

BTW: Pesten a Lurdy házban jurassic park/world filmeket tolnak,nemsokára kezdenek az első résszel. Én megnézem,nekem ez anno kimaradt moziban. korábban vissza a jövőbe volt. Valszeg csak az első részt,a többi nem sikerült annyira jól...főleg a második,a könyv sokkal jobb volt. kár h nem maratont csinálnak,mert én vidékről fogok felmenni,és egy vasárnapot rá tudnék szánni pl pár rész megnézésére,de hetente nem fogok pestre járni emiatt :P meg mondjuk a world filmet sztem gagyik is,talán az indominusos volt vállalható egy kicsit
    Vannak ilyen régi jó filmek,amiket szivesen megnéznék ismét moziban,kár h ilyen kevesen látnak benne lehetőséget.
    Ha valaki lát Alien 1-2-3 vetítést valahol,szóljon már :P
    idén star trek évforduló is lesz,remélem letolja valaki a filmeket is(a régieket) azokat is megnézném moziban :P
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2026.02.01. 12:45:41