22827
-
Jah. Ez sosem volt titok, hogy egy Van Helsingbe oltott inkvizítort kell elképzelni. :) Skilleket még nem tudunk hozzá, gondolom az első újabb games day vagy convention után változik a helyzet. -
júni 23-án újabb gamesday Baltimore-ban, ott van esély rá, hogy lesznek wh ingame videok, hamarabb nem hinném -
Chris #744 Ez a witch hunter egy az egyben Abraham van Helsing koppintás. Bár nem nagyon illik szerintem a világba, de nekem tetszik. Skilleket tudunk már hozzá?
-
Jah, witch hunti állat, és a legjobb hogy jövő honapban meg KotBS lesz, ami a másik sanszos karrier nálam. :) -
regeljtek inkább az closed betara:) Hátha beválasztanak:) (méghogy ingame videok:D) -
- witch hunter ownz, várom az ingame videokat
- dungeonról jöhetne több kép -
Na, kinek mi a véleménye a hírlevélről? :)
http://warblog.extra.hu -
Chris #739 Tényleg, mi volt annak a scifi stratégia-szerű mmo-nak a neve amit nyomtunk kb. 2 hétig? :D Tudod, ilyen világfoglalós, felülnézetes, stb.
-
Emberek, csekkoljátok a blogot! Európai oldal, béta jelentkezés, örökélet, ingyen sör! :D -
nem is:) -
nem nagyon van még kép/info mountokról, úgyhogy egyelőre csak theorycraft szinten van a dolog -
A goblinok nem katapulttal közlekednek majd?:D -
Kalinka #734 mivel pang a fórum így a hírlevél elött feldobok vmit hátha tud vki érdemlegeset is :)
milyen hátasok lehetnek majd a játékban?
ork-malac
goblin-farkas
sötételf-raptorféleség
-
mindenki? :P -
minden szar, kéne egy tuti sirály scifi mmo fps-es kicsit meg mindenes addig míg jön ez 2009-es év játéka:p -
de olyan flémet, amivel nem midnenki ért egyet tbh :D -
ok, a wow szar :P -
Chris #729 Akkor legalább vmi flém legyen!
-
az még egy picikét odébb van ;) -
Chris #727 Ne a hírlevél jöjjön, hanem az open beta. -
UP!
Hamarosan jön a hírlevél. :) -
Total OFF,de qva jo! -
igen, ez ezzel jar, a hatalom megreszegit 
-
Bhalage #723 milyen kis aggressziv lettel miota attalenteztel retire
-
gondoltam hogy hozzad hasonlo iqlite emberekre lesz csak szukseg ott, de semmi gond :c -
Bhalage #721 semmi gond ilyen l2p dude-okra semmi szukseg nemlesz warban -
l2p nub, or gtfo 
en meg havonta egyszer abbahagyom a wowot valami miatt, semmitsenem jelent :DDD olyan tavolinak tunik ez a WAR hogy mar el sem hiszem :< -
Bhalage #719 wow ellen lolz wowot 3szor hagytam abba daoc miatt HAHAH wow bekaphatja a faszom :o
war lesz az isten vagy senki -
szando #718 miva? :D -
A "láb nélküli" warrior priest kicsit gáz
-
sux, wow ellen eselye sem lesz
-
Isten lesz ez a játék :)
Pár új kép itt. -
A legjobb a 'Gork'll Fix It!':) -
Ezek a skill nevek :D
Go For Da Soft Spot!
Stop Right Dere!
Da Most Choppies!
You Got Nuthin'
:P -
hammerer, squig herder, ironbreaker, shaman video -
dwarf és greenskin skillek -
karakter statok -
Egyre fixebb a 6fo/grp...sot valahol hallottam,hogy jon "Team Engineer" is...(gyk. Team Wizzy)
EUba is volt ilyen kocka?? -
Kalinka #708 tartalékolják a többiet a kiegekre :) -
de nem gondolod, hogy a 3*4 class ugye nem grpolhat együtt ?^^ plusz ki tudja hogy lesz a spec vagy talent vagy tököm tudja mi. írták valahol hogy már a legalacsonyabb szinten is átmehetsz a többi faj kezdő helyére így grpolhatsz a barátaiddal ha más fajt válaszottatok is, így már az elején is összefuthat simán a 12 class ^^ tbh.