1406
Condition Zero
  • FLeK0
    ha neked jó az 1.5, akkor jó játékot azokon a csodaservereken.
  • FLeK0
    kemeny vagy, de nincs 2000Ftod? szerencsere mar nem sokaig lesz won auth, aztan jatszhatsz a nowonon a sok cheater meg lama kozott, tuti jatekelmeny! mi meg majd rohogunk rajtad vmi Steames serveren.
  • FLeK0
    muvikeszites alapok
  • Extraboy
    Ha felveszek csbe demot abbol .avi-t hogy tudok kesziteni?
  • Extraboy
    Itt van 3 nowonos szerver cime:
    nega.counter-strike.hu
    nega2.counter-strike.hu
    pista.counter-strike.hu
  • Extraboy
    NEM WONOS SZERVERRE AKAR UGYANAZON SERIALLAL 10 EMBERT IS BEENGED AZ 1.5!!!!!!!!
  • KisKolok
    Akkor egyszerűbben :D
    1.5: felrakod a CSt a gépedre egy bizonyos kulccsal.
    Egy másik gépre is felrakod ugyanazzal a kulcssal.

Ha interneten játszotok, akkor ha mind2en a Jucika szerverére akartok bemenni, csak egyikőtöket fogja beengedni. Viszont ha egyikőtök a Jucika, másikótok a Maris szerverére akar menni, mind2tőket beengedi.

1.6-al más a helyzet, mert nem csak az 1.6 indul, hanem a steam maga. És a steam-hez kell a CD-kulcs, vagyis egy kulcssal csak egyvalaki lehet fent Steam-en.

Szóval ha együtt akartok játszani akkor mind2 esetben: NEM.
  • bodesz
    sracok nem lehet azt a szaros won t kijátszani valahogy ???mert engem nagyon idegesít
  • Coco
    akkor most mi a válasz?igen? :)
  • bodesz
    akkor most feleslegesen vann fönn a gépemen 2gb+4gb azaz telepítőverzió+játék na akkor most még várok :(
  • FLeK0
    azert mert nem kompatibilis a mostani verzioval, botokkal meg szinten nem megy. vard meg amig kijon a rendes verzio, az egezs mas lesz, es mukodni is fog..
  • bodesz
    és hogyan lehet botot berakni???
  • bodesz
    miért nem tudok játszani neten a CZ vel vagy ami benne van azokkal a játékokkal pl:CS,HL,TC.STB ????????????
    help me PLS
  • KisKolok
    1.5ben lehet ugyanazzal a kulccsal menni egy időben, csak nem ugyanazon a serveren.
    1.6-ban viszont ha steamre fellépsz már használva van a kulcs...
  • FLeK0
    tobb ezer ember elete fontosabb, mint aze a par terroristae.
  • FLeK0
    1.5ben es 1.6ban is csak egy ember használhat 1 cdkeyt/Steamaccot egyszerre neten.
  • Extraboy
    Nehezebb!!!??? ;(((
    Epp orultem hogy kinyirtam azt a VIP fazont (most kezdtem egy hajon). Amugy ha mi vagyunk a t elharitok tehat a gyilkolast kell megakadajoznunk akkor mier rank biznak egy gyilkossagi feladatot???!!!
  • Extraboy
    Az attol fugg.
    Mitol?
    Hogy hanyas cst hasznalasz 1.5 v. 1.6-osat.
    Az 1.5-ben egyszerre 1 kodot tobben tudtok hasznalni mig az 1.6-ban egy kodot csak egyszerre 1 ember.
  • Coco
    Fleko: a CS-ben egy cd key-t csak egy vki tud használni igaz?
  • Jonny87
    jah de lesz ez még nehezebb is :)
  • Extraboy
    Koszonom a tippet, kiprobaltam es sikerult!
    Annyira szar volt ez a palya bameg... foleg a vege. Egy egesz tar cv47-et klottem a pasas fejebe es kabe 3 masodperc lett volna a robbanasig amikor defuseltem a bummot. :)))
  • Jonny87
    kupolaszerüség :)
  • Jonny87
    Aki lejjebb elakadt :

A tank lö 1 rakétát, ez elvileg a tér közepén berobbant 1 ilyen kis kuolaszerüséget. Na oda bemész gyorsan, / hardon nem talált el a tank, szal nem ördöngös /, ott le a létrán, onnan már egyértelmü.
  • Coco
    jaja :)
  • KisKolok
    egy szálat lefelejtettél: 2003.XI.18 :)
  • FLeK0
    az a CS legfrissebb lesz elvileg par aprobb ujitassal, arrol meg hogy mit tesznek bele a CZbol (uj palyak, texturak) meg nincs hir.
  • SarkanyfuaRUSH
    Üdv! Lenne, egy hülye kérdésem CZ-val kapcsolatban, lehet, hogy már mindenki tudja, de le vagyok maradva. Szóval: Most lesz a CZ-nek multija vagy nem? Ha igen, miben fog különbözni a normál CS-től (vagy ugyanaz lesz, csak feltuningolva vagy mi)?

counter-strike.hu-n vannak kép, melyen ott a CZ főmenüje és ott van multi! Eddig azt hittem nem lesz benne.. szóval?

köszi
  • FLeK0
    nem.
  • FLeK0
    new game
  • FLeK0
    1.6hoz is van mar vmi bot
    akimbot
    dee szerintem erdemes megvarni a CS botok visszatereset (legkesobb a CZ megjelenesenel, az nov 18.)
  • KisKolok
    Sima 1.5:
    leszedhetsz hozzá mindenféle botokat (a PODbot-ot ismerem, van még csomó más). Keress rájuk google-n, szerintem biztos fogsz találni.

1.6:
    Betában voltak nagyon jó botok, de a véglegesben (ki tudja miért?) kiszedték őket. Úgyhogy marad az 1.5
  • KisKolok
    A leszedett CZ-vel? Pontosan sehogy. 3x nap vazz :D
  • Coco
    sztem még ne szedd le sok a bibi vele....: (
  • Blint
    Valaki nem tud helyet, ahonet ingyen le lehet huzni?
  • FLeK0
    ennyi erovel a mostani CSbe is at lehetne masolni a texturakat. de ahogy lattam a kepeken a palyak felepitese is valtozik picit, tehat nem is kompatibilis. itt jon a jo kerdes, hogy ebbol akkor mit kapnak meg a sima CS playerek majd a megjelenesenel.?
  • FLeK0
    van vmi lopott valtozat, de csak az 1ik fejlesztonek a dolgait tartalmazza jatszhato formaban.
  • [negativ] Les
    hi all nem akarok visszaolvasni tehát le lehet tölteni valahonnan a CZ ?
  • Coco
    már nagyon várom...;)
  • FLeK0
    Missing Console/Console How To
    A command console should appear when you press the `/~ key (next to your 1 key and above your tab key). If it doesn't, you'll want to fix that. The console gives you access to various CS commands and variables, and is required for scripting fun.

First, add -console to your command line. If that doesn't work, open up config.cfg in your cstrike directory with Notepad. Add the following lines to the very bottom of the file and save it.

bind "`" "toggleconsole"
    console "1"
  • Toughtful
    Na, remélem ez az izé, ami CS:CZ néven terjeng a neten Anonymustól akkor tényleg átb...s. Remélem a cikknek igaza lesz... Mindenesetre várom a teljes verziós relase-t.