1406
Condition Zero
  • Jonny87
    át ha az awpre gondolsz, amit a tetön lévö csávótól vettél el, akkor hülyeség. Abból MAXIMUM 2 tár a repcsi, és annyi hogy mikor feléd megy, elbujsz, mikor távolodik, lövöd awpvel. Zuruck hálóra nem emléxem, de talán el kell vágni késsel ?!
  • Ombika
    MAr ne is haragudjatok de 3 fegyverbol minden tarat belelottem a repcsiba a hajon es felszedtem osszes eletet,de mind hiaba baxik ra csak lo es lo es lo! HELP ME
  • Jonny87
    hm oks kösz megnézem, bár már próbáltam tuti, de ezexerint lámán :)
  • Extraboy
    Ha jol emlekszem az egyik szamitogeppel ki lehet nyitni az egyik ajtot! (odamesz es E)
  • Jonny87
    Hallod én továbbmentem szellözöben, 1 teremig jutottam, ahol számgépek vannak, asszem 3. Na ott semerre tovább.. Ez a bánya közvetlenül a repcsi után van. De ott a fánál hát hmm... Én nem emléxem, rég jáccottam vele, de annyi volt, hogy miután kimentél a repcsiböl, fel a tetejére, és kész tovább.
  • FLeK0
    lesznek, a CZ a botokrol szol, nem ezekrol a vacak kuldetesekrol.
  • Ombika
    Nah sikerult mar atjutnod?
  • Forrest Tomee
    Lesznek benne botok vagy csak singli küldetések?
  • FLeK0
    új CZ kepek a vegleges TRS verziobol
  • Extraboy
    Ahol az ajtot lehet felrobbantani ott nem is lesz bomba azt majd kesobb fogod megtalalni. A szellozoben kell tovabbmenni!
  • Jonny87
    Hm a kolumbiai pálya ugynézni bugos, vagymár nemtom :) Nem tom, pontosan hol vagytok elakadva, hogy már bent vagytok-e a bányákban, mert ott se jobbra se balra, evlvileg robbantani lehetne 1 ajtot, de robbanóanyag sehol :) Oda bejutni meg hát nemtom... A repülönél elmész a végébe, ott ki, felugrálsz a repülöre, és tovább, aki esetleg ott akadt volna el, mert ilyet is hallottam.
  • Ombika
    Hat jah nem birom kinyirni!
  • Gfreiter
    Pont ezt akarta mmost én is kiérdezni :) LOL
  • Ombika
    Az anyahajon a repulot nehez kinyirni,mert fel napja azt lovoldozom!?
  • Ombika
    Koszonom
  • Ombika
    JAh ennnyire nem vagyok bena ,de utana merre,mert ahl a faxi van ablak mogott azs golyoallo uveg,ajto nem nyithato es ennyi ott allok,mint egybirka es semerre se tudok menni csak egy tucat granat figyel a kezembe,de minek rakta oda ennyi granatot?
  • Extraboy
    (atugralni)
  • Extraboy
    A gondolakon kell atudralni a tulpartra!
  • Ombika
    Vki tudna segiteni ott ahol a gondolak vannak a vizen ,ahol hid fel lett robbantva csoka meg ott les ablak mogul nem tudok tovabbjutni?
  • FLeK0
    kb.
    multi resze az a CS lesz. a CZ megjelenesenel 1-2 extrat majd beraknak a CS-be belole.
  • Benő
    A normális CZ-be lesz multi és botok is ugye???Olyan lesz mint az 1.6 csak lesznek benne botok és ki lesz pofozva nem?
  • FLeK0
    itt van vmi.
  • FLeK0
    az amivel jatszol az nem a CZ, nem is arrol beszelunk itt mar.
    sima CS palyakon (persze felujitva), meg 1-2 uj palyan lehet majd igen jo botokkal jatszani, lesznek mindenfele celok, pl loj 3 fejest x fegyverrel, nyerd meg a kort 42 masodperc alatt, meg sok egyeb es valtozatos dolog. itt majd vehetsz be magad melle botokat a megszerzett kredit pontokbol.
  • FLeK0
    nagyjabol. minel elorebb jutsz annal jobb botokat vehetsz be magad melle a palyakra.
  • Jonny87
    Calidore ird le plz rendesen hol jársz, akkor segitek :) Fleko a teljes cz elvileg csapatorietált lesz nemde ? Szal ilyen rainbow 6 sztájlban válogatod magad mellé a commandosokat nemigaz ? Mer ebben a verzioban semmi ilyesmi nincsen, bár annyira nem gond :P
  • FLeK0
    csak epp az az SP resz nem lesz benne mint CZ amivel jatszol..
  • FLeK0
    azt nem tudni hogy jobb e, de mindenkepp mas lesz.
    ha szep grafikat meg ilyenek varsz akkor maradj a HL2nel, ebben csak a jelenlegi CS -s texturaknak joval szebb valtozata lesz, a modellek meg maradnak a megszokottak.-
    a jatek lenyege a CS atultetese sp modba, a cs fanoknak, vagy epp azoknak akik meg nem probaltak ki, es majd ezaltal fognak rakapni. nem az igenyjatekosoknak keszul (persze attol meg nagyon is igenyes munka lesz amit csinaltak, remek AI val, es kesobbi fejlesztesekkel), van jokis celreteg neki.
  • Amse
    Szóval nyugodjak meg hogy ez nem az a CZ???Lesz 1 1000x jobb ugye?
  • FLeK0
    az a ritual altal a valvenek szerzodes szerint keszitett CZje, a vegleges CZ viszont a turtle rock studios jatekat tartalmazza majd. utobbirol van 1 cikk a www.counter-strike.hu -n, abbol kiderul hogy milyen lesz. single cs.
  • Amse
    De most tényleg!!!Most voltam a Benő-nél és letöltött egy 3 gb-os (CZ)-t.A menüje az pont olyan volt mint a sreenshot-on kicsi eltérésekkel.Nem volt multi.Singelbe pedig egy sima Half Life motorra alkotott sz*r volt.Arab lama bénákat kellet lelövölgetni.Voltak mesterlövészek is laser-el.De nagyon lama ellenfelek voltak benne es nagyon csúny és mi ez??????
    amse
  • FLeK0
    epp csak azert van felhajtas korulotte mert egesz mas game lesz; tenyleg CS lesz single playerben.
  • Coco
    Köszi!
  • FLeK0
    me'g 15 nap.
  • FLeK0
    azert mert te mast toltottel le, nem a CZ-t, az meg nem is jelent meg.
  • Coco
    Na ezzel most mi a helyzet?Lehet róla vmit tudni mert mindenki nagyon csöndben van!
  • Benő
    Hi!
    Én letöltöttem egy Condition Zerot de nagyon szar. Nincs is benne multi, kibaszott gagyi...Ez mi lehet?
  • Coco
    köszi :)
  • Coco
    #231?
  • bodesz
    ez a forum nem a Condition Zero ról szól???
    mert van itt minden 1.5 1.6 meg minden
  • Extraboy
    THX FLeKO!
    Amugy en is megvettem a HL-ot es muxik rendesen nem ertem mas mer nem birja megcsinalni???!!!