22827

WAR Europe
Ajánlott szerverek:
Destruction:
Core: Karak Azgal (EN), ORvR: Eltharion (EN)
Order:
Core: Karak-Norn (EN) / Karak Azgal (EN), ORvR: Dragonback Mountain (EN)
10 DAY FREE TRIAL
href=http://cdgalaxis.hu/PC/15584/warhammer-online-age-of-reckoning.html target=_blank>Normál verzió rendelése a cdgalaxis.hu oldaláról!
Normál verzió rendelése a PcDome.hu webáruházából!
  • HUaRC
    Nem ugy volt, hogy megvaltoztattak es a WAAAGH !mar! nem noveli a heal erosseget, csak csokkenti a 'varazslasi idot? -> Pl: WAAAGH nelkul egy heal 5 masodperc mig levarazsolod, 'feltoltve' pedig csak 1 masodperc ?(gozom sincs hany masodperc egy heal, csak szemleltettem a dolgot :)

Amugy hogy jutottal be a BETAba? Lusta vagyok visszaolasni :)
  • tigeroo
    jaja amikor először hibát írt énis belenéztem és átírtam 1-2 dolgot "no problem found"-ra :)
  • Mr Hyde
    a dxdiag file-t lehet szerkeszteni; ha valami specifikus hiba van, akkor lehet hogy egyszerűen meglehet oldani. Nekem a hangkártyával volt gondja, de a megfelelő sort átírtam "yes"-re, és akkor már minden oké volt. :)
  • Jockey
    értem, érdekesen hangzik
  • Fenrir
    Próbáld firefox-szal vagy netscape-pel :)
  • tigeroo
    hmmm..regisztrálni akarom magam a bétára, de amikor feltöltöm a dxdiag fájlomat azt írja hogy
    "An error occured, we are unable to process your request (code 417)"
    internet explorert használok, operával nemment..

most mivan?
  • Fenrir
    Mivel nincsen mana pool ezért a heal is az action point poolból megy. Ebből sebzel, sprintelsz, gyógyítasz stb. Amikor a sámán sebzi az ellenfelet akkor Whaaagh! pontokat kap (max. 5-öt). Minnél több pontja van annál erősebbek lesznek a varázslatai: nagyobb sebzés, nagyobb heal. A Whaaagh! csak a harcig tart, ahogyan vége rögtön eltünik minden.

Jelenleg rank 6-os a sámánom most 2 fajta gyógyításom van. Egy sima heal és egy hot. Rank 8-on lesz olyan varázslat, hogy sebzi az ellenfelet + gyógyít vissza engem. Rank 10-en pedig lesz feltámasztás.
  • Jockey
    hmm ezek jól hangzanak, remélem nem kúrják el..
    a healer rész engem is érdekelne, hogy műxik pontosan, van e gyors lassú heal, és télleg van-e valami előfeltétele, hogy mondjuk bele kell vernem kettőt valakibe, hogy elnyomhassak egy healt, stb
  • Fenrir
    Be tudnátok engem is venni a guildbe? :)

Megnéznék egy scenariot-, de egyedül esélyem sincs rá.
  • szando
    karinevet meg csetet kitakarod és annyi :)
  • Fenrir
    Ezt én is olvastam , ezért is vagyok óvatos :)
  • Bucser
    July 24-i hír:

"Since last week, thousands of players across Europe have been taking part in the WAR beta. We’ve had a fantastic amount of feedback and many, many bugs have been reported, logged and squashed since then. However, some testers have already fallen by the wayside. In some cases they broke the NDA by posting screenshots or sharing their game experiences with others outside the beta program. We’ve even had a few cases of beta testers attempting to trade or sell their accounts! All of the accounts involved in such activity were immediately closed. If you are one of the fortunate few to be invited to the beta, please remember that the NDA is very strict and we will find out if you break it. Don’t waste your chance just for the sake of a few minutes of internet infamy."
  • Szaruman
    Ja, létezik ilyen, h NDA (amit amúgy mindenki leszarik, hidd el:P). Már az is sérti, amiket az előbbiekben leírtatok. Képpel az a ciki, h ha rajta van a karinév, akkor egyszerűen egy adminnak linkelni kell, és dobnak is ki.
  • Fenrir
    Nem amiatt törölnék hanem ha tennél fel képeket és videókat. Azért zárt béta mert ezt nem kell tudnia a nagyközönségnek még :)
  • Alwares
    Hát ha más is használja az accot amiatt k*vára nem fogják törölni. Oszt társam is nyert és 5-en (!!!) használják. Na de majd én is kipróbálom...
  • Fenrir
    Sajna nem én kaptam a meghívót és nem szeretném azt kockáztatni, hogy törlik emiatt az accountot, de majd meglátom, hogy mit tehetek az ügy érdekében :)
  • Szaruman
    Én egy-két képre vágynék:)
  • Fenrir
    A sámánom még csak rank 2, mivel alig van játékos a játékban (kiment volna mind a 200k meghívó?) ezért healelni sincs kit, alig lehet látni mást sajna. Majd megnézem ezt a gyógyítást jobban is és majd szállítom az infókat.

Squig Herder sebzése valahogyan így nézett ki: alaplövés kb 30 a sebzés, ha critel akkor 60-70. Lőttem viszont multishottal 1 célpontba egy crites 400-as kombót, ami kb oneshot :P
  • Fenrir
    Van még mit rajta dolgozni, de nagyon nagy esély van rá, hogy tönkreveri a wow-ot mert a hangulata fenomenális :)
  • Kalinka
    uhh eléggé durva sebzések jöhetnek akkor így ki...

esetleg a healről tudnál vmit mondani...
    sebezni is kell hogy az erősebb heal spelleket megkapd, vagy waaagh kérdése pl a sámánnál, vagy morál?
    Ki lehet gyógyítani egy embert ha relatív sokan rámennek?
  • Bhalage
    najo ....
  • Fenrir
    Minden kasztnak van alapból sprint-je. Harc után a regenerálódás elég gyors, sámánommal összesen 1x gyógyítottam magamat :)

Ha sima mobbal verekszem és velem egyszintű vagy kisebb akkor elég gyorsan meg tudom ölni, max 6-7 másodperc. Ha speciális (gondolom az elit megfelelője) akkor az egyedül nagyon nehéz, de nem lehetetlen. Egyet már öltem meg a squig herderemmel kite-olgatva :)

Apropó Squig Herder...A multishot fenomenális. Ha több ellenfél van akkor alapból aoe-t lő, de ha csak 1 van akkor az összes nyílvesszőt egybe lövi amivel horror sebzést tesz bele :)
  • Kalinka
    milyen gyors a csata mobbal/playerrel és a regenerálódás utánna?
    van vmi gyorsabb módja a futásnak mint camelotban endurance? vagy a harcosok hogy kapják el a castereket? (igen olvastam hgoy snare meg root az lesz stb... de egyéb lehgetőség)
  • Bhalage
    PUsZTULJ MEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:irigy:
  • Fenrir
    Nemtudom, hogy a srác mióta volt feliratkozva, de én is már kb 1 éve és még nem kaptam meghívót :)

Newsletter mindenképpen kell, csak azok közül választanak akik fel vannak iratkozva.
  • Szaruman
    Mióta vagytok newsletterre feliratkozva? Esetleg az számít? H legalább reménykedhetek-e, h bekerülök:) 1 éve várok rá, és semmi
  • Fenrir
    Kár hogy zárt még, nem sok player van. Egy public questet csináltunk meg 4-en egyszer, az feeling volt :)
  • Szaruman
    Szátok meg, én is akarom:D
  • Fenrir
    Nem rossz a játék azt kell, hogy mondjam, de nagyon dúrván béta még :)

Sok a grafikai bug, néhol erősen lagol és beszaggat, kurzor eltünik teljesen, de amúgy hangulatos és élvezetes :)
  • Kalinka
    és kapunk majd vmi infót/képet is tőled? :)
  • Chris
    Az vajon mitől van, hogy itthoni gépen a war-europe.com macromedia flash playert kér, leszedem, felinstallálom és még mindig kéri? Laptopon nem volt ilyen gond.
  • Fenrir
    Sajnos nagyon nagy a nyomás: orc choppa vagy marauder :D

Nagyon úgy néz ki, hogy a marauder lesz számomra a nyertes:

• Szaruman
    Goblin shamant akarok, goblin shamant akarok... De nem kaptam kulcsot

Btw, mondasz/mutatsz vmit a játékról/ból, vagy betartod az NDA-t?:D
  • bin
    Megszoktam mostanában az utálatot. :D Amúgy tőletek bétában már találkoztam Cascadeval. :P Be is vett BR-guildbe :D
  • WiLDoR
    fuj, de utállak
  • bin
    Köszi mindenkinek. :)
  • Fenrir
    Gratula, talán egyszer nekem is sikerül.
  • Bucser
    íme az egyik szerencsés kisorsolt. Gratulálok a szerencséhez.
  • bin
    Megy hát. :)

A regisztrált emailedre kapsz egy Invitation nevű mailt, aztán bejelentkezel a war-europe.com-on és megnyílik a downloadnál egy 'BETA-Client" opció. :) Letöltöd felrakod, és kész. :)
  • Szaruman
    Az a béta már megy? Emailt kaptál, h bekerültél? Adhatnál néhány infót, h hogy megy ez az egész cucc^^