1406
Condition Zero
-
#345 Mi? Van a tescoban? Lattad??? -
Coco #344 tescoban már meglehet venni...de letölteni meg csak a bétát? -
#342 5RP2E-EPH3K-BR3LG-KMGTE-FN8PY -
#340 Mer lenne penzszipkazas? Ki mondta hogy eredetiben kell megszerezni???!!! :)
Egyebkent en mar vegigjatszottam es nagyon tetszett! -
#338 Na akkor tisztázunk már egyet s mást. A CSt elég régóta nyomom. Bár igaz, hogy az STEAM bétákkal nem szórakoztam, de mióta van normál full release, mind STEAM, mind 1.6 viszonylatban azóta egy nagy szívatás az egész. És nem ám holmi pár hétről, hanem HÓNAPOK óta megy vele a herce-hurca. Tény, hogy kezd stabilabb, szebb, jobb lenni a STEAM, de ennyi idő alatt azért felgyülemlik némi feszültség az emberben (és higyük el jogosan!). A CZ -ről ami idáig kijött az több, mint elkeserítő. Majdnem pontos másolata az 1.6 -nak (azért picit lasabb lesz, hogy p4 -ken se fusson rendesen). Az egész némi pénz szipkázás a VALVE-től és SEMMI, DE SEMMI más (a CS-ből nem remélhetnek pénzt, tekintve a korosságára, úgy értve, hogy a többség kiszállna, mondva elég volt az az 5 év (nem a versenyszintre értve). X-BOX support se a két szép szemünkért lett. Valóban az ÚJ játékok fogják a játékosokat lekötni, ahogy Fleko bá mondotta vala és nem ez a LÁTHATÓ pénz-szipkázás. A CZ bukta lesz. Egyszerűen nem felel meg a mai piaci elvárásoknak, mind motor, mind teljesítmény és mind játék téren. Ezt a puskát már ellőtték egy CS 1.x -kel. SZVSZ..lehet belekötni.,.. -
#337 Hát flekonak igaza van :\ Az 1.6 nemfos, a steam pedig egyre stabilabb, hozzáállás kérdése. Az igaz, hogy az 1.6 gépigénye elég nagy, sajnos ez télleg negativum. Azt sem mondom, hogy a cz-é kisebb lesz. A maradék részét a CZ-nek nem lehet tudni, de ez is hozzáállás kérdése. Meghát ez az anyádat steam beszólás is igazolja, hogy mennyire akarod egyáltalán, hogy a CZ jo legyen. Én bizakodok, mer miért ne, nem fikázom elöre a gamet, és kész. Ha szar lesz ? akkor sem volt igazad, olyan nincs, hogy pocsék game, olyan van, hogy keveseket szórakoztat :) -
FLeK0 #336 nem is nekik keszul. jon majd a HL2, mint remenyseg. ez a jatek a CS fele erdeklodoknek meg a regebbi jatekosoknak keszul gyakorlasra, nem igenyplayereknek, de azt hittem hogy ezt mar 2 eve tisztaztak a jatekosokkal.
1.6rol meg nem atallas kerdese, a Steamen jon magatol vmennyi frissites a multiplayer reszhez.
plusz a CZben azert olyan AI lesz ami versenybe szallhat a mai jatekok botjaival is sztem.- -
#335 Csak megelőlegeztem neki egy kis bizalamt :p Amúgy vszínű, hogy pocsék lesz. A CS 1.X -sek nem akaródzanak majd átállni (elég volt az 1.6) (jah és ide még egy kis apróság: Anyádat STEAM!) az újabb gémerek meg hidd el, hogy a jövő reménységeire fognak koncentrálni. -
FLeK0 #334 CSHU-n lesz majd rola 1 hoszabb cikk remenyeim szerint a megjelenese utan rogvest. -
#333 Már végignyomtam köszib :)
FLeK0 gondolom neked 1.k közt lesz meg a game. Majd ha kipróbáltad, írnál róla pár szót ? -
FLeK0 #331 en biztos vagyok benne, hogy hosszu orakon at tesztelted a jatekot, barmely kulfoldi lap elott. es ezek utan en elfogadom a velemenyedet is rola. -
#330 Ezért kár megszolalni. -
#329 Condition Zero azaz új CS...Igen! Az a hulladék szar Igen! Az! -
Pityuka Fővezér #328 Amikor kiadják. -
#327 Na tehát akkor mikor jelenik meg a Game??????????? -
#326 Az X-Box-os CS mar kinn is van NFOrce-on. A PC-s KOTOR utan... :) -
#325 Valaki azt irja, elcsusztattak decemberre :( -
#324 Gyerekek mikor lessz kint a game mertaz Nforcon még nem irják,hogy kint lenne????? -
#320 Ma varhato! :) -
FLeK0 #319 olyan lesz, nem lehet sokat varnialni, mert nem lesz kompatibilis. majd a HL2 utan mi is kapunk szep CS-t :)
a CS-Xboxos valtozata lesz szebb, ott 24 es 32 bites texturak lesznek a PC-s 8bitesek helyett. az is holnap jelenik meg. -
#318 Egyebkent ez HL/CS motoros lesz? Tehat semmi ujitas, grafikailag az a szint lesz? -
FLeK0 #317 A Steam nem fog semmit 'nyomozni', de a netes CS-be nem kapod meg az extrakat belole, mivel ahhoz ervenyes CZ CDkeyt kell adni majd a Steamnek/megvenni rajt. -
#316 Es mi van olyankor, ha eddig nyomtam Half-Life-ot (ugyebar eredetivel), meg mindent hozza a Steam-en. Eddig full legalis az egesz. Ha most felinstallalok mondjuk egy warez CZ-t, bekavar nekem? A Steam "lenyomozhat-e", vagy ilyesmi??? -
KisKolok #315 Single rész is inkább olyan lesz mint a multi, csak kicsit nehezebb feladatokat kell csinálni (pl. 3 fejest lőni pisztollyal 1 kör alatt, meg persze nyerni.)
Multi lesz benne természetesen. De CZ klienssel lehet menni sima CS-s játékba is szerintem (ez lenne a logikus). -
#314 En ha megveszek egy game-t, szeretem, ha doboza is van! :)))
Egyebkent ez abszolut CSAK single lesz, vagy lesz benne multi is??? -
FLeK0 #313 n-tec kft. - www.ntec.hu
nem hiszem hogy holnap mar lesz itt a boltokban, de elvileg a Steamen meg lehet majd venni 1 bankkartyaval. -
#312 Arrol lehet tudni, hogy kishazankba is hozzak-e esetleg holnap? Ki a hazai forgalmazoja? -
Coco #311 thx -
#310 eho 18. -
#309 Sziasztok tudja valaki mikor jelenik meg a Game???? -
Coco #308 akkor még mennyi is van hátra? -
#307 EGesz game lajtos volt ,de azert tettszett!! -
FLeK0 #306 azert abban tobb kihivas lesz sztem nehez fokozatokon :) -
#305 izé akkor segits már plz, bányában mit tettél, hogy továbbjuss ? :) -
Coco #303 sztem várd meg a rendest :-/ -
#300 ti nektek melyik verzió van meg mert nekem kicsomagolva 3,54 gb nem is olyan sok :D -
#298 Sorry megoldottam! :D -
#297 JAh tetejere fel van egy halo azon at ott meg egy fatol semerre se tudsz menni!!!! -
#296 NAh vegre sikerult!
Utana a lezuhant repcsi gepnel merre tovabb,mert kolbaszoltam fel orat de semere se tok menni! -
#295 Milyen halorol beszelsz?