22827

WAR Europe
Ajánlott szerverek:
Destruction:
Core: Karak Azgal (EN), ORvR: Eltharion (EN)
Order:
Core: Karak-Norn (EN) / Karak Azgal (EN), ORvR: Dragonback Mountain (EN)
10 DAY FREE TRIAL
href=http://cdgalaxis.hu/PC/15584/warhammer-online-age-of-reckoning.html target=_blank>Normál verzió rendelése a cdgalaxis.hu oldaláról!
Normál verzió rendelése a PcDome.hu webáruházából!
  • Fenrir
    Mivel nincs jelenleg másik szinte naprakész magyar war oldal ezért most még ez lesz bent. Amint kész lesz a tiétek akkor a linket átírom :)
  • Mr Hyde
    A Blognak szerintem lehetne egy külön link, létezik warhammeronline.hu is. :) -amit gőzerővel fejlesztgetünk.
  • The Garrett
    vagy adjanak már ki végre MOR betakulcsot, hogy az ujonnan regelt emberek tudják kipróbálni az uj classokat :D
  • Fenrir
    Az a helyzet, hogy csak 8 karakter slot van és 7 ebból már foglalt, úgyhogy törölni kell, hogy másik kasztot is ki tudjunk próbálni :)
  • szando
    egyelőre sztem elég lesz ennyi, köszi a fáradozást :)
  • s0n1c
    Akkor izibe írjatok már valami infot a 4 újonnan bekerült karrierről! Eddig annyit sikerült összekaparnom, hogy a zealot elég gyengus, magus op...
  • Fenrir
    Csinálnék egy kérdezz-felelekes FAQ-ot, valami ilyesmit. Kéne viszont még további ötlet, hogy miket rakjak bele :)
  • Fenrir
    A banner eléggé puritán, majd keresek jobbat amint lesz rá időm. Persze ha más tud adni ennél szebbet akkor kirakhatam azt is :)
  • Bucser
    nyugodtan:)
  • Fenrir
    Nah szóval, ha senkit sem zavar akkor átveszem itt a jogokat. 10-ig várok ha lenne ellenvéleménye, 10 után küldöm a levelet a moderátoroknak.
  • Fenrir
    Nos bekerült a bétába Order oldalról a Bright Wizard és a Warrior Priest, Chaosról pedig a Zealot és a Magus.
  • HUaRC
    Ha van is Tactic formajaban; (+%DMG lesz az egyes fajok ellen, varhatoan az eddigi faji parositasok alapjan)
  • Fenrir
    Ilyeneket még nem fedeztem fel, ettől függetlenül lehet, hogy van a játékban.
  • Pari
    Ehh:/
    remeltem,hogy daoc mintajara lesz:/
    najo uccso kerdesem mara:)
    Racial abilityik/specek vannak?
    minthogy a dwarfok jobban latnak sotetbe, +mining skill,esetleg +10%dmg vs greenskins?
  • Fenrir
    A fegyverek, páncélok, kiegészítők szinthez, fajhoz és kaszthoz vannak kötve.

Jobb cuccoknál nincs olyan, hogy ez jó a Choppa-nak és a Black Orc-nak is mert világosan meg van adva, hogy csak Choppa használhatja.

Van viszont 1-2 cucc aminél nincs megadva ilyen, mondjuk még trade-elni sem lehet a játékban :)
  • Pari
    kool, akkor nem kell hajnalban kelni majd:)
    Mas, a magic/uncommon itemeknek lvl req-ja olyan mint
    wow-ban, hogy csak akkor equipelheted,ha megvan az a szint,
    vagy mint daocban,hogy akar lower lvlen,max nem hat rad/vagy gyorsabban kopik?
  • Fenrir
    Bétában nem törlődött. Általában egy teljes PQ run nem is elég a maximális influence szinthez.
  • Pari
    Javits ki ha rosszul ertem,de ugyanazt a PQt tobbszor is vegig nyomhatod, es elvileg 2-3-X probalkozas utan osszegyulik a max influance pontod,hogy a vendortol a vegen megvehesd a legjobb cuccost?
    vagy az influ pont torlodik ha ujra indul a PQ?
  • Fenrir
    Btw mi lenne ha itt felvenném a házigazda jogokat? :)
    Raknék ki bannert és pár linket.
  • Fenrir
    Ez a PQ egy kicsit a számomra még nem teljesen tiszta. Ha egyedül csinálod akkor megkapod a maximális influence pontot minden mob/tárgy után. Ha csapatban csinálod akkor ez a pont bár osztódik, de megkapod a másét is. Namost ha nincs egy csapatban, de legalább 2 ember csinálja a PQ-t szólózva akkor nem tudom, hogy a maximális inf. pontot adja-e vagy nem. Másik fele, hogy azt sem tudom, hogy ilyenkor a stage II vagy III végén lévő boss lootolásánál minden PQ résztvevőnél megjelenik-e a loot vagy csak annál aki a dobozt nyitotta.

Ha elérsz az influence pontokkal egy bizonyos szintet akkor egy speciáls vendornál vehetsz cuccokat. 3 szintnyi inf. pontot lehet gyűjteni, a vendornál is 3 szintnyi cuccok vannak. Most a bétában az első szinten általában csak potik vannak (amik jelenleg még nem használhatóak), a második szinten egy-két közepes minőségű páncél, harmadik szinten pedig a területhez képest egész jó minőségű páncél vagy fegyver választható.

Sajna nagyon a PQ-kba nem tudtam belemenni mert alig találkoztam játékossal, szólózva meg a bossok megölhetetlenek :)
  • Pari
    Fenrir,
    ket kerdes public q effort mukodesevel/rewardal kapcsban:
    Pl, ha egy PQ arrol szol,hogy "gyujts ossze 100hekto sort a giantnek", akkor
    1, ha egy 5 fos grp tagja vagyok, akkor az effort/reward mertekenel beszamitja a grptarsak effortjat is,vagy csak azt amit konkretan en gyujtottem? ergo en pl gyujtottem 10hektot a grpom osszesen 50hektot( a rest 50et meg masok),akkor a 10 hekto vagy az 50hekto utan kapom a rewardot?
    2, mekkora kulonbsegek vannak a rewardok kozott, pl erdemes hajnal 5kor felkelni,hogy "lesolozzak" egy PQ-t,hogy a max rewardot kapjam? vagy, felesleges,mert az 50%os effort is ugyanazt adja?
    (remelem ertheto voltam:))
  • WiLDoR
    hát épp ez az. ezt a játékot úgy várják, mint a messiást, ha nem tartják a beigért időpontot, azzal kiszúrnak saját magukkal, mert elég gyorsan át fog csapni a lelkesedés csalódottságba és más utat fog keresni a várakozó tömeg...

szal' szerintem ki fogják adni 2008 Q1-ben, mert muszáj lesz nekik. valószinűleg egy félkész bughalmaz lesz majd, amit 1-2 hét/hónap után patch-ekkel gyorsan meg fognak majd fixelni...
  • Fenrir
    Legalábbis annyira van tervezve a megjelenés.

Amúgy meg van annyira agyonhype-olt és szénnévárt játék, hogy ne merjék túl sokáig húzni az időt :)

Az EA ha akarja úgyis megsürgeti őket és akkor majd dolgoznak mint a kisangyal.

• WiLDoR
    "elvileg 2009-re ígérik ami legalább 1,5 év"

miva'? ez nekem új, eddig nem 2008 tavaszáról volt szó?
  • Fenrir
    Én remélem, hogy gyorsan és sikeresen lefutnak a béta tesztek és meglesz a játék időre. Nem szeretném már megvenni az új wow kiegészítőt :)
  • Bucser
    Éljen:)

Az ilyen nyílt területű MMO-k felépítése valamivel bonyolultabb, mert jóval nagyobb terletet kell balanceolni.

Szerintem tavasszal nem lesz megjelenés.
  • Fenrir
    GW-ben a küldetések emlékeim szerint mind instance jellegűek voltak, még a területek közötti utazás is. Csak a városok/falvak voltak "közösek", ott lehetett más karakterrel találkozni.

WAR-ban úgytudom, hogy csak a scenario-k insta jellegűek, minden más "közös". Elég sok területet be lehet járni töltés nélkül, bár én amikor a choppa-mal mentem át chapter4-ből chapter5-be akkor ott betöltötte az új területet. A többinél csak egyszerűen átsétáltam mint WoW-ban.
  • Bucser
    A Guild Wars azért más felépítésű volt nem? (ott instából-instába járkáltál és nem volt olyan ha egyswzer bementlé egy területre ott összetalákozhattál egy másik csapattal. Nemdebár?)

Itt hogy vannak a területek? szabadon mászkálhatsz a területek között töltőképernyő nélkül vagy "pályák" vannak? Mert számomra ez eddig nem derült ki.
  • Fenrir
    Még mindig van több mint fél évük. Én annó bent voltam a Guild Wars bétában és utána tényleg csak 1-2 hónap telt el a teljes játék megjelenéséig.
  • Bucser
    Jahhh ha így nézzük akkor a Pirates of the Burning Seas már 1,5 éve megjelent:) (az első beta 2005-ben volt).

Egy MMO-nál nem hiszek abban, hogy a kitűűzött megjelenési dátumot pontra tartani lehet.

Ha jól tudom anno a DAoC is csúszott.
  • Fenrir
    A teljes játékot? 2008 első negyedévre van tervezve.

Btw tegnap jött ki egy új béta verzió, de letölteni lehetetlen mert annyira lassú. Gondolom most betett a szerverüknek az is, hogy kiküldték a guildes meghívókat és minden jöttment tölti a klienst meg a peccseket :)

Mondjuk annyi előnye talán lesz, hogy egy kis élettel megtelik a szerver :P
  • Bucser
    Mikorra megjelenik addigra a te géped erős közepes konfig lesz szerintem. (elvileg 2009-re ígérik ami legalább 1,5 év)
  • Fenrir
    Megnéztem vagy 4-5 oldalt, de ilyen információt nem találtam. Ilyen mint az enyém nem hiszem, hogy kell, de egy izmosabb gép tuti mert elég masszív pvp-ket ígértek :)
  • tigeroo
    ühüm, korrekt

és mi a minimum gépigény?
  • Fenrir
    proci: Intel Core 2 Duo E6400 @ 3,2 Ghz
    alaplap: Abit AB9-Pro
    videókártya: 8800 GTS 640 MB
    ram: Corsair XMS2 2 Gb 800 Mhz

Sajna a játék a béta2 állapotából kifolyólag néhol erősen szaggat és akad mert optimizálatlan, ha nincs gond akkor viszont nagyon szépen megy teljes felbontásban.
  • tigeroo
    amugy mesélnél kicsit a gépigényéről?

pl. milyen konfigod van és hogy fut xy beállításon
  • tigeroo
    jó nekem is sikerült operával. direct x-et nem töltötte fel továbbra sem, de manuálisan megadhattam a gépem adatait..amugy nemsok mindent tudok erről a gámáról, a wowosok dícsőítették nagyon. meg játszottam a warhammer 40K rts-el és ennyi :-D

nyitott bétateszt mikor várható?

most különféle oldalakon olvasok utána a fícsöröknek..
  • Fenrir
    Nekem sikerült operával meg ie-vel.
  • tigeroo
    váh..firefox-szal is ugyanaz a hiba :|
  • Fenrir
    Klántársam kapott bétameghívót.

Megnézem mégegyszer a Whaaagh! tooltipjét.