1406
Condition Zero
-
#44 tudom ha elolvasod írtam 6-7-8 hozzászólással lejjebb. -
#43 Basszus!!
Az első felét megnéztem a videónak. Valami nagyon jól van megcsinálva. Igaz méretes darab, de wmv így ha csak egy részét töltöd le is meg lehet nézni. DAP-al is...
Nem csak CS-fanoknak. Tényleg nagyon állat!
Amúgy itt a videó: Videó!
-
#42 hát persze, de gondolom azoknak akarják, akik szépet is akarnak nem csak jót és lesz benne szingli...
Gondoltam, hogy nem lesz nagyon brutál motorváltás... -
#41 nem is azért készül. A CS-t sem az egetrengető grafért szeretjük. Mondjuk szerintem kifejezetten nem ronda, de mondjuk realtime árnyék meg ilyesmi király lenne.
-
#40 ja én se igazán mit várnak az emberek a CZ től. Nem lesz világmegváltó graf... meg a Cs-t alapból nehéz lesz felülmúlnia. -
#39 Ez a gém szerintem már lassan-lassan Duke kategória lesz!
Meg a Team Fortress 2 is eljutott egy jó darabig, aztán jól leállították!
Ennek a játéknak már kész kéne lennie! Amúgy a képek alapján meg nem lesz egy tömör gyönyör, hisz DX7-es engine lesz. Kb úgy nézhet ki, mint a Vietcong.
Szal én már szkeptikus vagyok.... -
#38 ja vagy aki nagyon nem akar érte sokat adni az vesz egy sima HL-t 2000 Ft ért! -
#37 hát nemtudom nekem inkább legyen Stabil 100 FPs mint hogy széplegyen :) -
#36 tök nemérdekel a cs de azé kösz...azt is furcsálom hogy ezt én nyitottam:) -
#35 hát ez az. Húzzák, mint a rétestésztát. Mondjuk abból a szempontból jó, hogy nagyot akarnak alkotni, de azért ez lassan túlzás.
Mondjuk az is igaz, hogy azt ígérik, hogy kompatibilis lesz a CS-vel, azaz mondjuk egy szerveren lehet játszani mondjuk a dust2-n, az egyik srácnak Cs-je, a másiknak meg CZ-je van. Annyi lesz elméletileg a különbség, hogy a CZ szebb...
Mondjuk ez igaz lehet, mert ha a képeket nézzük a régi modellek feltupírozott változatai is megtalálhatóak... -
#34 egyébként már nem annyira húzós 5-6-ért meg lehet venni a Collection-t amiben a Blue Shift meg egyéb apróságok vannak benne.
Én még ezt vettem meg anno 7-ért akcióban, de mostanra már mint mondtam 5-6ért meg lehet kapni... -
#33 http://udpsoft.com/eye
szerverkereső progikról nem hallottál még?
azt a fentit leszeded és voila.
Eredeti CD kódot meg nem fogsz kapni :P nemtudom ki az a hülye aki kiadná a sajátját WONID vel együtt :P -
#32 Egyébként (már ha kijön ez a game valamikor)
Az eddigi infók alapján Single Playerre lesz kihegyezve: valami olyasmit akartak a készítők hogy: cS feeling single player módban. -
#31 CZ... ha megkérdeznek valakit CS-s HL es körökből szerinte mikor jön ki a CZ ... csak röhögni fog egyet :) -
#30 ez a puska túl nagy, nekem kicsi robosztus shotgun kell amivel jól telibekaphatom a népet.
De amúgy jobb mint a régi modell :P -
#29 Na kijött pár nagyon sokat mondó kép. Az ablakon betűzű fény sem sz@r, de ez a shotgunos armada elég szívmelengető. :)
-
#28 Csak nem rávetemettél a CSre? -
#27 Erre is van valami megoldás...
Ahha, meg is van! Menj rá a szerverre és kérj egy szerver infót. Akkor szerintem kiírja a szerver teljes nevét is! -
#26 ahamm tök jo mert kba host első 10 betűje látszik és nemtudom kihuzni hogy lássam az egészet -
#25 Kódot sajnos nem lehet csak úgy adni, mert egy kód ára 2500 HUF, szóval azt nem osztogatja csak úgy az ember :)
A szerverekhez, meg általában ki van írva zárójelben, hogy WON-os-e:
NOWON, ha nem (értelemszerűen), és
WON vagy WONID, ha kér kódot! -
#24 de adjatok kodot hogy tudja játszani mindehol étem amit mondasz köszike és honnan tudom melyik jelszós melyik nem?? amugy köszi!!! -
#23 Csocso baszki ne értetlenkedj már! Leírtam már neked, hogy játsz olyan szerveren, ami nem WON ID-s! Ezeknek ugyanis nem kell key! Ilyen páldául a :
crusher.counter-strike.hu
De még van egy pár csak nem tudom melyik, mert nekem eredeti játékom van.
-
#22 nekem is mert nemtok a neten gamezni sehol!!!:( köszi elöre is! -
#20 >>Anee
Jóvan nem kötöszködni akartam! Te meguntad, ok. Én már egy éve nem tudom megunni és még mindig napi 4-5 órát játszok vele! (mondjuk ebben az is benne van, hogy keményen küzdök a jobb helyezésért a ranglistán!
>>>Csocso
Persze, az INFben rengeteg jó ötlet van! Csak a készítőknek nem sikerült olyan jól eltalálniuk az összhangot, mint a CSben és ezért nem olyan sikeres!
De ne menjünk bele ebbe a CS a legjobb dologba! Szubjektyv! Mindenkinek van kedvence. Nekem a CS, de nem kell, hogy másnak is az legyen. Szóval esetleg le is zárhatnánk a vitát, nem? Elvégre ez Condition Zero topic... -
#19 anee nak mindig a legjobbak nem tetszenek ( rally xtreme:))) -
#18 azigaz hogy legnépszerűbb...de...nah midnegy.. sok dologban jobb azinf azért.. -
Anee #17 csak mondtad hogy nem lehet megunni:-)
tehát nem tökéletes -
#16 S ez engem mennyiben érdekel? :-) -
Anee #15 hát én mégis meguntam s letöröltem a gecibe:-) -
#14 RPG kell? szereted, ha fejlődik a karaktered? Nézz be ide! Go go go! -
#12 Írtam neked a Counter Strike topicban! Ezen felül még ajánlani tudnám az agyzúzó féle Upgrade-t (neve nem jut eszembe), ami baró high end (és valósághű) skineket és modelleket tartalmaz! Meg még egyebeket... De sajnos pár dolog jobb eredetiben! Például a hangok, néhány fegyver skin (pl M41A), stb. Ezért készíts biztonsági mentést a modells és a sound könyvtárról, majd kipróbálás után írkáld felül a neked nem tetszőket! -
#11 Nos szerintem a CS sikere a következőben rejlik:
Vannak ugye az abszolút Hent játékok (pl. Quake), amit az ember nagyon élvez, de csak ideig óráig, mert utána unalmas lesz! Meg vannak a taktikai játékok (pl Inf.), amik szintén nagyon jók, de a sok taktikázást is nagyon hamar megúnja az ember! A Cs sikere a kettő arányának tökéletes eltalálásán alapszik. Olyan jól van ötvözve a két játékstílus, ami t eddig még senkinek nem sikerült felülmúlni (persze ami késik nem múlik)!Ezért nem lehet megúnni a CS-t (CS gyűlölők kíméljenek) és ezért a világ legnépszerűbb multiplayer játéka! -
#10 amugy nekem is tetszik csak valaki adjon egy két cd-t rajta csomo pályával meg skinekkel meg minden kiegészitőkkel.... amugy meg amikor rányomok a refresh szerverre nem kéri le a szervereket:(( ezé Gamespy-t használok de egy ora mig az összes szervert lekérdezi igy ezé kellene a magyar szerverek meg masz ha tud valaki adni olyan szerevereket amik állandóak jo cimmel stb... -
#9 de mééééé??????? mitöl jo? az egy dolog hogy az egyik legrégibb ilyen falyta gamez de ma már vannak olyanok amik nem kicsit jobbak pl Inf.. -
#8 ''nemtom mé vagytok oda a CS ért!!semmi különöset nem mutat sehova!!''
Nos azért, mert a legélvezetesebb multiplayer játék, amit valaha kitaláltak! Röviden :) -
#7 nemtom mé vagytok oda a CS ért!!semmi különöset nem mutat sehova!! egy UT Infiltration!! nah azigen az egyedi!! mikor leteszed a földre a gránátot te jo messze elmész és kilövöd a gáránot jo meszire és megdeglik aki ott van!!amugy abromi jo hogy a HE gránát kb pont semmit nem ér!!
nem lehet kihajolni kuszni meg egyébb okos dolgot csinálni mig az Infiltartionnal lehet!! az infiltartion már tud valamit de a CS...semi ujjat nem mutat...kb a Tactical Ops al ér fel!
amugy nemtom mikor lesz ebből valami ez egy külön gamez lesz ami kompatibilis lesz a CS vel persze ahhozmajd nem kis pecs et kell majd letölteni!! -
#6 Ez egy új CS lesz olyan mint a Rogue Spear. 1 játékos leginkább. -
#5 Valami nagyon nagyon újat és ötleteset kell felmutatnia, ha le akarja taszítani a Counter Strike-ot a trónról
Egyébként meg : Counter Strike Púúúúúúúúúúwer -
#4 Én se nagyon értem mi lesz ebből. Majd meglátjuk... -
#3 Valóban igéretes. Ez most tulajdonképpen egy CS kiegészítő lesz vagy mi a szösz?