1406
Condition Zero
-
#395 2004.marciusaig megjelenik a cz?
:DDDDD
Egyebkent nem tudja vki. hogy a Doom III hol tart? -
#394 -
#393 Az se lenne oly nagy gond ha meg se... -
#392 Ez se fog már megjelenni az idén -
FLeK0 #391 ingame nem lehet, admin.cfgbe kell gondolom berakosgatni oket SteamID alapjan. -
#390 FLeKO!
Pls. segits!
Ha jatek kozben vagyok adminkent (es van adminmod a gepen)
akkor hogyan tudok 1 masik ember nickjet hozzaadni az admin csoporthoz?
Nem igazan sukerult ezt kivennem a readme-bol. -
FLeK0 #389 hivatalos oldal
cs-nation infopage
CZ hirek a CSHUn -
#388 Van valami info oldala a gamenak???? -
FLeK0 #387 3 heten belul, de elcsuszhat, a Sierran mulik. -
FLeK0 #386 van readme gondolom hozza -
#385 És mikorra várható a megjelenés???? -
#384 FLeKO!
Ha van adminmodom avval hogyan tom megcsinalni? -
FLeK0 #383 meg sehogy se jelent meg. -
#382 ez hivatalosan meg nem jelent meg ugye? -
FLeK0 #381 kell adminmod(.org) vagy egy sima rconpass -
#380 Pls. help!
Ha war idejere letrehozok 1 servert akkor hogy allithatom be hogy a klantarsaim automatikusan adminkent joinoljanak be??? -
#379 Szivesen! -
#377 Nah megvan!
MuchACHO!
Keszitettem 1 demot rola!
1. innen toltsd le!: www.tar.hu/gamenews/cz/szabadulas.dem
2. Masold be ide: cz mappad/czero mappa
3. Jatek kozbe hivd le a consolt es ird be "playdemo szabadulas.dem"
4. Watch it!
Sok szerencset! -
#376 Adjatok pls. 1 serialt a czhez mert elhagytam az enyemet! -
#375 Varj! Megnezem es csinalok rola PrtScr-eket.
Egyebkent akinek megvan rajtam kivul annak a kuldetesek kozt van egy "~fastline"-valahogy igy hivjak kuldetes?
Vagy csak nekem van ilyen lama verziom?! -
#372 #367 -
FLeK0 #371 azt irtak hogy a ritualos reszben azer lehet HPt felvenni mert kb 50-100 ellenfel van 1 palyan, ami 100hpval megoldhatatlan lenne :) -
end #369 EZZEL AZ ,;ÉLETITALAL'' NEM BAZTÁK EL?????????
(unreal-ibb lett tőle!?)
-
#367 NEM GAME OVER. 1 cellaba kerulsz ahol ha hatrabbmesz csontvazak vannak. Ott talalsz 1 kest. Ha ez meg van akkor menny oda a cella ajtajahoz es az "e"(use) gombbal addig nyitogasd az ajtot ameddig az or oda nem megy es kinyitja.
Ekkor szurd le.
Sok szerencset! -
#366 Sziasztok tudja valaki a megjelenés dátumát??? -
FLeK0 #363 nem jott meg ki, most sokszorositjak es a neten terjengo kilopott valtozatnak nincs sok koze a veglegeshez. -
#362 Egy csomó helyen látok letölthető Cs-CZ-t, itt páran mondják, már játszottak is vele,
Most mondja már meg valaki PLZ: Ami a neten van az a Leaked lopott CZ, tehát nem a hivatalos, vagy Kijött már a rendes is, csak én lemaradtam róla???????? -
#361 Na mi a picsa lesz már ezzel a gaméval? Nem adják ki? Vagy rájöttek, hogy átírják HL2 motorra ezzel is nyernek 2 évet :o) -
Coco #360 Nem kell hozzá cd key, vagyis hogyha neten akarod jaccani nem kell cd key. -
#359 És annak miköze a czhez ? :D -
Coco #357 "jojo, tudom, hogy nem annyira uj mar, de eddig ugy tudom, hianycikk volt, most meg ott figyel mar tescoban is..."
:), én is láttan... -
FLeK0 #356 te ilyen jo jatekos vagy? kiprobaltad azt a jatekot aminek koze nincs szinte a CZhez? kemeny!
a boltokban tuti nem lehet kapni, cora is hirdette par hete.
a nemzetkozi verziokat most sokszorositjak belole (US mar kesz ~1 honapja), tehat meg kb. 2 het es a boltokba kerulhet. -
#355 ok nem kell megtalaltam. -
#354 nem tudja valaki megmondani a cz-nek a cd kulcsat?
-
#353 jojo, tudom, hogy nem annyira uj mar, de eddig ugy tudom, hianycikk volt, most meg ott figyel mar tescoban is... -
Coco #352 nem értem, akkor minek rakják ki....:(
"de eleg sok uj szoftver mar bejott, meg Star Wars Galaxies is van! :)"
:D -
#351 Aaaaaa, akkor nem lesz meg.
Media Marktban is benne volt, 9990-ert, mar vagy egy honapja... :)
Egyebkent ma meg nem lattam Tescoban, de eleg sok uj szoftver mar bejott, meg Star Wars Galaxies is van! :) -
Coco #350 az ujsagjaban láttam, a hirdető ujságban, ahol a tejek meg ezek vanak tod :)
ott benne volt, szal bizti lehet kapni -
#349 iq odab**z :) hl feeling czben :) 1.6 fos ? hm, minden láma ezt mondja, aztán akinek van esze, rájön, hogy csak megszokás. Nagyon jo az 1.6. De ha a cz ennyire xar, írjál hozzá jobb botokat kösz -
#346 Én ugy tudom,hogy eltolták a megjelenést de ha nem akkor mondjátok,hogy mikor jelenik meg a game.