22827
-
Bhalage #786 sztem nyugodj meg,
azt meg kell ertened hogy van itt egy kicsi de eros mag akik evek (lassan evtizedek:D) ota egyutt toljak kb napi rendszeresseggel, rosszabb mint egy hazassag :D
ha egyutt fogunk jatszani akkor majd bekerulsz te is ha meg nem akkor nem.
de ne szopjuk egymas faszat itt tenyleg ne. jo jatek lesz ez a WAR kulonben kurvanagy bazdmeg lesz >.>
(sorry a language ert) -
"érdekes hogy ahol téged talállak (haditech. topiktól kezdve játékokig) ott mindíg vitában állsz valakivel, fura nem ?"
Had. tech topicban egyedül seaweed-el volt vitám meg bgaborral. Ha jó emlékszem seaweed először beszólt aztán visszaszóltam és lekezdett anyázni aztán bannolták. bgabornál meg megjegyeztem, hogy no politika a topcban aztán tisztáztuk és annyiban is maradt a dolog. Más játék topicban, meg az elmúlt fél évben senkivel. Miről is beszélsz? De idézz nyugodtan és akkor tényleg way off lesz a topic mert nem a WAR-rol fog szólni hanem rólam. Holott nem ezt akartam, csak azt hogy más MMO igazán mehet más MMO topicba....
De nyugodtan mehet. "gank up on me". -
Bhalage #784 :egyetért:
:koccint: -
atomkrumpli #783 érdekes hogy ahol téged talállak (haditech. topiktól kezdve játékokig) ott mindíg vitában állsz valakivel, fura nem ? -
Nézz vissza a topic elejére ki a jövevény a "régi társaságban" DAOC toicba nem mentem be osztani az észt. Csak ezt olvastam. -
Amikor téged flémeltek ott sem voltam... Úgyhogy gőzöm sincs miről beszélsz. Asszem ebben a topicban az első flamem és az utóbbi fél évben max 2-3 flameben volt részem az egész fórumon...
Egyébként ha bunkó akarnék lenni akkor csak idézném Christ a 757-ből és lássuk te is megsértődnél-e rajta. Mert akkor te is kis 10-enéves pöcs vagy (bár anyám örülne ha egy 10-es letagadhatna:D)
Na szal ennek függvényében nmérlegeld, hogy bele akarsz-e szólni.
egyébként meg befogtam és nem kötök bele senkibe ha nem bunkózik az illető. Pláne nem lekezelő mikor kurvára nem tud rólam semmit. -
Chris #780 Nem volt semmiféle tahóság, csupán a klasszikussá vált szólásnak a felidézése. (mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra)
A tahóság máshol kezdődik. Mondjuk, mikor bemegy egy új jövevény a kocsmába, és a kocsma 80%-át adó régi baráti társaságból elküld kettőt máshova, hogy azok ott ne a politikáról beszélgessenek.
-
YakHead #779 Jaj de jó. Végre egy kis változatosság a WoW topic flémjei (akármit is jelentsen) mellett.
-
Bucser, te télleg nemtudnál kicsit bekussolni, már bocsánat. :) Valahogy te minden flame-ben résztveszel.
Minden mondatba képes vagy belekötni. Na csak ennyi.
Békesség. :) -
(buta kölyök ez jó:D Azért a korodat megnézném az adatlapodon ha bejelölnéd te drága felnőtt:D)
Btw: nem akartam flamelni csak nem szeretem ha egy normális kérésre olyan tahó paraszt beszólás következik, mint amit te elkövettél a 757-ben. Tudtommal a Planetsidenak semmi köze a WAR-hoz, sem a sci-fi MMO-knak...) -
Chris #776 Sajnálom, hogy ilyen ostoba vagy. Én meg hülye, hogy leállok buta kölykökkel vitakozni.
-
Hmm... azt hiszem az SG-n a Wow topichoz hasonló szinvonalra jutott el a WH:O topic is, már most, no, kedvencekből ki...
-
Na srácok, be lehetne tényleg fejezni, nem vezet ez sehova :) Nézzétek meg inkább új Paul videot! -
729: "Akkor legalább vmi flém legyen!"
683: "Igen, ráadásul egy parázsabb flém híján Finderrel kénytelenek vagyunk egymást szekálni. :D"
Ezek mind az utóbbi konstruktív hszeid
közül vannak...
bocs neked nem is voltak konstruktív Hsz-id. Csak ugattál... Vau-vau... -
Nézzed már az adatlapot kicsihuszár... Aki it 10 éves módra viselkedik az te vagy... -
Chris #771 Öcsi, ha nem kötekszel és magaddal foglalkozol nincs ez. Igen, bemutattad a tipikus magyar tizenéves mentalitást. Nyugodtság van. -
jahh hiszi a piszi. A szokásos magyar játékos morál már meg van alapozva. -
Bhalage #769 ti meg mit szopjatok itt egymas faszat ? egyutt fogunk jatszani mint egy boldog csalad ;DD -
Bhalage #768 nekem nem :G
get some skillz >.> -
Nekem csak ilyen formátumban fogadta el, én is szenvedtem vele sokat.
99AAbbbb
Elhiszem, hogy tetszett, de a sok "Á" betü miatt nekem most szétugrott ez a topik :\ -
2 nagybetű 4 kisbetű
Választott név csak kisbetű lehet.
Chris: te meg húzhatnál végre a vérbe mert kibaszott unalmas olvasgatni a nagy pofájú Hszeidet. -
Bhalage #765 aha
:D
nagyon tetszett az eloadas -
igysem jó neki... -
Chris #763 Kiírja a formai kötöttségeket az oldal. Ha jól emlékszem min 2 nagybetűnek, min 4 kisbetűnek, min 4 számnak kell a jelszóban lennie. -
Chris #762 Majd ha több iq-d lesz mint fogad akkor írj, addig sem kellene átugrálni a butuska hozzászólásaid.
-
regiznék a bétára de valamiért nem jó neki semmilyen jelszó mi lehet a baj? -
Most már igazán kussolhatnál és mehetnél máshova off-olni, flémelni. -
Chris #759 Micsoda magasröptű riposzt, hogy az ostoba rosszindulatú beleröfögésedre írt párszavas szóbeli legyintésemre egyből személyeskedéssel reagálsz...
Nem volt itt semmilyen vita, csak sikerült bemutatkoznod.
-
Gratulálok az értelmi szintedhez, de aki itt offolt az nem én voltam. Ha meg ismeritek egymást beszéljétek meg privátban.
részemről a vitát lezártam. -
Chris #757 Nem voltunk kíváncsiak a véleményedre... tudod, olyan mint a segglyuk.
Köszi. -
Na szerintem ezzel át is távozhattok másik topicba.
köszi. -
Chris #755 Jaja, Planetside nagyon jó, még én is kedvet kaptam hozzá most hogy mondtad, de eredetileg nem arra gondoltam, hanem egy felülről nézhető 2d-s játékra, mmo stratégia. :D -
Ezt most muszáj volt? :\ -
ja és bocs, huzok a hülyeségemmel forumozok..:)
-
hmm emléxem valami lépegető fajta gépre amit irányitottunk és micsoada tüzpárbajok voltak egyes tornyokért, meg mehettél repcsivel meg minden, kezd megjönni a kedvem hozzá megen:p -
Planetside:D
nem hiszed el, de akomment után elkezdtem keresni a cdket, de nem találtam, megnéztem az oldalt is SOE játék, de végül le kellett volna tölteni, meg asszem vagy 13eur-ba is kerül, így hagytam
pedig az a mostani gépkonfigokon már elég gyorsan futhat, lehet megérné azt a pár ezer forintot a próba..
filózom...:) -
jaja nagyon jol hangzik :D foleg az o eloadasaban =D -
Bhalage #749 megneztem a questes podcastot hat baszki ha feleannyira lesz jo mint mondjak akkor VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
Megtörtént
-
ROFL, a quest podcast zsenialis...
Bears,bears,bears...
-Kill some bears!
-WTF