22827
-
Bhalage #826 ;o team wizzy - team pari ? :op
majd gondolj a guildikre ! ;D -
Én csak 2^^ Ha kapsz extrát, stipi-stopi:D -
abbol 10 en vagyok:) -
Az qrva sok:) -
YakHead #822 Az jó nem? -
Az EA szerint kb 200.000-en jelentkeztek a bétára. 
-
Köszönöm, megnyugodtam :) -
Igen. -
csak az amcsiknak küldték ki a béta kulcsokat? -
jahh a newsletter accountokkal már be is lehet lépni az europai oldalra. ám még semmi sem elérhető:( -
Béta kulcs osztás - első hullám
June 10th, 2007 by Mr. Hyde
Alig akartam elhinni mikor olvastam, miszerint a Mythic kiküldte béta kulcsok első szériáját. Első alkalom, hogy olyan emberek kerülnek így be a bétába, akik nem newsletter nyertesek, illetve akik nem Games Day-n jutottak a lehetőséghez. (mellesleg más kérdés, hogy ők is most kapják meg a kulcsukat)
Úgylátszik a hír igaz, mivel több komolyabb fórumon és hírportálon is szerepel hír, emellet maga Richard is megerősítette.
forrás: warblog.extra.hu -
Kalinka #815 új képek kerültek fel a hivatalos honlapra ha vki nem látta volna még... -
Én ugyanezt a kérdést tettem fel, csak nem itt hanem telefonon havertól...
Amúgy a sok linkről (lsd. gamestar pl.) q*rvára nem egyértelmű a dolog. :S
És különben is, azért van a "fórum" hogy megbeszéljünk dolgokat, mivel más infó pillanatnyilag nincs, ezt. :D -
Most miért kell amúgy szivatni? Nem tudta, el lehetett volna mondani rendesen. Kérdeztek itt már nagyobb hülyeséget is... -
Kalinka #812 legalább történt vmi a fórumon :) -
Chris #811 Ne bántsátok már, ez nem warrior, ehhez nem kell értenie... :D
-
Bhalage #810 jol vanna na mostmar tudja :D nem kell tullihegni ^^ -
lol,ezt azért föleg belöled nem néztem volna ki...
szerinted ha más bétázgatna már közölünk akkor nem lenne itt pár kép karikrol+stb? -
le van írva az is, hogy amíg a betareg tart, addig nem lehet belépni -
Ennyire azert meg te sem lehetsz buta :/ -
Welcome to the WAR community, Crassus !
Your subscription to the website is complete. From now on, you will be able to enter the noisy and furious world of Warhammer Online: Age of Reckoning. The Old World is being torn apart: you will have to choose your side very quickly and join the army of Order or the army of Destruction. Whether you fight with the Greenskins, the High Elves, the Dwarfs, the Dark Elves, the Empire or the Chaos, your goal will remain the same: become the most glorious warrior on the battlefield and destroy the capital of your enemy!
-
hmmm... -
talan, esetleg mert meg nincs beta test? vagy, hogy meg nincs is kesz az oldal? :D -
Hi!
regisztráltam BÉTA teszternek,kaptam is emailt,hogy minden okés,de nemtudok belépni az oldalra! Nem engedi beírni a loginomat meg a jelszavamat a 2 rublikába....miért van ez? -
Ha bejutok én is akkor tőlem is jönnek futószalagszerűen a képek :) -
Anyád, offolunk, offolunk?
-
no bazzeg kicsit nem figyelek oda aztán máris mi van..
bucser: nemtom hova pörögsz, 4 nem ide illő hozzászolás 750ből sztem bőven belefér, nincsennek bétatesztereink, semmink, csak néhány infók, nemtom miért zavart az a pár nem ide illő beírás...lehet bal lábbal keltél fel, de ez van..
chris: valszeg te is bal lábbal keltél fel akkor...
peace:p
u.i.:no, remélem azért senki nem basz le, mert ez sem WH téma.. -
Még jó mert akkor soha nem kerülnék be:) (életemben nem játszottam DAOC-al) -
Mester #798 hmm a US closed béta valóban elkezdődik elméletben nyáron, de azt írják hogy abba a fázisba kevesen fognak bekerülni. Kár hogy a HC dacos múlt nem jelent előnyt;ð -
Igaz én néztem el még csak regelni lehet a newsletterre és automatikusan sorsolnak.
"Newsletter Beta Winners
Congratulations! You’ll be some of the first people outside of EA to explore the battle scarred lands of Warhammer Online. Simply create your Beta Center account using your newsletter email address and this summer prepare to enter a world of perpetual conflict. "
Aztán sok szerencsét aki bekerül. (mondjuk remélem figyelembe veszik, hogy mióta vagyok newsletter olvasó:D) -
Mester #796 Ez az infó, hogy most nyáron kezdődik a closed béta már biztos?;o
Mert én regeltem us és eu bétára is, de arról nem nagyon láttam infót hogy mikor kezdődik(persze lehet csak átfutottam vhogy) -
-

-
Jahh meg esetleg itt a nyári betateszt amire már fel lehetett íratkozni. Ha valakik bejutnak akkor meg szerintem inkább hagyjuk meg a topicot, hogy megbeszélhessék a tapasztalatokat és velünk megosszanak olyan dolgokatamit eddig nem tudtunk vagy nem láttunk. (az NDA ellenére)
Ha én bejutok, akkor valszeg képhegyek lesznek a topicban és jó pár Wall of text. -
szerintem ez hülyeség, olyan rohadt messze van még ez a játék, hogy ha másról akarunk beszélni akkor másról fogunk ennyi. ha nem tetszik szerintem ne olvasd el és kész, nem kell belekötni. több mint fél év vagy egy év mire érdemben lehet csak erről besézlni itt, addig pár hsz más témában, az amúgy napok óta kallodó topicba szerintem nem a világ vége. -
-
Nem voltunk kíváncsiak a véleményedre... tudod, olyan mint a segglyuk.
Köszi. -
Chris #789 Látom egyre inkább alátámasztást nyer az amit írtam. :D -
egyetértek. van más topik is, ahol lehet az egyéb játékokról beszélni, sőt szerintem még az is belefér, hogy "xy, gyere ebbe a topikba, beszéljünk erről a másik játékról". -
Engem nem zavar, hogy régóta összeszokott társaság beszélget a WAR-ról.
Engem az zavar, ha nem a WAR-ról van szó. Szólok, azután még be is szól. És neki áll feljebb. és még en vagyok a buzi, hogy minek flamelek. Ennyi.