22827

WAR Europe
Ajánlott szerverek:
Destruction:
Core: Karak Azgal (EN), ORvR: Eltharion (EN)
Order:
Core: Karak-Norn (EN) / Karak Azgal (EN), ORvR: Dragonback Mountain (EN)
10 DAY FREE TRIAL
href=http://cdgalaxis.hu/PC/15584/warhammer-online-age-of-reckoning.html target=_blank>Normál verzió rendelése a cdgalaxis.hu oldaláról!
Normál verzió rendelése a PcDome.hu webáruházából!
  • Uberlama
    tévedsz, leszartam a prividet.
  • Kalinka
    amikor meglátom a postjaidat mindig ez a mondat jut eszembe az Űrgolyhók c. filmből, amikor az embernek előjön a hasából az alien:
    "jaj nee, már megint itt vagy?!" :P
  • s0n1c
    új videok

- goblin shaman
    - squiq herder
    - zealot
    - black orck
    - bright wizard

forrás: warblog
  • CsőKujts
    Privibe nem mert irni semmit...
  • 0Fritz0
    Szvsz jó, hogy ha kitörlik a felesleges flémeket.

(Most meg majd mi nyitunk egyet )
  • AngeLujo
    ki modolja a topicot ily erősen? "üdvözletem" az illetőnek
  • Thanatos
    izé, ezuttal te vagy most a vak :D
  • Bucser
    Én vagyok vak vagy te hagytad le a smileyt?:)
  • Uberlama
    1. olvass vissza
    2. ne dramatizálj
    3. ha van smiley akkor nem vérre megy tudhatnád
  • Bucser
    Jajj ne kezdjük már itt is ezt a "kinek nagyobb a fasza" játékot.

kössz.
  • Uberlama
    Lujo, neked ajánlom careernek az Orc choppa vagy Marauder classokat (cba másikon válaszolni :) ) , elég "straight forward" classoknak tűnnek, mész és ütsz :D mint merc daocba :p
  • TDC Geronimo
    FAQ helyett inkább banner kellene már a topicba :)
  • CsőKujts
    Pfff... Mivan elvertek párszor azt akkor már a játék rossz mi te lame.
  • 0Fritz0
    Micsoda? Ki is lehet onnan menni?!

Az volt a szép, hogy a banner-ben is oda volt írva a megoldás, de hasztalan.
  • Bucser
    Ja kb mint mikor S.T.A.L.K.E.R. topicban kb 4-en kérdezték meg egymás után, hogy az elején a bunkerből hogy lehet kijutni, meg hogy miért nem lehet megölni a tradert....
  • Pari
    Azert en tudnek par kerdest feltenni amire aze lehet mar valaszolni es kerdezni is fogjak, es senki nem akar majd valaszolni:)
    pl.
    Q:Mijazaz rvr?
    A:(Megfejtéseket elfogadunk! ;) (nyeremény egy csikos napernyo)

Q:Mijaza gémkárd?
    A:Abba fogják fő a vizet a gémeskútbó.

Q:Amikor betőt a gyáték, ottan áll egy muksó,olyan sárga izé van a feje fölött,valamit mod,de nem ertem,mit keeell csinalni?
    A:/delete Yes!

etc,etc...

• BEAST #565
    Pont akkor kezdenek el majd tolongani a verpistik amikor a gamer ujsagokban is irnak a jatekrol =) ... FAQ szerintem is felesleges, az altalad emlitett kerdeseket igyis ugyis felteszik az emberek, mert nem szokasuk az olvasas :p
  • Mr Hyde
    Hát én nem érzek késztetést az olyan vérpistik megtérítésére, akik fanatikusan ragaszkodnak azon véleményükhöz, hogy ez egy wow koppintás. :)

Meg már bele is fáradtam. De egy faq télleg nemlenne rosz. Csak sajnos általában két kérdést kapunk: Fizetős lesz?/Mikor jön ki? Erre meg faq-t nem nagyon lehet építeni.

Ha majd a nagyobb gamer újságok megírják az első nagyobb lélegzetvételű cikküket, akkor lesz több érdeklődő sztem.
  • BEAST #563
  • Pari
    lol
    LEts the flame begin:)
  • BEAST #561
    lies!4! :D
  • Uberlama
    sajnos még túl sok minden változhat, majd béta alatt ha bejutunk , akkor érdemes lesz. Addig mondjuk ennyit max , hogy : Nem WoW-ból lopott, hanem WoW lopott Warhammerből! :D
  • TDC Geronimo
    Korai szerintem még...főleg, hogy most halasztották :y
  • Pari
    Lassan vmi FAQ-t osszekene takolni, mert ha elkezdenek szallingozni a verpistikek, akkor az isten legyen irgalmas nekunk:)
  • Uberlama
    szerintem is te kezdted, és megismerni sem lehet téged ha egyből ilyen hozzászólásokkal jössz.

mindegy én már nem vagyok oda a napokon meg oldalakon át tartó flémelésért, úgyhogy vegyük úgy nem történt semmi és kezdjük újra a beszélgetést, felejtsük el az eddigieket.

:)
  • BEAST #556
    Hol voltak kirohanasaim? Ha jol emlekszem te jottel ide es en mar az itt nyujtott teljesitmenyedett velemenyeztem.
  • Mr Hyde
    Jó, igazatok van, részben elismerem hogy hibáztam. Ugyanakkor ha ismernétek tudnátok hogy a legtöbb lépésemet a jószándék vezérli. A _szándékos_ sértegetés és a rosszakarás meg aztán végtelenül távol áll tőlem, ezért is vettem magamra Beast meg Uberlama kirohanásait.

A blogra meg -amint feltöltődött- kikerül a videó is a riportról, sajnos németül van, én nem tudok belőle fordítani, de aki érti annak informatív lehet. :P
  • Pari
    jaja,de az eredetiben van meg egy raklap uj info nekem...pl.

http://mmog.onlinewelten.com/previews,id1843,3,exklusives_interview_bericht_rpc.html (thx a linkert Mr Hydenak)

majd probalok forditgatni keves nemet tudoasommal,de ha pro is leforditja azt se bannam...

Tier zonak mukodese:
    Adott Tier zonaban magasabb Tieru kari nem tamadhat meg alacsonyabbat.(forditva igen, like wow yellow zone)
  • Szaruman
    A német szöveget lefordithatná valaki, mert azt annyira nem értem:)
  • s0n1c
    Frage: Buffbots were a huge problem in DAoC, how are you trying to prevent that in WAR?

Antwort: At first, there is no /stick command in WAR. You would actually need to play both characters in order to keep you buffed or even to follow your mainchar. Furthermore there are no traditional support-classes in WAR. The Warrior Priest, for example, is able to buff and heal but if he isn’t fighting himself he is not building up Righteous Fury. Without Righteous Fury his abilities are a lot less effective. This is also true for the shaman and his Waaagh.

Frage: Are you playing classical pen & paper roleplaying games yourself and how would you compare WAR to pen & paper games?

Antwort: I’ve played pen&paper games as long as I lived in Germany. I’ve even tried the Warhammer pen&paper game, but my group chose to play “Das Schwarze Auge”. But I’m playing the Warhammer tabletop game. I set up my second army and we’re playing every lunch break in the office. It’s hard to compare the tabletop with the MMO, but you’ll recognize a lot of things and feel at home. We’ve heavily based the MMO’s design on the original tabletop models. Everything from clothing to colors, every emblem and every tiny detail is based on the tabletop game. When you enter the world, you’ll instantly feel at home, if you know the Warhammer universe.

Frage: What is WAR offering for casual gamers?

Antwort: Warhammer is not exclusively designed for powergamers! WAR should be a game. I don’t want to goof on World of Warcraft, don’t get me wrong. It did much for the market itself. But it seems like everyone is thinking WoW invented the genre. Everyone is comparing everything to WoW, saying “uh that’s just in wow” which makes my hairs stand to the end. MMORPGs have a more than 10 year old tradition and we need to change the concepts to make them more suitable for beginners. I like complex games but you can’t make them to inaccessible. As a matter of fact you can do nearly everything solo in Warhammer, but it makes more sense to level in a group, which is a part of online gaming. As always, powergamers will progress faster and will be first to achieve a lot of higher content, but nevertheless a casual gamer will have a lot of things to do too and will see a lot of the things a powergamer will encounter.

Frage: Will there be different difficulty settings for groups?

Antwort: The mobs have their individual level which creates the difficulty itself. Then there will be mobs with special abilities and heroic mobs which you should avoid by running for your life, if you’re solo. The harder mobs will grant, of course, bigger rewards.

Info on the Black Orc class:

The Black Orc is using combos. I begin with the start, then a bridge and in the end I can land a huge finisher, if it succeeds.

angolul ;)
  • Pari
    OnlineWelten: Ein großes Problem bei Dark Age of Camelot waren die Buffbots. Was werdet Ihr unternehmen, damit ähnliche Probleme nicht auch bei WAR auftreten?

Kai Schober: Die erste Maßnahme, die einen Buffbot verhindert, ist, dass es bei Warhammer keinen Stick (automatisches Folgen) gibt. D.h. der Bot kann nicht einfach dem Hauptcharakter folgen, man müsste beide zeitgleich steuern.
    Wie ich Eingangs schon sagte, gibt es zudem keine Supporterklassen in dem Sinne, wie wir sie aus DAoC kennen. Wenn ich mit dem Sigmapriester spiele, kann ich zwar heilen und in der unmittelbaren Nähe auch Verstärkungszauber erhalten. Solange wie der Priester aber nicht selber kämpft, baut sich kein „Gerechter Zorn“ auf und solange sind seine Heilzauber und Gebete mies. Nur aktiv gespielt machen diese Zauber wirklich Sinn.

hah, no /stick
  • Pari
    Sot, minden reggel at szoktam nezni az oldalatokat és a blogotok(thx sonic,hogy felhivta a figyelmem ra,lol) es eleg sok uj infot is talalok nalatok, de te az elso hsz-eddel a hujenek nezted az egyik legjobb(de legalabbis legkitartobb) magyar rvr-es daoc playat, amire reagalt a legkockabb(as in sig.:))
  • Pari
    Öööö, nem tisztem Übit védeni, es nincs is szuksege ra, de vannak a topikokban is bizonyos jol neveltesegi szabalyok,csakugy mint IRL...pl.nem rontunk ajtostul a hazba...stbstb...ha egy topikba tevedsz es ott egybol kioktatassal nyitsz, ne vard,hogy marasztaljanak, foleg ha nem vagy kepben az topiklalkok kiletevel/eloeletvel.
  • Uberlama
    őszintén sajnállak ^.^
  • s0n1c
    most eszembe jutott a wow.hu
  • BEAST #546
    szomoru hogy a magyar fan site-ert egy ilyen primitiv ember a felelos :c
  • Mr Hyde
    Kösz a felvilágosítés, szólj anyádnak hogy simogassa meg a buksidat...

A WAR rövidítésért azért szóltam, mert nem mindenki akkora májer mint nyílvánvalóan te. Ha szeretnének keresni valami infót a neten a játékról, a WAR-al találnak is.

Na mindegy.

"bar fix, hogy lesznek leetnek latszo noobganker guildek hordanyi melletdongeto /spittelo verpistikekkel,de remelem lesz free szerver migration is:)"

Igen. Ha az Uberlama mentalitású emberek átjönnek a wowból. :( Na részemről ennyi.
  • Pari
    szal WP=VP
  • Pari
    ezert erik majd a legtobb WPt a scenariok(instanced,balanced pvp),hogy vmelyest ellensulyozzak a pop. anomaliat...es ezert felek attol,hogy instanceosra akarjak venni a city capturet...
    attol nem felek,hogy a leet guildek agyon gankelik a casualokat, mert mar igyis evek ota nyavajognak, hogy fukin adds, ajers, stb...mehetnek scenariozni orrverzesig(kapnak 6-36 fos instakat), bajonoksagokat rendezhetnek maguknak stbstb...a casualoknak meg ott lesz a skirmish...bar fix, hogy lesznek leetnek latszo noobganker guildek hordanyi melletdongeto /spittelo verpistikekkel,de remelem lesz free szerver migration is:)
  • s0n1c
    szerintem az outdoor zergre gondolt inkább