22827

WAR Europe
Ajánlott szerverek:
Destruction:
Core: Karak Azgal (EN), ORvR: Eltharion (EN)
Order:
Core: Karak-Norn (EN) / Karak Azgal (EN), ORvR: Dragonback Mountain (EN)
10 DAY FREE TRIAL
href=http://cdgalaxis.hu/PC/15584/warhammer-online-age-of-reckoning.html target=_blank>Normál verzió rendelése a cdgalaxis.hu oldaláról!
Normál verzió rendelése a PcDome.hu webáruházából!
  • szando
    nem kell leradíroznia. maradjanak csak szépen a wownál a vérpistikék.. :D
  • [NST]Cifu
    Azért az ilyen kijelentésekkel óvatosan. Sem a WoW előtt, sem azóta nem volt olyan MMO játék, amely akkora aktív játékosállományt tudott összegyűjteni. A WHO érdekes kétségkívűl, de van konkurencia bőven (Age of Conan, Pirates of the Caribbean Online, stb.), és nem látom azt, hogy mitől lenne kiugró a WHO a többi MMORPG közül. Hogy egy neves, (viszonylag) ismert világ van mögötte? Az nem jelent semmit. Aki ebben kételkedik, az kezdje előkutakodni az emlékeit a Star Wars: Galaxies-ről. Hogy egy jó (egyesek szerint a legjobb) PvP rendszer van mögötte, a DAoC-ra épülve? Hiába, a DAoC azért messze-messze elmarad játékosállományban a WoW-tól...

Szóval hogy le fogja radírozni... Ebben azért kételkedem...
  • Kalinka
    lehet hülye kérdés de ugye az elite guildok mekkora fős csapatokkal fognak szaladgálni skirmishben? vagy majd mennek insta pvp-re mert jobban jon ott a pont?

mert ugye itt lehet akármennyi ppl egy csapataban 40ig vagy meddig
  • Bhalage
    mondjuk ezert kar -.- ae stun + pbaoe anno ott volt a szeren :D
  • s0n1c
    Sztem is idétlen, de az animján még változtathatnak (fognak is sztem). Nem lehet nélkülözni, állandóan azon/azzal mozog, azt hiszem a mountja is a korong lesz a magusnak.
  • Chris
    Félreértetted, úgy értem ügyetlenül néz ki ahogy azon lebeg, azt hittem eddig jobban fog kinézni. A másik kérdés az volt, hogy lehet-e nélkülözni mindenféle ability elvesztése nélkül.
  • Jeffjohnson
    ez a játék le fogja radírozni a WoW-ot ....iszonyat durva csak gyözzem kivárni
  • s0n1c
    Q. How will the less armored careers such as casters and ranged characters stay out of melee range with the reduced crowd-control (CC) emphasis in WAR? We have seen some examples of this so far with the Squig Herders paralysing arrow and the Bright Wizards pyro daze. What other abilities do you think will help players maintain their distance?
    A. It's not that there's no CC in WAR, it's that’s it’s reduced in such that, we don't want one player affecting huge groups of players. We don't want situations like in DAoC where one class could come in AoE, stun and reign hell on an entire group. That being said, every ranged class will have a way of getting out of combat. Every melee class will have ways of keeping people in combat. For example the Engineer to get out of combat, has a situational flash bang grenade or spanner where he can drop it on the ground, stun the enemy for a brief period of time, and as long as he doesn't attack, he can get a couple steps away. However he can't use that in every fight so you'll use that tactic a lot more strategically. The game is really there for co-op play. You want a tank there taking damage. You want a Black Orc throwing someone out of your way so you can keep attacking.
  • szando
    choppa arat azért rendesen :D
  • Kalinka
    ezzel sokat nem mondtál nekem :)

kifejtenéd pls? :)
  • s0n1c
    Pontosabban: The Magus is always on his disk, (even traveling up stairs) The disc was described as a living thing (chaos soul) that is under the control of the Magus.

Q: The Magus disc, will it have any special abilities or melee attacks?
    A: The disc is a living entity. It is an angry Chaos soul that is kept under moderate control, which if lost could turn on the rider and eat him. It is a floating daemonic shark with tongues, sharp spikes and teeth. As the Magus becomes more powerful and more of Chaos control, his disc shows a difference, and become the most "disc-east" thing you've ever seen.
  • s0n1c
    nem, a korong egy megidézett cucc, amit a magus folyamatosan kontrollál
  • Chris
    Nem szóltak időben, mint AoD-os extag menni akarok. :D

Megnéztem jópár videót, tényleg ügyetlennek tűnik az a korong a magus alatt. Lehet anélkül is operálni?
  • s0n1c
    egyelőre runepriestet tartják omgwtfpwn karinak a "teszterek" :) majd ha megkapják a daocos guildek a beta accot lesz elég balance :)
  • Chris
    Most vagy az engineer nagyon pwnpwn, vagy az ork chopperek iszonyú bénán nyomták.
    Magus videót kérnék fogyasztásra. :D
  • YakHead
    Ja:D és itt jönnek majd azok a dilemmák, mint WoW-ban, hogy "nem használom el, mert lehet később nagyobb szükségem lesz rá" és csak ott figyel kinn az action bar-on és alig van használva (itt a fél-egy órás CD-jű spellekre gondolok)

Ahogy elnéztem ezt a Runepriest-et elég kedves teremtés lehet. Lehet rosszul láttam, de néha néha azért ő is odacsapott az ellennek elég rendesen.
  • Jacek
    :))) azota ra vagyok kattanva erre a gamera hogy kijott az elso info rola..
  • s0n1c
    igen, de az ilyen skilleknek amiből pl. kijössz ccből, bazi nagy lesz a cdje tehát nem fogod gyakran használni :) csak tényleg emergency helyzetekben
  • Pari
    lesz assist,de nem lesz /stick, es a CD miatt iserdekes lesz az assit hatekonysaga...egy fix,ha vkit 4oldalrol korbe allnak annak sanyi:)
    (bar tegnap olvastam vmit warblogon,hogy minden moral eldurantasaval pl a shammy kepes "Blinkkelni"?)
  • s0n1c
    nézd meg a skill treeket, alant linkeltem, nem ilyen 3 gombos móka lesz :)
  • Bhalage
    aucs ez a chopchop video kisertetiesen hasonlit a daocos szaladgalos melee videokhoz, lesz itt ekson meg assist :DDDD vegre nem egy legkozelebbitarget+charge+mortal+whirlwind style \o/
    (bar a srac jo sokat fexik, ahogy kell)

amugy hi mindenkinek
  • Chris
    Milyen régi arcok is feltűnnek... :D
  • s0n1c
    új gameplay videok Atlantából

- Orc Choppa
    - Dwar Runepriest
    - Black Orc
    - Dwarf Engineer
  • s0n1c
    Arról sajnos már lekéstél, május 4. volt a határidő, a link egyébként itt van: guild beta application
  • Fenrir
    Guild jelentkezhet még bétatesztre? Ha igen, akkor aki tudja linkelné nekem a jelentkezési oldalt? :)
  • Bucser
    Mi hova merre?

Előbb éljem túl a záróvizsgámat és majd utána meglátjuk hova megyek:D
  • BEAST #640
    csak nem jossz majd te is? :P
  • Bucser
    Nekem az tetszett mikor a PvP-ről beszélt:)

Ez egy háborús játék. Itt fel kell venned valmait és ütnöd kell valamit különben meghalsz. Persze healelhetsz is de attól még ütnöd kell különben te leszel az első dolog amit bedarálnak:)
  • Jacek
    Da Ork:)) az a video meg mindig uber:)
  • Bucser
    Mert élvezi és szereti amit csinál és van fantáziája...

Semmi sem kiábránmdítóbb számomra mint egy olyan játékfejlesztő aki kockás inkben feltolja a szemüveget és unott hangon meséli, hogy "képzeld el milyen jó lesz mikor már 30-al ütsz nagyobbat mint a másik és ebben mennyi fantázia van"

hát jahh...

Ha játékfejlesztő lennék akkor valszeg egész nap kreatívkodnék:)
  • BEAST #636
    pedig az, imadom az ilyen embereket, szereti a munkajat es teljes beleelessel tud beszelni rola :D
  • szando
    na a podcastokat újra megnézve egyértelműen látszik hogy a battlefrontok csak egy kis része lesz az egész világnak.. akkor valszeg a többi részen lesz majd csomó más content :) csak gondolom hogy oda kijuss előbb majd el kell érni a városodat.
  • Fenrir
    Itt beszél Paul Barnett a Marauderről.

Továbbra sem 100-as a faxi :D
  • s0n1c
    zónákon belül lesznek pve/pvp területek, minél nagyobb tier annál nagyobb lesz a pvp rész az adott zónában (ha jól tudom 80/20% a (pvp/pve arány) a tier4-es zónákban, pve instance imo 100% hogy lesz
  • szando
    ordernek, illetve destruction-nek, bocsánat.
  • szando
    egy kérdés merült fel bennem, amire nem találom a választ:

lesznek külön _csak_ pve zónák, vagy csak a tier 1,2,3.. zónák lesznek a játékban és ezeken belül a pvp és pve részek? vagy hogyan kell a világot elképzelni? pl a scenariokba hogyan lehet belépni? vagy hogyan lesz lehetőség ordernek (dwarf, empire, elf) együtt játszani? instance pve lesz-e?

fúh.. ez sok tudom, de meg vagyok zavarodva :S
  • Chris
    A faxom, a dark elf nem kell oda, csak belekeveredett vhogy mert az járt a fejemben mikor írtam. :D
  • Mr Hyde
    Ez lemaradt, egy jó oldal, ahol az eddigi skilleket elég korrektül összegyűjtötték.

http://warhammerinfo.com/classes.shtml

Mellesleg a blogon van linkgyüjtemény, azokat ajánlom mindenkinek, mert nagyon jók.
  • Mr Hyde
    A Marauder a chaos közelharcos dps karriere, és télleg egy viking harcosra emlékeztet, annyi extrával, hogy különböző mutációi lesznek, pl a karja mutálódhat egy ollóvá, vagy éles akármivé, amivel komoly sérüléseket tud majd okozni. :D
  • s0n1c
    http://war.gamewikis.org/wiki/Marauder