22827

WAR Europe
Ajánlott szerverek:
Destruction:
Core: Karak Azgal (EN), ORvR: Eltharion (EN)
Order:
Core: Karak-Norn (EN) / Karak Azgal (EN), ORvR: Dragonback Mountain (EN)
10 DAY FREE TRIAL
href=http://cdgalaxis.hu/PC/15584/warhammer-online-age-of-reckoning.html target=_blank>Normál verzió rendelése a cdgalaxis.hu oldaláról!
Normál verzió rendelése a PcDome.hu webáruházából!
  • Bhalage
    sztem nyugodj meg,
    azt meg kell ertened hogy van itt egy kicsi de eros mag akik evek (lassan evtizedek:D) ota egyutt toljak kb napi rendszeresseggel, rosszabb mint egy hazassag :D
    ha egyutt fogunk jatszani akkor majd bekerulsz te is ha meg nem akkor nem.
    de ne szopjuk egymas faszat itt tenyleg ne. jo jatek lesz ez a WAR kulonben kurvanagy bazdmeg lesz >.>

(sorry a language ert)
  • Bucser
    "érdekes hogy ahol téged talállak (haditech. topiktól kezdve játékokig) ott mindíg vitában állsz valakivel, fura nem ?"

Had. tech topicban egyedül seaweed-el volt vitám meg bgaborral. Ha jó emlékszem seaweed először beszólt aztán visszaszóltam és lekezdett anyázni aztán bannolták. bgabornál meg megjegyeztem, hogy no politika a topcban aztán tisztáztuk és annyiban is maradt a dolog. Más játék topicban, meg az elmúlt fél évben senkivel. Miről is beszélsz? De idézz nyugodtan és akkor tényleg way off lesz a topic mert nem a WAR-rol fog szólni hanem rólam. Holott nem ezt akartam, csak azt hogy más MMO igazán mehet más MMO topicba....

De nyugodtan mehet. "gank up on me".
  • Bhalage
    :egyetért:
    :koccint:
  • atomkrumpli
    érdekes hogy ahol téged talállak (haditech. topiktól kezdve játékokig) ott mindíg vitában állsz valakivel, fura nem ?
  • Bucser
    Nézz vissza a topic elejére ki a jövevény a "régi társaságban" DAOC toicba nem mentem be osztani az észt. Csak ezt olvastam.
  • Bucser
    Amikor téged flémeltek ott sem voltam... Úgyhogy gőzöm sincs miről beszélsz. Asszem ebben a topicban az első flamem és az utóbbi fél évben max 2-3 flameben volt részem az egész fórumon...

Egyébként ha bunkó akarnék lenni akkor csak idézném Christ a 757-ből és lássuk te is megsértődnél-e rajta. Mert akkor te is kis 10-enéves pöcs vagy (bár anyám örülne ha egy 10-es letagadhatna:D)

Na szal ennek függvényében nmérlegeld, hogy bele akarsz-e szólni.

egyébként meg befogtam és nem kötök bele senkibe ha nem bunkózik az illető. Pláne nem lekezelő mikor kurvára nem tud rólam semmit.
  • Chris
    Nem volt semmiféle tahóság, csupán a klasszikussá vált szólásnak a felidézése. (mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra)
    A tahóság máshol kezdődik. Mondjuk, mikor bemegy egy új jövevény a kocsmába, és a kocsma 80%-át adó régi baráti társaságból elküld kettőt máshova, hogy azok ott ne a politikáról beszélgessenek.
  • YakHead
    Jaj de jó. Végre egy kis változatosság a WoW topic flémjei (akármit is jelentsen) mellett.
  • Mr Hyde
    Bucser, te télleg nemtudnál kicsit bekussolni, már bocsánat. :) Valahogy te minden flame-ben résztveszel.

Minden mondatba képes vagy belekötni. Na csak ennyi.

Békesség. :)
  • Bucser

(buta kölyök ez jó:D Azért a korodat megnézném az adatlapodon ha bejelölnéd te drága felnőtt:D)

Btw: nem akartam flamelni csak nem szeretem ha egy normális kérésre olyan tahó paraszt beszólás következik, mint amit te elkövettél a 757-ben. Tudtommal a Planetsidenak semmi köze a WAR-hoz, sem a sci-fi MMO-knak...)
  • Chris
    Sajnálom, hogy ilyen ostoba vagy. Én meg hülye, hogy leállok buta kölykökkel vitakozni.
  • [NST]Cifu
    Hmm... azt hiszem az SG-n a Wow topichoz hasonló szinvonalra jutott el a WH:O topic is, már most, no, kedvencekből ki...
  • s0n1c
    Na srácok, be lehetne tényleg fejezni, nem vezet ez sehova :) Nézzétek meg inkább új Paul videot!
  • Bucser
    729: "Akkor legalább vmi flém legyen!"

683: "Igen, ráadásul egy parázsabb flém híján Finderrel kénytelenek vagyunk egymást szekálni. :D"

Ezek mind az utóbbi konstruktív hszeid

közül vannak...

bocs neked nem is voltak konstruktív Hsz-id. Csak ugattál... Vau-vau...
  • Bucser
    Nézzed már az adatlapot kicsihuszár... Aki it 10 éves módra viselkedik az te vagy...
  • Chris
    Öcsi, ha nem kötekszel és magaddal foglalkozol nincs ez. Igen, bemutattad a tipikus magyar tizenéves mentalitást. Nyugodtság van.
  • Bucser
    jahh hiszi a piszi. A szokásos magyar játékos morál már meg van alapozva.
  • Bhalage
    ti meg mit szopjatok itt egymas faszat ? egyutt fogunk jatszani mint egy boldog csalad ;DD
  • Bhalage
    nekem nem :G

get some skillz >.>
  • Fenrir
    Nekem csak ilyen formátumban fogadta el, én is szenvedtem vele sokat.

99AAbbbb

Elhiszem, hogy tetszett, de a sok "Á" betü miatt nekem most szétugrott ez a topik :\
  • Bucser
    2 nagybetű 4 kisbetű

Választott név csak kisbetű lehet.

Chris: te meg húzhatnál végre a vérbe mert kibaszott unalmas olvasgatni a nagy pofájú Hszeidet.
  • Bhalage
    aha
    :D
    nagyon tetszett az eloadas
  • Tatyla
    igysem jó neki...
  • Chris
    Kiírja a formai kötöttségeket az oldal. Ha jól emlékszem min 2 nagybetűnek, min 4 kisbetűnek, min 4 számnak kell a jelszóban lennie.
  • Chris
    Majd ha több iq-d lesz mint fogad akkor írj, addig sem kellene átugrálni a butuska hozzászólásaid.
  • Tatyla
    regiznék a bétára de valamiért nem jó neki semmilyen jelszó mi lehet a baj?
  • 0Fritz0
    Most már igazán kussolhatnál és mehetnél máshova off-olni, flémelni.
  • Chris
    Micsoda magasröptű riposzt, hogy az ostoba rosszindulatú beleröfögésedre írt párszavas szóbeli legyintésemre egyből személyeskedéssel reagálsz...
    Nem volt itt semmilyen vita, csak sikerült bemutatkoznod.
  • Bucser
    Gratulálok az értelmi szintedhez, de aki itt offolt az nem én voltam. Ha meg ismeritek egymást beszéljétek meg privátban.

részemről a vitát lezártam.
  • Chris
    Nem voltunk kíváncsiak a véleményedre... tudod, olyan mint a segglyuk.

Köszi.
  • Bucser
    Na szerintem ezzel át is távozhattok másik topicba.

köszi.
  • Chris
    Jaja, Planetside nagyon jó, még én is kedvet kaptam hozzá most hogy mondtad, de eredetileg nem arra gondoltam, hanem egy felülről nézhető 2d-s játékra, mmo stratégia. :D
  • Fenrir
    Ezt most muszáj volt? :\
  • Jockey
    ja és bocs, huzok a hülyeségemmel forumozok..:)
  • Jockey
    hmm emléxem valami lépegető fajta gépre amit irányitottunk és micsoada tüzpárbajok voltak egyes tornyokért, meg mehettél repcsivel meg minden, kezd megjönni a kedvem hozzá megen:p
  • Jockey
    Planetside:D
    nem hiszed el, de akomment után elkezdtem keresni a cdket, de nem találtam, megnéztem az oldalt is SOE játék, de végül le kellett volna tölteni, meg asszem vagy 13eur-ba is kerül, így hagytam
    pedig az a mostani gépkonfigokon már elég gyorsan futhat, lehet megérné azt a pár ezer forintot a próba..
    filózom...:)
  • BEAST #750
    jaja nagyon jol hangzik :D foleg az o eloadasaban =D
  • Bhalage
    megneztem a questes podcastot hat baszki ha feleannyira lesz jo mint mondjak akkor VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • Fenrir
    Megtörtént
  • Pari
    ROFL, a quest podcast zsenialis...
    Bears,bears,bears...
    -Kill some bears!
    -WTF