Condition Zero azaz új CS?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Toughtful
Nem találtam benne multi lehetõséget...

Van valami, de ez ilyen "lopott" stuff. Botmeccseket lehet vívni.

\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"

Dynamic
Hogy ha van benne multi, akkor nem hinném, hogy KIFEJEZETTEN single lenne ugyebár.
Engem ebbõl a játékból a multi érdekel csak.A szinglirõl már 2 éve is gondoltam, hogy ratyi lesz.
Toughtful
Szerintem a játék verziója már végleges, de ha nem az, és patchelnek valamit, ezt a fost az sem menti meg.

Törölt felhasználó
HEHEHEHEHEHEH, Na multiért hiába vártad mert kifejezetten SINGLE player a játék.

Ja, ez meg valami lopott szar, nem a végleges ISO.
Toughtful
Nem tudom, olyat még nem találtam...

Dynamic
A multi részével mi a helyzet?
Végül is azért vártuk(?), nem a single miatt...
Toughtful
Jah, nem is beszéltem Sam Fisherrõl, pedig az õ keze is alaposan benne van ebben 😄DD

Akkor most mi e helyzet?Szerintetek mikortól lehet vhonnan letölteni?vagy ez is "béta" ?

Toughtful
Gyerekek, ezt látni kell.

!(Cenzúrázatlan)!CSAK 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK!(Cenzúrázatlan)!

Hát bazdmeg, ezt a nagy rakás fost, amit ezek összeraktak CS néven, eldobom az agyam. Az, hogy a grafika gyomorforgató, még elmegy - várható volt. DE MI MI A JÓ BÜDÖS FRANCOS IZÉ EZ BAZEG?!

NEM... NEM ELÉG, hogy Rambokénmt eddig egyedül hentelek, de amilyen amatõr szag leng errõl az egészrõl, az kész röhely. A túszok még mindig nem tudnak felmászni egy kúrva dobozra, az ellenfelek ezrével özönlenek... Höhö, már ha bele nem akadnak egy dobozba, és hadonásznak handzsárral. (Ne akard tudni, mit akarok ezzel mondani)
Néha jön egy öngyilkos merénylõ, és amikor már kétségbeesnél, hogy mindenhonnan jönnek, leszed egy tucatot a sajátjai közül 😄DD

Gyerekek, kerülje el mindenki aki teheti, ez Meggyalázása mind annak, amit CS-nek hívtunk az elmúlt X évben!

máguskám nézzél ránk csében, ne csak szõrmadarakat simizzed egész nap! 😄

All Your Babes Are Belong To Us

jaj csocso de hiányzol! 😄

All Your Babes Are Belong To Us

Gyorsan terjed, én már húzom lefelé!

Amúgy 134x14 MB !!!

...sose azt nézd...

CELL StormBird
Én mondjuk már letudnám szedni de ahonnan letudnám szedni ott nincs hely a feltöltésre...
De amugy állitólag 138*15mb

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...

zaki
ilyet topicot bazz 😄

Rincewind
"CZ november 18-án!!!!!!!!!!!!!
<03:26> - FLeK0 - Counter-Strike: CZ - szólj hozzá! (eddig 88 hozzászolás)
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁBBBB
Nem is tudom hány éve vártam már ezt a pillanatot. Végre

ELKÉSZÜLT!

ELKÉSZÜLT!

ELKÉSZÜLT!

ELKÉSZÜLT!

ELKÉSZÜLT!

ELKÉSZÜLT!

ELKÉSZÜLT A CONDITION ZERO!

huhh
Ez nagyon jó hír, a nagy HL2es õrület közepedte a lehetõ legjobb nekünk adni egy igen jónak ígérkezõ játékot.
Ja igen, nem is mondtam még, hogy november 18-án jelenik meg boltokban, és a Steamen egyaránt! Aranylemezre ezen a héten pénteken kerül.
Miért pont november 18? Aznap jelenik meg a CS-X is a Microsoftnál, ami ennek a játéknak az XBOX portja, a single player rész lehagyásával, és pár extrával.

Lássuk csak, mi történt a CZvel az elmúlt hetekben:
A Rogue és a Gearbox után a Ritual Entertainment kapta meg a Counter-Strike: Condition Zero single player játék fejlesztésének jogait a VALVetõl.
Teljesen elõrõl kezdték és 11 hónapnyi fejlesztés után, idén július végén befejezték a játékot, és visszaadták a projectet a VALVenek. Õk még úgy gondolták hogy változtatnak pár dolgon. A Steamen általunk tesztelt botok sikeresebbek voltak a vártnál, ezért ebbe a játékba is beépítették õket.

A CZ egyik ilyen botos küldetését pl. legalább háromszor kell megnyerni a következõre jutáshoz, de mindenképp kettõvel többszor mint az ellenfél csapata. A legkönnyebb módban csak egyet kell ölni egy tetszõleges pisztollyal. A normál módban egy five sevennel kell ölni egyet. Nehéz módon egy five sevennel 3 embert kell megölnünk, anélkül hogy meghalnánk. A legnehezebb módban pedig egy deaglebõl kell 3 fejest lõni, szintén egy élettel.
Állítólag a pályatervezõknek nagyon egyszerû lesz ehhez hasonló küldetéseket készíteni , és sokkal nagyobb felbontású textúrákat is használhatnak majd.

Rengeteg Single Player küldetés lesz, különféle célokkal.
Természetesen minden modell, és minden eddig ismert pálya textúráját is lecserélte a VALVe. Ezeket a multiplayer CSben is használhatjuk majd. Végre egy kis változatosság több, mint 2 év után!"

Forrás: counter-strike.hu

Majd azért nemsokára már lehet nézni a netet ISO után kutatva. Nyugodtan lehet sikítani, ha felüti a fejét DC-n. 😊
aha köszi.szeritenm nem lesz rossza grafikája...biztos hogy nem ilyen lesz....!

akkor talán nem sokára lesz ingame movie, meg több kép..remélem..

dikki*yysw
Hát nem biztos, hogy a rush minden esetben célravezetõ. Elterelésekre, fal-átlövésekre azért szükség van, meg gránátokat sem érdemes beszopni.
Persze, ettõl még igazad van, a rush nem elítélendõ dolog, a taktikák szerves része. Pisztolyrush sprókörben okozhat meglepetéseket.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

dikki*yysw
2003 novemberre tolódott, úgy hírlik. De a Ritual másik project-e, a Star Trek Elite Force II már megjelent, így remélhetõleg a csapat már csak erre, és az X-boxos portra figyel.
Jó lenne, mert létszámleépítés miatt kevesebben vannak.
Szóval a HL2 után, nem tom fogok-e vele játszani..

hát nemtom de elég szar a grafikája így elsõ ránézésre

War. War never changes.

akkor mit is lehet tudni, mikor jön ki kb.?

ÁjjLe BoBBi
hehe 😊 te még nem láttál "keményebb, és szinvonalasabb " wart ?

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

[Walaki]D`Lair
LSD:

u*Head vs. x
u*Head vs. cgh....

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Aquli
Freak:
A rush az kell. Ugyanis DE_ palyan T-nek rusholnia kell mindenkepp mert a bombat rakja le, ct nem rushol hanem vedi a lerakohelyeket.
CS_ palyan meg pont forditva.

Szal az egyik felnek rusholnia kell mindenkepp.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

M@TriX
Na. Végre megjelent pár kép errõl a csúnyán tologatott játékról. Ráadásul nem is éppen rossz képek, sõt. De ha nem adják ki sürgõsen akkor csak elõétel lehet a CS2 elõtt. Azt pedig nem szeretnénk! 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

FREAK
nem, én nem vagyok CS, de amikor megjelent elkezdtük nyomni, és egészen az 1.0-ig toltuk

meg utána is néha, kb. 3 évet összesen

Riszpekk

The Garrett
NA igen ez kicsit agybeteg bajnokság 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

ÁjjLe BoBBi
nem értem 😊 Freak = Counter-Strike ? 😊
szoktál CS-zni ?
amúgy nem a rushról szól...
van benne az is, de nagyon király fasza taktikákat lehet látni egy-egy keményebb, és szinvonalasabb waron !

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

dikki*yysw
Itt a The Rush -ra asszociáltam, amikor olvastam a commenteket, de nem arról van szó. Pedig király lehet 😛

dikki*yysw
Akkor viszlát!

FREAK
Persze, néha muszáj, kemény meglepetést lehet vele okozni. De ahogy elnézem, ma már 100%-ban ez megy, minden menetben.....

Riszpekk

dikki*yysw
A rushról meg annyi, hogy aki lõni tud, az lesz a király abban is. Szal, egyszer ki lehet próbálni 😊

FREAK
félreértettél, itt kimondottan a CS-rõl van szó, ami hangulatos taktikai játékból átment kapkodós, rohanós hentelésbe

klánmeccseken is az a van, hogy minden körben kihullik az elsõ 8-10 ember fél perc alatt, és csak akkor kezdõdik az igazi CS, amikor már csak ketten-hárman maradnak a pályán, és kénytelenek bujkálni.....

Riszpekk

Laalee
a csé szar szarral meg nem jaccik az ember mert budos lesz 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

FREAK
A védõk kempeljenek, az a dolguk. A támadóknak meg ezt kijátszani. De az tényleg gusztustalan, amikor a támadó csapat fele sniper, és a kezdõpontról kukkolnak, ugyanúgy, mint amikor a védõk kitámadnak.

Szerintem 😊

Riszpekk

Tikal
mármint taktikázásra, meg ha élethûséget akarsz.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Erre ott az America's Army 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

M@TriX
Énm eg jártam olyan szerveren ahol mondenki elkezdett kempelni. 😊
Egyik sem jó. Viszont a csapatmunkához csapat kell, szóval azért nem olyan egyszerû csapatban játszani.. 😊
Én is azt szeretm, ha kib jó csapat munka van, de ritka az olyan jó szerver...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

dikki*yysw
CS: 2on2 vagy 5on5.

FREAK
amúgy a Wolffal is játszottam lanon 8 emberrel, és neten 16-tal, az utóbbi egyértelmûen jobb (nem a net, hanem a létszám miatt 😊

viszont a CS meg jobban bejön 8 emberrel mint 16-tal, hosszabb menetek vannak, és mivel nem lóg ki minden ablakon egy célpont, komolyabb csapatmozgás és taktika kell hozzá

Riszpekk

dikki*yysw
Nyílván sokat CS-ztél, ha ide írsz.

FREAK
a lényeg a játékok jellege

a CS taktikai, kis létszámban játszható jó, a WOLF meg háborús, ott nyilván nem a sunnyogás a lényeg, hanem hogy pattongjanak a golyót az ember körül

persze mindent lehet másképp játszani, de értelme nulla

Riszpekk

Laalee
nyilvan soakt wolfoztal hogy ezt igy vagod...

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

FREAK
na ez az, ami megöli a CS-t, a rush

volt szerencsém már klánmeccset megnézni, de ennél unalmasabb szart rég nem láttam

start, késre vált, rohan, fegyver elõ, ratatata, és ha még él, rohan tovább

mint valami kibaszott futóverseny, semmi rejtõzködés, taktika..... szabályos ütközetek

a CS nem errõl szól, erre ott a WOLF....

Riszpekk

M@TriX
Na új infók a CZrõl! Lehet májusban megérkezik. 😊
Persze skeptikusan kezelem, de hátha.. 😊

- 20 egyedi single-player küldetés lsz, mindegyik saját történettel és játékmenettel
- 7 különbözõ CT alakulat
- Új terrorista a drogbáró személyében
- Új géppuska, az M60-as amirõl már hallhattunk
- Néhány új helyszín: a Miami-i bank, kolumbiai õserdõk, Modesto drogbarlang, egy tengeri szállítóhajó és felhõkarcolók tetõszerkezete, ami a de_cbble-hez hasonlítható.

Játékhírek.hu

M@TriX
a hangzás: (nekem bejött...)
RealHANG.exe(0.808M😎

M@TriX
NOWON-os is lehet...

M@TriX
de engem inkább magyar szerverek érdekelnének... ahol viszonylag jó társaság van, nem kis 7-8 éves gyerkõcök... már nem megbántani akarom õket... 😊

The Garrett
azt honnan lehet? valami olyasmit keresek énis.

szerverkeresõnek meg szedd le a :
http://udpsoft.com/eye -t.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

M@TriX
Nekem hangulattól függ. Ha valamiért olyan napom van, akkor bekemplek egy jó kis helyre, de ez már ritka. Inkább a rusht szerettem. És vérbeli T vagyok. 😊
De az m4 valami atombrutál. Az SG552 nyomába sem ér. úgy szór mint egy sótartó, de azért szeretem. 😊
Leszedtem egy realhang addont. Nagyon tuti a hangzás....

M@TriX
Ja írjatok már pár címet.
Én a LAMASra járok de kellene még pár cím. Mondjuk olyan éjfél utáni kellene...