22827
-
Mivel nincs jelenleg másik szinte naprakész magyar war oldal ezért most még ez lesz bent. Amint kész lesz a tiétek akkor a linket átírom :) -
A Blognak szerintem lehetne egy külön link, létezik warhammeronline.hu is. :) -amit gőzerővel fejlesztgetünk. -
vagy adjanak már ki végre MOR betakulcsot, hogy az ujonnan regelt emberek tudják kipróbálni az uj classokat :D -
Az a helyzet, hogy csak 8 karakter slot van és 7 ebból már foglalt, úgyhogy törölni kell, hogy másik kasztot is ki tudjunk próbálni :) -
szando #942 egyelőre sztem elég lesz ennyi, köszi a fáradozást :) -
Akkor izibe írjatok már valami infot a 4 újonnan bekerült karrierről! Eddig annyit sikerült összekaparnom, hogy a zealot elég gyengus, magus op... -
Csinálnék egy kérdezz-felelekes FAQ-ot, valami ilyesmit. Kéne viszont még további ötlet, hogy miket rakjak bele :) -
A banner eléggé puritán, majd keresek jobbat amint lesz rá időm. Persze ha más tud adni ennél szebbet akkor kirakhatam azt is :) -
nyugodtan:) -
Nah szóval, ha senkit sem zavar akkor átveszem itt a jogokat. 10-ig várok ha lenne ellenvéleménye, 10 után küldöm a levelet a moderátoroknak. -
Nos bekerült a bétába Order oldalról a Bright Wizard és a Warrior Priest, Chaosról pedig a Zealot és a Magus. -
HUaRC #935 Ha van is Tactic formajaban; (+%DMG lesz az egyes fajok ellen, varhatoan az eddigi faji parositasok alapjan) -
Ilyeneket még nem fedeztem fel, ettől függetlenül lehet, hogy van a játékban. -
Ehh:/
remeltem,hogy daoc mintajara lesz:/
najo uccso kerdesem mara:)
Racial abilityik/specek vannak?
minthogy a dwarfok jobban latnak sotetbe, +mining skill,esetleg +10%dmg vs greenskins? -
A fegyverek, páncélok, kiegészítők szinthez, fajhoz és kaszthoz vannak kötve.
Jobb cuccoknál nincs olyan, hogy ez jó a Choppa-nak és a Black Orc-nak is mert világosan meg van adva, hogy csak Choppa használhatja.
Van viszont 1-2 cucc aminél nincs megadva ilyen, mondjuk még trade-elni sem lehet a játékban :) -
kool, akkor nem kell hajnalban kelni majd:)
Mas, a magic/uncommon itemeknek lvl req-ja olyan mint
wow-ban, hogy csak akkor equipelheted,ha megvan az a szint,
vagy mint daocban,hogy akar lower lvlen,max nem hat rad/vagy gyorsabban kopik? -
Bétában nem törlődött. Általában egy teljes PQ run nem is elég a maximális influence szinthez. -
Javits ki ha rosszul ertem,de ugyanazt a PQt tobbszor is vegig nyomhatod, es elvileg 2-3-X probalkozas utan osszegyulik a max influance pontod,hogy a vendortol a vegen megvehesd a legjobb cuccost?
vagy az influ pont torlodik ha ujra indul a PQ? -
Btw mi lenne ha itt felvenném a házigazda jogokat? :)
Raknék ki bannert és pár linket. -
Ez a PQ egy kicsit a számomra még nem teljesen tiszta. Ha egyedül csinálod akkor megkapod a maximális influence pontot minden mob/tárgy után. Ha csapatban csinálod akkor ez a pont bár osztódik, de megkapod a másét is. Namost ha nincs egy csapatban, de legalább 2 ember csinálja a PQ-t szólózva akkor nem tudom, hogy a maximális inf. pontot adja-e vagy nem. Másik fele, hogy azt sem tudom, hogy ilyenkor a stage II vagy III végén lévő boss lootolásánál minden PQ résztvevőnél megjelenik-e a loot vagy csak annál aki a dobozt nyitotta.
Ha elérsz az influence pontokkal egy bizonyos szintet akkor egy speciáls vendornál vehetsz cuccokat. 3 szintnyi inf. pontot lehet gyűjteni, a vendornál is 3 szintnyi cuccok vannak. Most a bétában az első szinten általában csak potik vannak (amik jelenleg még nem használhatóak), a második szinten egy-két közepes minőségű páncél, harmadik szinten pedig a területhez képest egész jó minőségű páncél vagy fegyver választható.
Sajna nagyon a PQ-kba nem tudtam belemenni mert alig találkoztam játékossal, szólózva meg a bossok megölhetetlenek :) -
Fenrir,
ket kerdes public q effort mukodesevel/rewardal kapcsban:
Pl, ha egy PQ arrol szol,hogy "gyujts ossze 100hekto sort a giantnek", akkor
1, ha egy 5 fos grp tagja vagyok, akkor az effort/reward mertekenel beszamitja a grptarsak effortjat is,vagy csak azt amit konkretan en gyujtottem? ergo en pl gyujtottem 10hektot a grpom osszesen 50hektot( a rest 50et meg masok),akkor a 10 hekto vagy az 50hekto utan kapom a rewardot?
2, mekkora kulonbsegek vannak a rewardok kozott, pl erdemes hajnal 5kor felkelni,hogy "lesolozzak" egy PQ-t,hogy a max rewardot kapjam? vagy, felesleges,mert az 50%os effort is ugyanazt adja?
(remelem ertheto voltam:)) -
WiLDoR #925 hát épp ez az. ezt a játékot úgy várják, mint a messiást, ha nem tartják a beigért időpontot, azzal kiszúrnak saját magukkal, mert elég gyorsan át fog csapni a lelkesedés csalódottságba és más utat fog keresni a várakozó tömeg...
szal' szerintem ki fogják adni 2008 Q1-ben, mert muszáj lesz nekik. valószinűleg egy félkész bughalmaz lesz majd, amit 1-2 hét/hónap után patch-ekkel gyorsan meg fognak majd fixelni... -
Legalábbis annyira van tervezve a megjelenés.
Amúgy meg van annyira agyonhype-olt és szénnévárt játék, hogy ne merjék túl sokáig húzni az időt :)
Az EA ha akarja úgyis megsürgeti őket és akkor majd dolgoznak mint a kisangyal.
-
WiLDoR #923 "elvileg 2009-re ígérik ami legalább 1,5 év"
miva'? ez nekem új, eddig nem 2008 tavaszáról volt szó? -
Én remélem, hogy gyorsan és sikeresen lefutnak a béta tesztek és meglesz a játék időre. Nem szeretném már megvenni az új wow kiegészítőt :) -
Éljen:)
Az ilyen nyílt területű MMO-k felépítése valamivel bonyolultabb, mert jóval nagyobb terletet kell balanceolni.
Szerintem tavasszal nem lesz megjelenés. -
GW-ben a küldetések emlékeim szerint mind instance jellegűek voltak, még a területek közötti utazás is. Csak a városok/falvak voltak "közösek", ott lehetett más karakterrel találkozni.
WAR-ban úgytudom, hogy csak a scenario-k insta jellegűek, minden más "közös". Elég sok területet be lehet járni töltés nélkül, bár én amikor a choppa-mal mentem át chapter4-ből chapter5-be akkor ott betöltötte az új területet. A többinél csak egyszerűen átsétáltam mint WoW-ban. -
A Guild Wars azért más felépítésű volt nem? (ott instából-instába járkáltál és nem volt olyan ha egyswzer bementlé egy területre ott összetalákozhattál egy másik csapattal. Nemdebár?)
Itt hogy vannak a területek? szabadon mászkálhatsz a területek között töltőképernyő nélkül vagy "pályák" vannak? Mert számomra ez eddig nem derült ki. -
Még mindig van több mint fél évük. Én annó bent voltam a Guild Wars bétában és utána tényleg csak 1-2 hónap telt el a teljes játék megjelenéséig. -
Jahhh ha így nézzük akkor a Pirates of the Burning Seas már 1,5 éve megjelent:) (az első beta 2005-ben volt).
Egy MMO-nál nem hiszek abban, hogy a kitűűzött megjelenési dátumot pontra tartani lehet.
Ha jól tudom anno a DAoC is csúszott. -
A teljes játékot? 2008 első negyedévre van tervezve.
Btw tegnap jött ki egy új béta verzió, de letölteni lehetetlen mert annyira lassú. Gondolom most betett a szerverüknek az is, hogy kiküldték a guildes meghívókat és minden jöttment tölti a klienst meg a peccseket :)
Mondjuk annyi előnye talán lesz, hogy egy kis élettel megtelik a szerver :P -
Mikorra megjelenik addigra a te géped erős közepes konfig lesz szerintem. (elvileg 2009-re ígérik ami legalább 1,5 év) -
Megnéztem vagy 4-5 oldalt, de ilyen információt nem találtam. Ilyen mint az enyém nem hiszem, hogy kell, de egy izmosabb gép tuti mert elég masszív pvp-ket ígértek :) -
ühüm, korrekt
és mi a minimum gépigény? -
proci: Intel Core 2 Duo E6400 @ 3,2 Ghz
alaplap: Abit AB9-Pro
videókártya: 8800 GTS 640 MB
ram: Corsair XMS2 2 Gb 800 Mhz
Sajna a játék a béta2 állapotából kifolyólag néhol erősen szaggat és akad mert optimizálatlan, ha nincs gond akkor viszont nagyon szépen megy teljes felbontásban. -
amugy mesélnél kicsit a gépigényéről?
pl. milyen konfigod van és hogy fut xy beállításon -
jó nekem is sikerült operával. direct x-et nem töltötte fel továbbra sem, de manuálisan megadhattam a gépem adatait..amugy nemsok mindent tudok erről a gámáról, a wowosok dícsőítették nagyon. meg játszottam a warhammer 40K rts-el és ennyi :-D
nyitott bétateszt mikor várható?
most különféle oldalakon olvasok utána a fícsöröknek.. -
Nekem sikerült operával meg ie-vel. -
váh..firefox-szal is ugyanaz a hiba :| -
Klántársam kapott bétameghívót.
Megnézem mégegyszer a Whaaagh! tooltipjét.