Condition Zero azaz új CS?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Nos, én éppen a Tudatos Védekezés fázisnál járok, és jelentem már a megtervezett rush-ok felé kacsingotok.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

The Garrett
jaaj a CS evoulúció valahogy így nézki:
elsõ 3 hét: Idétlen eszetlen rohangálás a pályán.
4-5 hét után már Tudatos védekezés => Camp (sokan itt leragadnak)
Ezután pedig kirusholgatnak.
Majd a Lényeg a : Tudatos és megtervezett Rush 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Kandurex
Egyszer összeakadtam egy superplayer-rel, a csávó önmagában jelentett túlerõt egy 6on6-os meccsen 😊 Sokat számít skill, aki bármi mást mond (pl, szerencse) az valszeg soha nem játszott többet 2-3 óránál...vagy csak az idióta Starcraft (én gyorsabban klikkelgetek) nyomta.....öööö nem kívánok SC vs. CS vitát összehozni, SC Fan-ok kíméljenek.

The Garrett
nemidee!

The Garrett

The Garrett
könnyebben halnak, mert az ellen tudja hova kell lõni amihez kurvasok gyakorlás kell. ÉS ez az ami a CSt a többi game fölé emeli.

CSOCSO
játszottam CS ve...elég jokat hyülyültünk lan ban 10 en... a video tényleg olyan mintha könnyebben halnának az emberek... mondjuk haverom 10 mp után megkérdezte: te ez most a CS bugjait mutatja be?..arghh..valahol igaza van..tök komoly hogy azt mutogatják hogy az emberek hogy tûnnek el a falban😊 mindegy...
Kandurex
Adjak címet?

The Garrett
Hát nemtudom nekem NOWON szerverekrõl elég rossz tapasztalataim vannak. Vagy csak rossz helyen keresgélek.

Kandurex
Sztem a NOWON még nem hordozza magában a funt, hidd el, pont 2 napja játszottam egy ilyen szerveren és olyan kökemény taktika ment, hogy csak na!.

The Garrett
jaja G.Joe ugyanezt mondta " valahol" 😄

The Garrett
jaja Fear Of The Dark Puuuwa !

Petyus_
Már megtörtént. 😊 Frag or Die még mndig verhetetéen feelingben. 😊 (fõleg a Maiden miatt persze 😄)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Petyus_
Pont ez a jó benne hogy arcade.. ugyanakkor taktikus is. És valami eszméletlen érzékkel megfogták a kettõ közötti ideális arányt meg azt az érzést ahogy lõsz, teljesen kira, addiktív. Plusz annyi lehetõség van ebben a tulajdonképpen "primkó" játékban hogy mindig lehet fejlõdni/tanulni. 😊

The Garrett
ja és szedd le a Winter CPL es muvit <= ilyenek vannak benne!

The Garrett
célozni tudni kell.. nekem mp5 bõl se kell több... 5-6 tölténynél 😊

The Garrett
És aki azt mondja hogy a CS túl aRcade az 1. vagy nem játszott még vele eleget.
2. valami szar funmapon/NOWON-on játszott eddig csak.
Szerintem ( ha tudja az ember melyik szerverre kell menni) nagyon taktikus csatákat vívhat.

Petyus_
Jaja.. fõleg amikor LANon sorozom MP5-tel az ellen hátát az meg szépen megfordul és heccsát. 😄

Sotti meg Ingram rulz! 😊

The Garrett
Tul sok töltény? max 3 😊

CSOCSO
meglestem a nagy CS videot..hááát..talán kicsit javult.. nemsokat..volt hogy nadetõl nem pusztult meg az ember de lényegtelen..majd egyszer nekem is kéne csinálni egy videot az INFbõl
M@TriX
ja. akkor ebben egyet értünk. Mehetünk aludni. 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Dikkma
még nem láthattad, de #51
Petyus_
Ez igaz!

Dikkma
Nem, a HL a q2 motor egy erõsen módosított változatát használja, a CS pedig a HL motort használja 1-az-1ben. Hiszen mod.
M@TriX
"Nem is volt soha q1 motor." - hmmm. Az igaz, hogy Half Life motor, de a Half Life motor tudod mi? Quake 2 motor... 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Petyus_
Ahogy elkezdtem olvasni egybõl sejtettem hogy az Infiltration lesz a konklúzió!

Petyus_
Nem is mert Quake2 motor!!!

CSOCSO
nekem csak az a bajom a cs vel hogy nagyon arcade...tul sok töltény kell egy emberre.. ráálsz a gránátra és meg se döglesz stb..lehet hogy ez ma már nem teljesen igy van de akkor is kevés a gamma.. egy strike force ban is több érdekesség van , nem beszélve az INF rõl...
Dikkma
Nem is volt soha q1 motor. HL-motor a CS.

Amúgy lesz benne shader-támogatás, tehát DX8-as lesz a gamma :oP
The Garrett
nem állítólag a motor marad a Q1... csak feltuningolják? vagy ez már q2 motor? 😄

The Garrett
tudom ha elolvasod írtam 6-7-8 hozzászólással lejjebb.

M@TriX
Basszus!!
Az elsõ felét megnéztem a videónak. Valami nagyon jól van megcsinálva. Igaz méretes darab, de wmv így ha csak egy részét töltöd le is meg lehet nézni. DAP-al is...
Nem csak CS-fanoknak. Tényleg nagyon állat!
Amúgy itt a videó: Videó!

M@TriX
hát persze, de gondolom azoknak akarják, akik szépet is akarnak nem csak jót és lesz benne szingli...
Gondoltam, hogy nem lesz nagyon brutál motorváltás...

M@TriX
nem is azért készül. A CS-t sem az egetrengetõ grafért szeretjük. Mondjuk szerintem kifejezetten nem ronda, de mondjuk realtime árnyék meg ilyesmi király lenne.

The Garrett
ja én se igazán mit várnak az emberek a CZ tõl. Nem lesz világmegváltó graf... meg a Cs-t alapból nehéz lesz felülmúlnia.

Blasta
Ez a gém szerintem már lassan-lassan Duke kategória lesz!
Meg a Team Fortress 2 is eljutott egy jó darabig, aztán jól leállították!

Ennek a játéknak már kész kéne lennie! Amúgy a képek alapján meg nem lesz egy tömör gyönyör, hisz DX7-es engine lesz. Kb úgy nézhet ki, mint a Vietcong.

Szal én már szkeptikus vagyok....

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

The Garrett
ja vagy aki nagyon nem akar érte sokat adni az vesz egy sima HL-t 2000 Ft ért!

The Garrett
hát nemtudom nekem inkább legyen Stabil 100 FPs mint hogy széplegyen 😊

CSOCSO
tök nemérdekel a cs de azé kösz...azt is furcsálom hogy ezt én nyitottam😊
M@TriX
hát ez az. Húzzák, mint a rétestésztát. Mondjuk abból a szempontból jó, hogy nagyot akarnak alkotni, de azért ez lassan túlzás.
Mondjuk az is igaz, hogy azt ígérik, hogy kompatibilis lesz a CS-vel, azaz mondjuk egy szerveren lehet játszani mondjuk a dust2-n, az egyik srácnak Cs-je, a másiknak meg CZ-je van. Annyi lesz elméletileg a különbség, hogy a CZ szebb...
Mondjuk ez igaz lehet, mert ha a képeket nézzük a régi modellek feltupírozott változatai is megtalálhatóak...

M@TriX
egyébként már nem annyira húzós 5-6-ért meg lehet venni a Collection-t amiben a Blue Shift meg egyéb apróságok vannak benne.
Én még ezt vettem meg anno 7-ért akcióban, de mostanra már mint mondtam 5-6ért meg lehet kapni...

The Garrett
http://udpsoft.com/eye
szerverkeresõ progikról nem hallottál még?
azt a fentit leszeded és voila.

Eredeti CD kódot meg nem fogsz kapni 😛 nemtudom ki az a hülye aki kiadná a sajátját WONID vel együtt 😛

The Garrett
Egyébként (már ha kijön ez a game valamikor)
Az eddigi infók alapján Single Playerre lesz kihegyezve: valami olyasmit akartak a készítõk hogy: cS feeling single player módban.

The Garrett
CZ... ha megkérdeznek valakit CS-s HL es körökbõl szerinte mikor jön ki a CZ ... csak röhögni fog egyet 😊

Lazarus
ez a puska túl nagy, nekem kicsi robosztus shotgun kell amivel jól telibekaphatom a népet.
De amúgy jobb mint a régi modell 😛
M@TriX
Na kijött pár nagyon sokat mondó kép. Az ablakon betûzû fény sem sz@r, de ez a shotgunos armada elég szívmelengetõ. 😊

Lazarus
Csak nem rávetemettél a CSre?
Rincewind
Erre is van valami megoldás...
Ahha, meg is van! Menj rá a szerverre és kérj egy szerver infót. Akkor szerintem kiírja a szerver teljes nevét is!
CSOCSO
ahamm tök jo mert kba host első 10 betűje látszik és nemtudom kihuzni hogy lássam az egészet
Rincewind
Kódot sajnos nem lehet csak úgy adni, mert egy kód ára 2500 HUF, szóval azt nem osztogatja csak úgy az ember 😊
A szerverekhez, meg általában ki van írva zárójelben, hogy WON-os-e:
NOWON, ha nem (értelemszerűen), és
WON vagy WONID, ha kér kódot!