22827

WAR Europe
Ajánlott szerverek:
Destruction:
Core: Karak Azgal (EN), ORvR: Eltharion (EN)
Order:
Core: Karak-Norn (EN) / Karak Azgal (EN), ORvR: Dragonback Mountain (EN)
10 DAY FREE TRIAL
href=http://cdgalaxis.hu/PC/15584/warhammer-online-age-of-reckoning.html target=_blank>Normál verzió rendelése a cdgalaxis.hu oldaláról!
Normál verzió rendelése a PcDome.hu webáruházából!
  • szando
    war wiki? linket plz
  • Fenrir
    A Marauderre lennék kíváncsi még. A WAR wikije azt írja, hogy olyan lehet mint a GW Assasinja, de az egyik videoblogban Paul Bennett pedig egy wiking harcosnak írja le akit a káosz testileg és lelkileg is eltorzított.

Sajnos semmi konkrétumot nem találtam róla, 1 concept kép leledzik összesen.
  • Mr Hyde
    Lassan-lassan érik a FAQ. :)

A kari választást meg én el sem tudom képzelni. :D Ezek közül legszívesebben mindegyikkel játszanék és még hol van a többi karrier.

Amúgy amin én meglepődtem az a Zealot healing potenciálja... kicsit dúrva.

Meg úgy átlagban elég dúrva skillek vannak... pl:

Flame Shield
    Action Points: 60
    Range: 0-100 ft
    Description: Any time your target is hit in melee within 20s, damage will be dealt back to the attacker

Ascendance
    Action Points: 130
    Description: Become virtually immune to melee damage for 8s
  • BEAST #623
  • BEAST #622
    chaos magus nem dark elf kaszt :P
  • szando
    hm?
    dark elf chaos magus? azthogy? :D
  • Chris
    Én dark elf chaos magus szeretnék lenni, de addig még sok embert kell meggyőzni, hogy nem az order az az oldal amin ők szeretnének játszani. :D
  • szando
    warrior priest powa :)
  • Fenrir
    Bakker jöhetne már hamarabb is mert a wow-ot már legszívesebben abbahagynám :)
  • s0n1c
    Naja, nehézkes lesz a kari választás, bár az én szívem a darkelfekhez húz a legjobban, btw goblin shamant nagyon dícsérik, hogy iszonyat szépen meg van csinálva :)
  • Fenrir
    Mentalitásom alapján ami igazán közel áll hozzám az az Orc Choppa, de amivel szívesen játszanék az meg a Goblin Shaman. Nagyok a gondjaim :)
  • Pari
    hah, ez a taunt dolog teccik...
    en a dark elf - beastmastert varom,amig arrol nem lesz info nem is tok donteni,pet class fanboi vok.
  • s0n1c
    Én bízom a Mythicben :) Btw oneshot, mivel itt főleg grpvsgrp fog kialakulni bgken, tanknak itt nagyon nagy szerepe lesz imo, hogy a clothok ne haljanak meg hamar, ugye itt a taunt pvp skill (is) lesz, ami annyit tesz, hogy ha az enemyt "letauntolja" a tank, akkor a grpod többi tagjára nagy dmg veszteséggel támadhat csak, egyedül a tankra nem kap negatív módosítót.
  • Chris
    Zseniális, nagyon köszi.
    Bár ez is kicsit alátámasztja a oneshot elméletet. :D
    Bár ha egy 1v1 esetén az ellenfél pont ugyanígy készül ellened akkor lehet nem oneshotról szólna a csata.
    De ez legalább megszűnteti azt a bajt amit a fix talentezés okozott wow-ban, tehát mondjuk a kő jó volt az olló ellen, de papír ellen nem. Lehet tényleg sikerül skill alapúra csinálniuk a pvp-t?
  • Fenrir
    Ez egészen jól hangzik, olyan GW beütése van, hogy előre kell kirakni a skill-eket amiket használni fogsz.
  • Chris
    Korong fícsör amúgy a legjobb, kölcsönöz némi eleganciát a karinak és ez tetszik, amolyan magehez méltó. :D
  • s0n1c
    morál:

Minden karakter rendelkezni fog egy morale meter-el, ami üresen fog állni, amikor megkezdjük a harcot. A morál a harc közben növekszik. Minél több emberrel vagyunk egy partyban, illetve minél több ellenfél ellen harcolunk egyszerre, annál gyorsabban töltődik. Ellenben ha elveszítjük a harcot, vagy egy-egy nagyobb sebzést kapunk, a morálunk csökken.
    Ha minden jól megy, és a morálunk egyre csak növekszik, akkor szépen fokozatosan öt karrier-specifikus morál képesség lesz elérhető. Ezek olyan komolyabb képességek, amelyek akár a harcok kimenetelét is megváltoztathatják, így adva egy kis csavart az RvR harcoknak.

Az már a játékosra van bízva, hogy morale képességeit azonnal kamatoztatja, amint az feltöltődik, vagy kivárja, míg eléri a csúcspontját és egyszerre zúdít hatalmas pusztítást ellenfele, esetleg ellenfelei fejére.
    A fejlődés során ebben az esetben is több morál képességet tanulhatunk, végül pedig mi dönthetjük el, hogy melyeket rakjuk be szabad morale slotjaink helyére.

tactics bar:

A tactics tulajdonság itt a felkészülést szimbolizálja, mielőtt harcba száll a karakter az ellenféllel. Minden karater rendelkezni fog egy tactics bar-al (más néven strategy bar), amiben üres slotok lesznek. Ezeket az üres helyeket tölthetjük majd meg különböző “taktikákkal”, más szóval pre-loaded buffokkal, ami a harci stílusunkat is meghatározza (mindenki szabadon választhat a taktikák közül, attól függően mi jellemzi a legjobban a harci modorát). Ezek lehetnek folyamatos buffok, faji-vagy mob specifikus attack bónuszok, plussz fire damage vagy frost defense, illetve még a ranged tulajdonságok hatótávolságának megnövelése vagy a különböző varázslatok visszatöltési idejének lerövidítése is ide tartozik.

A tactics tulajdonságok hatékonyságát ugyanakkor növelhetjük úgy is, hogy egy bizonyos taktikát többször is a tactics bar-ra helyezünk. Egy-egy tactics tulajdonság több slotot is foglalhat. Ahogy karakterünk fejlődik, egyre több tactic-al és tactic slottal fog rendelkezni, ezzel együtt pedig a régebbi tactic-ok kevesebb helyet kezdenek majd foglalni.
    A cél minden esetben az, hogy a játékos gondolkodjon azon, milyen taktikát fog alkalmazni mielőtt csatába indul. A különböző ellenfelek más taktikákat igényelnek, és egy jó harcos a megfelelő időben, a megfelelő helyen tudja alakalmazni azokat.

• s0n1c
    Majdnem 1 év alatt ez még igencsak sokat fog változni :) Eddigi videókon nem úgy látszik, mintha nagyon menne a oneshot. Btw erre a fejlesztők különösen ügyelnek, ahogy olvastam. Balanceolni meg még van elég idejük.
  • Chris
    Az abilityk gondolom mindenkinek meglesznek, viszont vki világítson már rá légyszi a tactics meg a morale alatti skillek "hogyafaszbanjára".
  • Chris
    A magus a chaos magus order megfelelője? Skillek ugyanazok, az az én kasztom, de ez a bright wizard annyira nemgyerebe. Felületesen futottam át, de nincs akkora arzenálja mint a magusnak.

Lehet kénytelenek lesztek chaosba jönni, Finder úgyis vmi kis zöld szőnyegcirkáló akar lenni. :D
  • Fenrir
    A marauderről van valami infó? Csak egy képet láttam róla, de nem tudom hogy melee/ranged vagy caster pl...
  • Chris
    Uhum, végigfutottam a képességeken és így globálisan úgy érzem kiba nagyok lesznek a buffok hatásai, ilyen +20-30% dmg-ek teljesen általánosak, nem beszélve a +15% crit chanceről pl. Lehet ez nagyon el fogja tolni oneshot irányba a játékot?
  • s0n1c
    kizárásos alapon akkor a knight of the blazing sun lesz az empire tank class :)
  • BEAST #603
    ugyis bright wizard leszel, mert chaos oldalra nem mehetsz xD
  • Warden
    Igen itt végre visszakapja a "lovag" státust és nem egy deffenziv healer class lehet hanem igazi támadó beállitotságú ahogy a retri palámat szerettem volna én is.Úgyhogy számomra sem kérdéses hogy melyik játékot választom.
  • s0n1c
    :) en is gondolkoztam rajta, csak ez a korong fícsör nem tetszik :/
  • Chris
    Na rerolloltam chaos magusra, root, dot, disarm, dps, stb.
    Minden van neki ami egy op kasztnak csak kellhet.
  • BEAST #599
    gondolom hasonlo lesz mint a Warhammer: Mark of Chaos introjaban lathato cucc, bar en nub vagyok , meg mindig remelem hogy iden lesz valami wowos paladin revamp =)

Foleg az tetszik hogy alap tamadasok utan Righteous Fury-t kap a warrior priest es ugy osztom el ahogy szeretnem, akar tamadasra akar aoe/group healre!
  • s0n1c
    Sigmar's Wrath
    Description: Strike the ground with your weapon, damaging all enemies within 30 ft, builds righteous fury

ennek az animjára kíváncsi lennék :)
  • BEAST #597
    nagyon tetszenek a skillek es ahogy felosztottak oket, ahogy nezem itt olyan lesz a "paladin" mint amilyenre a wowban szamitottam, kar hogy messze van 2008 :CCC
  • s0n1c
    hát ez így nem semmi, need beta key!!!!4
  • BEAST #595
    <3 Warrior Priest skillek
  • s0n1c
    zealot, bright wizard, warrior priest skillek
  • s0n1c
    chaos magus skillek

/ warblog /
  • Jockey
    köszi, már nézegetem őket
  • s0n1c
    WAR Beta Review: Games Day Toronto

Itt is vannak videok.

forrás: warblog
  • s0n1c
    Hm, az már nekem se müxik, de itt van helyette másik :)

http://warblog.extra.hu/?p=119

http://files.filefront.com/OWSA_Abilitiesrar/;7413973;/fileinfo.html

http://warblog.extra.hu/?p=106
  • Jockey
    azok a vidijók már nem elérhetőek, vagyis az oldal nem jön be, esetleg valami másik elérési hely?
  • YakHead
    A megjelenésig még úgyis 80%-ban változni fog a játék. Mint ahogy az minden játéknál megszokott. Szerintem nem lesz olyan rossz.
  • Uberlama
    hm jók a muvik, de a pvp egyelőre érdekes, annyira így nem jön be, de ugye felét se érti az ember a skilleknek amit nyomkodnak illetve nem grpba tolják supportal meg ilyenek , ami megint egy másik kérdés. viszont insta bg oylasmi style mint wowba, háát remélem rewardok meg grpos része dob rajta