1406
Condition Zero
-
FLeK0 #184 biztos fel lehet ugrélni valahogy vagy valami hasonló szokott lenni az ilyen helyeknél :) -
Coco #182 értem köszi -
FLeK0 #181 talán. de az biztos hogy nem mostanában, szerintem még vannak terveik az 1.x sorozattal is. -
Coco #180 és pl a HL2-höz lesz CS? -
Coco #179 érten.tehát nov.18 előtt is meglesz talán.... -
FLeK0 #178 kész van, már talán sokszorosítják is. -
Coco #177 de mostmár semmi sem fogja "késeti" ugye? -
Coco #176 értem köszi az infot ;) -
FLeK0 #175 a jatek mar elkeszult (aranyon van pentek ota). tobb mint 2 honapot dolgozott a ritual utan a valve es a TRS rajta. nov 18an jon ki. -
#174 LOL:
Condition Zero: újabb fejlesztő a fedélzeten
Játékipar - 2003-10-12 11:10:00
A régóta csúszó Counter-Strike: Condition Zero fejlesztési munkálatai körüli hercehurca kezd (tragi)komikussá válni: a Valve újabb fejlesztőgárdának passzolta át a projektet. A korábbi Westwood/EA Pacific alkalmazottakból verbuválódott Turtle Rock Studios már a negyedik csapat, aki a Condition Zero lassan vánszorgó fejlesztését felügyeli: az azóta feloszlott Rogue-ot először a Gearbox, aztán a Ritual váltotta - elvileg nekik kellett volna befejezniük a játékot, de a Valve nem volt megelégedve az urak által összedobott missziók minőségével, így ők is lapátra kerültek (néhány, a Ritual által gyártott pálya állítólag azért benne marad a CZ-ban, "Deleted Scenes" kódnéven). Az új gárda felbukkanása minden bizonnyal újabb vaskos csúszást jelent - kiváncsian várjuk, hogy ki lesz az ötödik szerencsés kiválasztott... :-)
liquid (11:10)
Forrás: 576.hu -
FLeK0 #173 igen, a CZ egy singleplayer game, a CS meg marad ugy ahogy eddig volt, es ott lesz emellett is a CDn. -
Coco #172 szal a sima CS lesz a CZ multija 1-2 uj palyaval? -
FLeK0 #171 Steamen, ugy mint most a CS, mivel az akkori CS lesz a multi resze egy ket plusz palyaval. -
Coco #170 szal akkor a multija hogy fok mukodni? -
FLeK0 #169 hat a jatek nov 18an jon ki, CSt meg nemhiszem hogy fogsz vele neten jatszani ha nem eredeti a cdkeyed. -
#168 KA felvétel leállításához lehívod a console-t (alapban a tilde "~") és beírod hogy stop. Ki fogja írni hogy demo completed és elmenti automatikusan. A demoknak .dem a kiterjesztesük. Lejátszani playdemo fileneve.dem parancsal lehet. -
FLeK0 #167 stop al allitod meg, /cstrike ban lesz az x.dem file /playdemo vagy /viewdemoval lehet megnezni. -
Coco #166 ja értem kösz.és akkor a crackelt váltzotat kb. mikor lesz fent vhol nem tod? -
FLeK0 #165 Szerintem az nem megy abban a lopott verzióban -
Coco #164 lécci Hack mondd meg nekem hogy honnan szeded azt a CZ-t amiben a multi is megy meg minden....köszi! -
FLeK0 #162 olvasgass -
FLeK0 #160 igen.
ha mindenkepp csak frissiteni akarsz akkor van 1 sima kisfelmegas SteamInstaller, es az athuzza a regi filejaidat a Steambe, es csak a maradek szukseges dolgot tolti le. de ha nincs eredei cdkulcsod akkor folosleges probalkozni. -
FLeK0 #158 szerintem ezt mar megtargyaltuk a 143as komment kornyeken. -
FLeK0 #156 a CSt ingyenesen letoltheted hozza. -
FLeK0 #154 olyat kell amit más még nem regisztrált a Steamben. a regeditből töröld ki a rlgi nemjó keyedet, mert különben azt veszi be, aztan kapsz szép kis emaileket a VALVetől.. -
FLeK0 #152 Vegyél HLt! csak 2000ft. -
FLeK0 #151 az nem fog menni. itt mar nem WONos, hanem Steames auth van, amit nem lehet megkerulni. -
FLeK0 #149 majd meglatod, eleg egyertelmu lesz. hl.exe duplaklikknel 1 fokkal nehezebb, de azert biztos menni fog. lenyeg hogy a Steambol lehet elinditani majd, az a valve uj programja, www.counter-strike.hu n keress ra a hireknel, sokat irtunk rola. -
FLeK0 #146 Nem. ehhez nem kell hogy fentlegyen semmi a régi dolgokból. amikor felteszed regisztrálni kell a Steamben, utána játszhatsz, lehet hoghy letölt pár frissítést közben, de azok nem nagyok, megy minden magától. kicsit más lesz mint eddig, de könnyen meg lehet szokni :) majdmeglátod. -
FLeK0 #144 igen -
FLeK0 #142 innen toltsd le a CS1.6 steam installert, vagy a fullt ha mas mod is erdekel. -
FLeK0 #139 November 18-án boltokban és a Steamen is. -
TneX #136 -
Coco #134 Na ez a cikk már sokkal jobbb...szal akkor november 2.hetében már fent lesz vhol sztem....(remélem) -
Maxxx #133 Ok hiszunk neked.
(+ on-reklam-on)
;o) -
FLeK0 #132 tévedtek, az nem a CZ, csak 1 kiLOPOTT régebbi vmi. azóta sokminden változott (az egész játék).
cikk az új CZről
jó lesz. -
#131 Nah a Valve kitett magáért. Röhej. Egyre nagyobb fentartásokkal várom a HL2-őt. :(( -
Chief #130 Hát igen, elég gyenge lett!
Erre vártunk ennyi ideig.
De valószinűnek tartom én is hogy ez csak valami beta.(legalábbis remélem).
A multi része nálam sem megy! -
#128 Szerintem várjatok míg kinn lesz az nForce-on, addig kár leszedni minden fos alfa-bétát. -
#127 az 1.6 a multi resze...