1406
Condition Zero
  • FLeK0
    biztos fel lehet ugrélni valahogy vagy valami hasonló szokott lenni az ilyen helyeknél :)
  • Coco
    értem köszi
  • FLeK0
    talán. de az biztos hogy nem mostanában, szerintem még vannak terveik az 1.x sorozattal is.
  • Coco
    és pl a HL2-höz lesz CS?
  • Coco
    érten.tehát nov.18 előtt is meglesz talán....
  • FLeK0
    kész van, már talán sokszorosítják is.
  • Coco
    de mostmár semmi sem fogja "késeti" ugye?
  • Coco
    értem köszi az infot ;)
  • FLeK0
    a jatek mar elkeszult (aranyon van pentek ota). tobb mint 2 honapot dolgozott a ritual utan a valve es a TRS rajta. nov 18an jon ki.
  • Rincewind
    LOL:

Condition Zero: újabb fejlesztő a fedélzeten
    Játékipar - 2003-10-12 11:10:00
    A régóta csúszó Counter-Strike: Condition Zero fejlesztési munkálatai körüli hercehurca kezd (tragi)komikussá válni: a Valve újabb fejlesztőgárdának passzolta át a projektet. A korábbi Westwood/EA Pacific alkalmazottakból verbuválódott Turtle Rock Studios már a negyedik csapat, aki a Condition Zero lassan vánszorgó fejlesztését felügyeli: az azóta feloszlott Rogue-ot először a Gearbox, aztán a Ritual váltotta - elvileg nekik kellett volna befejezniük a játékot, de a Valve nem volt megelégedve az urak által összedobott missziók minőségével, így ők is lapátra kerültek (néhány, a Ritual által gyártott pálya állítólag azért benne marad a CZ-ban, "Deleted Scenes" kódnéven). Az új gárda felbukkanása minden bizonnyal újabb vaskos csúszást jelent - kiváncsian várjuk, hogy ki lesz az ötödik szerencsés kiválasztott... :-)
    liquid (11:10)

Forrás: 576.hu
  • FLeK0
    igen, a CZ egy singleplayer game, a CS meg marad ugy ahogy eddig volt, es ott lesz emellett is a CDn.
  • Coco
    szal a sima CS lesz a CZ multija 1-2 uj palyaval?
  • FLeK0
    Steamen, ugy mint most a CS, mivel az akkori CS lesz a multi resze egy ket plusz palyaval.
  • Coco
    szal akkor a multija hogy fok mukodni?
  • FLeK0
    hat a jatek nov 18an jon ki, CSt meg nemhiszem hogy fogsz vele neten jatszani ha nem eredeti a cdkeyed.
  • Long_Gun
    KA felvétel leállításához lehívod a console-t (alapban a tilde "~") és beírod hogy stop. Ki fogja írni hogy demo completed és elmenti automatikusan. A demoknak .dem a kiterjesztesük. Lejátszani playdemo fileneve.dem parancsal lehet.
  • FLeK0
    stop al allitod meg, /cstrike ban lesz az x.dem file /playdemo vagy /viewdemoval lehet megnezni.
  • Coco
    ja értem kösz.és akkor a crackelt váltzotat kb. mikor lesz fent vhol nem tod?
  • FLeK0
    Szerintem az nem megy abban a lopott verzióban
  • Coco
    lécci Hack mondd meg nekem hogy honnan szeded azt a CZ-t amiben a multi is megy meg minden....köszi!
  • FLeK0
    olvasgass
  • FLeK0
    igen.
    ha mindenkepp csak frissiteni akarsz akkor van 1 sima kisfelmegas SteamInstaller, es az athuzza a regi filejaidat a Steambe, es csak a maradek szukseges dolgot tolti le. de ha nincs eredei cdkulcsod akkor folosleges probalkozni.
  • FLeK0
    szerintem ezt mar megtargyaltuk a 143as komment kornyeken.
  • FLeK0
    a CSt ingyenesen letoltheted hozza.
  • FLeK0
    olyat kell amit más még nem regisztrált a Steamben. a regeditből töröld ki a rlgi nemjó keyedet, mert különben azt veszi be, aztan kapsz szép kis emaileket a VALVetől..
  • FLeK0
    Vegyél HLt! csak 2000ft.
  • FLeK0
    az nem fog menni. itt mar nem WONos, hanem Steames auth van, amit nem lehet megkerulni.
  • FLeK0
    majd meglatod, eleg egyertelmu lesz. hl.exe duplaklikknel 1 fokkal nehezebb, de azert biztos menni fog. lenyeg hogy a Steambol lehet elinditani majd, az a valve uj programja, www.counter-strike.hu n keress ra a hireknel, sokat irtunk rola.
  • FLeK0
    Nem. ehhez nem kell hogy fentlegyen semmi a régi dolgokból. amikor felteszed regisztrálni kell a Steamben, utána játszhatsz, lehet hoghy letölt pár frissítést közben, de azok nem nagyok, megy minden magától. kicsit más lesz mint eddig, de könnyen meg lehet szokni :) majdmeglátod.
  • FLeK0
    igen
  • FLeK0
    innen toltsd le a CS1.6 steam installert, vagy a fullt ha mas mod is erdekel.
  • FLeK0
    November 18-án boltokban és a Steamen is.
  • TneX
  • Coco
    Na ez a cikk már sokkal jobbb...szal akkor november 2.hetében már fent lesz vhol sztem....(remélem)
  • Maxxx
    Ok hiszunk neked.
    (+ on-reklam-on)

;o)
  • FLeK0
    tévedtek, az nem a CZ, csak 1 kiLOPOTT régebbi vmi. azóta sokminden változott (az egész játék).
    cikk az új CZről
    jó lesz.
  • Kandurex
    Nah a Valve kitett magáért. Röhej. Egyre nagyobb fentartásokkal várom a HL2-őt. :((
  • Chief
    Hát igen, elég gyenge lett!

Erre vártunk ennyi ideig.
    De valószinűnek tartom én is hogy ez csak valami beta.(legalábbis remélem).

A multi része nálam sem megy!
  • Forrest Tomee
    Szerintem várjatok míg kinn lesz az nForce-on, addig kár leszedni minden fos alfa-bétát.
  • toMpEr
    az 1.6 a multi resze...