1406
Condition Zero
-
#438 jokerdes. +nezem -
FLeK0 #437 gondolom az a tutor lehet, menuben nincs ilyen beallitas? -
#436 Jah. Marciusban.
En most jatszom az 1.3-al csak 1 gond lenne vele. Menet elejen kozbe vegen stb. feljonnek pittyego (idegesito) ablakok amik kozlik veled mint egy hulyegyerekkel pl. hogy hatastalanitsd a bummot. Ezeket hogy lehet kiba**ni? -
FLeK0 #435 marciusban -
#434 tavasszal jön a game? -
#433 bot_add_ct vagy
bot_add_t -
FLeK0 #432 udv 2001-ben! -
#430 Álom, álom édes álom -
#429 Lehet, azert huzzak, mert mostmar ratoljak az egeszet HL2 motorra :) -
#428 Valami lopott vacak... -
#427 Akkor mi a franc az az 1 cd-s akármi, amit tegnap este letöltöttem CS - Condition Zero cimszóval? -
#426 Pár nappal ezelőtti listában meg pont nem szerepelt.
Nem értem miért húzzák márciusig. -
#425 Ne ijesztgessel mar! -
FLeK0 #424 Nem? -
#423 Nem jelenik meg. Mégsem adják ki. Szívás... -
#422 Ha mar lopjatok a jatekot, legalabb azt varjatok meg, amig megjelenik a teljes, es lopjatok azt! -
#421 Skacok, megy ez a game az eredeti CS nélkül? Vagy ez "csak" egy kiegészitö? -
tbundy #420 valaki próbálta már a 1,3-as verziót? cdkey problémái vannak nálam :P -
#419 bazz!ez honnan szedhető le?????????????????? -
#418 Na ez sem jelenik meg. Azért ez tahóság, én meg hülye nem szedtem le a nuke verziót mert vártam szépen, de hiába
Pedig bíztam benne, hogy kis szívembe rég múlt idők emlékeit idézi fel... -
#417 lehet multibanis rohangalni, van par szerver -
BadGuy #416 "Nagyon kene!"
Minek, hogy rohangalj soloban a mapokon? oO -
#415 megjelent már?!!? vagy ez az, ami a HL2-vel volt együtt? -
#414 igyvan. -
FLeK0 #413 tuti a Valve belso tesztelo csapatanak jeles tagja, es nem adhatja ki, a kepekert is elnaspangoljak :( -
#412 toMpEr!
Pls. mondd meg honnan szedted! -
FLeK0 #411 Ebben az uj izeben a regi lopott CZ-bol vannak a mapok a Ritual modelljeivel, meg par uj file az ujabb CS frissitesekbol hogy menjen az egesz.-
tehat semmi uj, ujabb winrarfan warezgroup termeke (igaz, par modellt ujra kellett forgatni h menjen ugylatom), de ez legalabb egy jol mukodo kis bemutato abbol hogy mi lesz ebbol.-
a cst lecserelnem ra, szebb picit ranezesre, vegre nem azok a sima egyszinu csupasz mapok mindenhol -
#410 Pls. mondd meg honnan szedted!
Nagyon kene!
THX elore is -
#409 nemtudom, ez valami ujabb cuccos, csak 300 mega, steam kompatibilis -
Majati #407 ez egyre rondább -
#406 csinaltam par kepet a cz netes reszerol:
tobbi itt:
cz-multi -
FLeK0 #405 olvasd at -
#404 Valaki help!
Hogy lehet jatekban adminmod alatt adminokat hozzaadni a serverhez?
THX -
#403 Te tudsz valamit, amit mi nem. CS2? -
end #402 fogalmam sincs mi van a cs2-vel!a haverjaimat már nem érdekli belebuzultak a nfs ug-ba engem azért nem mert a mostani gépen ugyse menne, amúgy a többiek? igérgették hogy meglesz (azóta sincs hír róla!)ami azért is kulonos mert egy tesco-s ujságban láttam!a szokásos legális áron9900
állítolag gond vele hogy csak single pl. van benne vagy multi nem tudom?ha lesz gépem megszerzem valoszinu elbazták a gamet -
#401 :D -
FLeK0 #400 tolvajok cimborainak nem megy ugylatszik. -
#398 Amazon.com
2003 december 30. ír
gondolom ezt aznap korigálják majd -
#397 ki tudja???....Nagy röhej lenne.... -
FLeK0 #396 az nem lesz kint elobb. cz elobb is kijohet, ha a kiadoja raszanja magat, a jatek keszen all.-