22827

WAR Europe
Ajánlott szerverek:
Destruction:
Core: Karak Azgal (EN), ORvR: Eltharion (EN)
Order:
Core: Karak-Norn (EN) / Karak Azgal (EN), ORvR: Dragonback Mountain (EN)
10 DAY FREE TRIAL
href=http://cdgalaxis.hu/PC/15584/warhammer-online-age-of-reckoning.html target=_blank>Normál verzió rendelése a cdgalaxis.hu oldaláról!
Normál verzió rendelése a PcDome.hu webáruházából!
  • bin
    Igen, lootoltam, sima mobból. Még a törp heroból se esett set-item. :) De sima mobokból már 3 is. :)
  • s0n1c
    kb. ezer kérdésem lenne, de ami legelőször eszembe jutott: Mi az hogy "kiesett"? Mobból? Ugye nem drop rate alapján esnek a (set) cuccok? :/
  • bin
    A war-europe.com-n jelentkeztem bétára. Másik bétáról nem tudok. :)
  • Szaruman
    Ez az a béta, amire mostanság lehet jelentkezni?
  • donatus13
    ez mibe kerül majd havonta?
  • bin
    Amúgy vannak set bonusos cuccok, mindenkinek, eddig nekünk kiesett a choppa, engineer és chosen bétában. A set bonusok kb, olyanok mint d1-bonusai. :)
  • Mr Hyde
    Megújultunk: http://www.warhammeronline.hu/forum/
  • Kalinka
    egy jó minőségű új videó aki nem látta még:

http://www.gamespot.com/video/520538/6175355/warhammer-online-age-of-reckoning-interview-3
  • Mr Hyde
    war-rvr.net -en megtalálod a hírlevelet, ha még aktuális.
  • szando
    nekem még most sem jó a kobs-os link, ráadásul a warhammer.com-ról sem lehet hozzáférni.. segítenétek esetleg egy linkkel? :)
  • Mr Hyde
    Most már okés az összes link.

Hát nemtudom, személy szerint nekem nem jöt be a KotBS. Na mindegy. :) Így is van három olyan Empire karrier, amit valszeg kipróbálok.
  • Kalinka
    másnak sem jön be pár link a newsletterben?

btw egész pofásan néznek ki az order tankok is :)
  • Khabbas
    Csak nem kaptál?
  • Kalinka
    hogy ezek a nyomoroncok mindig az utolsó nap küldik ki a leveleket :)

kínzás :)
  • Bhalage
    egyetertek ezt a armor set bonuszos faszsagot el lehetne vegre felejteni ;o ez nem wow lesz. hanem uj daoc ;O
    hehe
  • Pari
    Nos, remenyeim szerint kihagyhatnak a set bonusos cuccokat, mert nem kedvelem kategoria...amugy daocban is vannak armor set-ek, csak nem adnak egyuttes bonuszt...
    ott van a aerus,stygian,dragonsworn,darkspire,Sidi,Sigil,Laby etcetc setek, amelyek "szinben", mintaban passzolnak egymashoz,de nem adnak uber giga bonust, mert akkor megint mindenki egyforman fog kinezni...
  • szando
    éljen :)
  • Kalinka
    Last question for you since you have to go, but will players be able to have a first and last name?
    Jeff: Absolutly!
  • Kalinka
    lényeg a lényeg hgoy változatos lesz és festhető :)

az egész beszélgetés itt van:
    http://war.warcry.com/news/view/73241-Exclusive-Interview-with-Jeff-Hickman-and-Paul-Barnett-Part-1
  • Bucser
    Úgyérted A/Lá Diablo 1?? (ez ott jelent meg először unique setek meg a rare meg egyébb társaik a random lootokkal)
  • Chris
    A'la wow. Vannak kevesebb és több részből álló setek, a fennmaradó üres slotokat nem set-darabokból pótlod, mondjuk 5 db-ból álló set ad vmilyen bónuszt ha 2 meg ha 4 db van rajtad, ill. némely esetekben célszerűbb mondjuk különböző setekből kombinálni a több 2 db-os setbonus miatt.
  • Bucser
    A gond az (remélem nem így lesz), hogy hiába lesznek nem set-be tartozó alkatrészek hogyha egyszerűen a set egybe pluszt is ad (egyébként mi értelme lenne gyűjteni) akkor adott set kasztjellemző is lehet.
  • Chris
    De mondjuk más játékoknál sem az volt a gond, hogy nem illett a cucc az adott karakterhez, hanem hogy nem volt elég változatos, sok volt az ismétlődő modell. Itt pont az a lényeg, hogy változatos lesz a kinézet.
  • Khabbas
    WÁÁÁÁÁÁ de várom már!
  • Mr Hyde
    És ebben az a jó, hogy (azon felül hogy lehet majd festeni, meg teleaggatni a páncélt trófeákkal) itt minden páncél az adott karrierre van szabva. Szóval teljesen hű lesz a karakter megjelenése, és nem lesz olyan, hogy pl az ork rettenthetetlen harcos szivecskés rózsaszín rövidnadrágban nyomul, meg mohazöld mellvértben, mett azoknak vannak jó statjaik. :)
  • Kalinka
    ha vki esetleg lemaradt erről az érdekes hírről:

Mattlow: Can you tell us a bit about the armor in game. In the demo all bright wizards look the same. Is it like DAOC where you have the different pieces to the armor, or are they more in sets? What about dyes, customization, and unique looks?

"The Hickman": It's really hard to get that across in the demo. The answer to your question is yes, we have a lot of variation to our armor and look. Big time. Like our demonstration in the studio is, we have an Iron Breaker, just an Iron Breaker, in 40 different sets of armor. And this is sets, this has nothing to do with, the random other armor you will get. These are 40 distinct sets of armor that you can earn as you level up.
  • Fenrir
    Néhány újabb videó itt.
  • Jockey
    jah ingyenes...
  • Jockey
    elnézést mindekitől, de sok ismerősöm van itt szal off:
    www.dawnspire.com
    lightos kis pvp mmo, megér egy kis mókát..
    on
  • Fidelcastor
    Akinek szerencséje van talán tesztelheti már nyáron a WAR-t. Akik meg nem olyan szerencsések azok majd pre-order bétában izzíthatnak leghamarabb. Jelentéktelen info de én is kiprobálom majd WAR-t.
  • Fenrir
    Megtörtént az újabb regisztráció :)
  • Alblink
    Köszi,az jo.Ujabb lehetöség a beta kulcshoz...
  • Khabbas
    nem igazán tudni, de asszem béta kulcsot minden hónapban egyszer vagy mi.
  • Alblink
    Sikerult:D,most elfogadta.Ujra beta kulcsokat mikor osztanak?Es mikortol indul a tesztelés?
  • Alblink
    Erre van valami megoldás?
  • Alblink
    En explorer alatt nem tudtam.
  • Gyudron
    Én be sem tudtam illeszteni a dxdiagot, vagy csak opera alatt bugos az oldal ?
  • Alblink
    Hi,en nem tudtam reglni mert nem fogadta el a dxdiag adataimat,mi a minimum gepigenye?
  • Chris
    Szívesen elfogadnék egyet. :D
  • Pari
    jaja, nekem 1 eleg a tobbi elosztom...nem penzert:)