1406
Condition Zero
-
#125 Nem találtam benne multi lehetőséget...
Van valami, de ez ilyen "lopott" stuff. Botmeccseket lehet vívni. -
#124 Hogy ha van benne multi, akkor nem hinném, hogy KIFEJEZETTEN single lenne ugyebár.
Engem ebből a játékból a multi érdekel csak.A szingliről már 2 éve is gondoltam, hogy ratyi lesz. -
#123 Szerintem a játék verziója már végleges, de ha nem az, és patchelnek valamit, ezt a fost az sem menti meg. -
#122 HEHEHEHEHEHEH, Na multiért hiába vártad mert kifejezetten SINGLE player a játék.
Ja, ez meg valami lopott szar, nem a végleges ISO. -
#121 Nem tudom, olyat még nem találtam... -
#119 A multi részével mi a helyzet?
Végül is azért vártuk(?), nem a single miatt... -
#118 Jah, nem is beszéltem Sam Fisherről, pedig az ő keze is alaposan benne van ebben :DDD -
Coco #117 Akkor most mi e helyzet?Szerintetek mikortól lehet vhonnan letölteni?vagy ez is "béta" ? -
#116 Gyerekek, ezt látni kell.
!(Cenzúrázatlan)!CSAK 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK!(Cenzúrázatlan)!
Hát bazdmeg, ezt a nagy rakás fost, amit ezek összeraktak CS néven, eldobom az agyam. Az, hogy a grafika gyomorforgató, még elmegy - várható volt. DE MI MI A JÓ BÜDÖS FRANCOS IZÉ EZ BAZEG?!
NEM... NEM ELÉG, hogy Rambokénmt eddig egyedül hentelek, de amilyen amatőr szag leng erről az egészről, az kész röhely. A túszok még mindig nem tudnak felmászni egy kúrva dobozra, az ellenfelek ezrével özönlenek... Höhö, már ha bele nem akadnak egy dobozba, és hadonásznak handzsárral. (Ne akard tudni, mit akarok ezzel mondani)
Néha jön egy öngyilkos merénylő, és amikor már kétségbeesnél, hogy mindenhonnan jönnek, leszed egy tucatot a sajátjai közül :DDD
Gyerekek, kerülje el mindenki aki teheti, ez Meggyalázása mind annak, amit CS-nek hívtunk az elmúlt X évben! -
Majati #115 máguskám nézzél ránk csében, ne csak szőrmadarakat simizzed egész nap! :D -
Majati #114 jaj csocso de hiányzol! :D -
Chief #113 Gyorsan terjed, én már húzom lefelé!
Amúgy 134x14 MB !!! -
#112 Én mondjuk már letudnám szedni de ahonnan letudnám szedni ott nincs hely a feltöltésre...
De amugy állitólag 138*15mb -
#111 ilyet topicot bazz :D -
#110 "CZ november 18-án!!!!!!!!!!!!!
[03:26] - FLeK0 - Counter-Strike: CZ - szólj hozzá! (eddig 88 hozzászolás)
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁBBBB
Nem is tudom hány éve vártam már ezt a pillanatot. Végre
ELKÉSZÜLT!
ELKÉSZÜLT!
ELKÉSZÜLT!
ELKÉSZÜLT!
ELKÉSZÜLT!
ELKÉSZÜLT!
ELKÉSZÜLT A CONDITION ZERO!
huhh
Ez nagyon jó hír, a nagy HL2es őrület közepedte a lehető legjobb nekünk adni egy igen jónak ígérkező játékot.
Ja igen, nem is mondtam még, hogy november 18-án jelenik meg boltokban, és a Steamen egyaránt! Aranylemezre ezen a héten pénteken kerül.
Miért pont november 18? Aznap jelenik meg a CS-X is a Microsoftnál, ami ennek a játéknak az XBOX portja, a single player rész lehagyásával, és pár extrával.
Lássuk csak, mi történt a CZvel az elmúlt hetekben:
A Rogue és a Gearbox után a Ritual Entertainment kapta meg a Counter-Strike: Condition Zero single player játék fejlesztésének jogait a VALVetől.
Teljesen előről kezdték és 11 hónapnyi fejlesztés után, idén július végén befejezték a játékot, és visszaadták a projectet a VALVenek. Ők még úgy gondolták hogy változtatnak pár dolgon. A Steamen általunk tesztelt botok sikeresebbek voltak a vártnál, ezért ebbe a játékba is beépítették őket.
A CZ egyik ilyen botos küldetését pl. legalább háromszor kell megnyerni a következőre jutáshoz, de mindenképp kettővel többszor mint az ellenfél csapata. A legkönnyebb módban csak egyet kell ölni egy tetszőleges pisztollyal. A normál módban egy five sevennel kell ölni egyet. Nehéz módon egy five sevennel 3 embert kell megölnünk, anélkül hogy meghalnánk. A legnehezebb módban pedig egy deagleből kell 3 fejest lőni, szintén egy élettel.
Állítólag a pályatervezőknek nagyon egyszerű lesz ehhez hasonló küldetéseket készíteni [példa], és sokkal nagyobb felbontású textúrákat is használhatnak majd.
Rengeteg Single Player küldetés lesz, különféle célokkal.
Természetesen minden modell, és minden eddig ismert pálya textúráját is lecserélte a VALVe. Ezeket a multiplayer CSben is használhatjuk majd. Végre egy kis változatosság több, mint 2 év után!"
Forrás: counter-strike.hu
Majd azért nemsokára már lehet nézni a netet ISO után kutatva. Nyugodtan lehet sikítani, ha felüti a fejét DC-n. :) -
Coco #109 aha köszi.szeritenm nem lesz rossza grafikája...biztos hogy nem ilyen lesz....!
akkor talán nem sokára lesz ingame movie, meg több kép..remélem.. -
#108 Hát nem biztos, hogy a rush minden esetben célravezető. Elterelésekre, fal-átlövésekre azért szükség van, meg gránátokat sem érdemes beszopni.
Persze, ettől még igazad van, a rush nem elítélendő dolog, a taktikák szerves része. Pisztolyrush sprókörben okozhat meglepetéseket. -
#107 2003 novemberre tolódott, úgy hírlik. De a Ritual másik project-e, a Star Trek Elite Force II már megjelent, így remélhetőleg a csapat már csak erre, és az X-boxos portra figyel.
Jó lenne, mert létszámleépítés miatt kevesebben vannak.
Szóval a HL2 után, nem tom fogok-e vele játszani.. -
Braveheart #106 hát nemtom de elég szar a grafikája így első ránézésre -
Coco #105 akkor mit is lehet tudni, mikor jön ki kb.? -
#104 hehe :) te még nem láttál "keményebb, és szinvonalasabb " wart ? -
[Walaki]D`Lair #103 LSD:
u*Head vs. x
u*Head vs. cgh.... -
#102 Freak:
A rush az kell. Ugyanis DE_ palyan T-nek rusholnia kell mindenkepp mert a bombat rakja le, ct nem rushol hanem vedi a lerakohelyeket.
CS_ palyan meg pont forditva.
Szal az egyik felnek rusholnia kell mindenkepp. -
#101 Na. Végre megjelent pár kép erről a csúnyán tologatott játékról. Ráadásul nem is éppen rossz képek, sőt. De ha nem adják ki sürgősen akkor csak előétel lehet a CS2 előtt. Azt pedig nem szeretnénk! :)
-
#100 nem, én nem vagyok CS, de amikor megjelent elkezdtük nyomni, és egészen az 1.0-ig toltuk
meg utána is néha, kb. 3 évet összesen -
#99 NA igen ez kicsit agybeteg bajnokság :) -
#98 nem értem :) Freak = Counter-Strike ? :)
szoktál CS-zni ?
amúgy nem a rushról szól...
van benne az is, de nagyon király fasza taktikákat lehet látni egy-egy keményebb, és szinvonalasabb waron ! -
#97 Itt a The Rush -ra asszociáltam, amikor olvastam a commenteket, de nem arról van szó. Pedig király lehet :P -
#96 Akkor viszlát! -
#95 Persze, néha muszáj, kemény meglepetést lehet vele okozni. De ahogy elnézem, ma már 100%-ban ez megy, minden menetben..... -
#94 A rushról meg annyi, hogy aki lőni tud, az lesz a király abban is. Szal, egyszer ki lehet próbálni :) -
#93 félreértettél, itt kimondottan a CS-ről van szó, ami hangulatos taktikai játékból átment kapkodós, rohanós hentelésbe
klánmeccseken is az a van, hogy minden körben kihullik az első 8-10 ember fél perc alatt, és csak akkor kezdődik az igazi CS, amikor már csak ketten-hárman maradnak a pályán, és kénytelenek bujkálni..... -
#92 a csé szar szarral meg nem jaccik az ember mert budos lesz :D -
#91 A védők kempeljenek, az a dolguk. A támadóknak meg ezt kijátszani. De az tényleg gusztustalan, amikor a támadó csapat fele sniper, és a kezdőpontról kukkolnak, ugyanúgy, mint amikor a védők kitámadnak.
Szerintem :) -
#90 mármint taktikázásra, meg ha élethűséget akarsz. -
#89 Erre ott az America's Army :) -
#88 Énm eg jártam olyan szerveren ahol mondenki elkezdett kempelni. :)
Egyik sem jó. Viszont a csapatmunkához csapat kell, szóval azért nem olyan egyszerű csapatban játszani.. :)
Én is azt szeretm, ha kib jó csapat munka van, de ritka az olyan jó szerver... -
#87 CS: 2on2 vagy 5on5. -
#86 amúgy a Wolffal is játszottam lanon 8 emberrel, és neten 16-tal, az utóbbi egyértelműen jobb (nem a net, hanem a létszám miatt :)
viszont a CS meg jobban bejön 8 emberrel mint 16-tal, hosszabb menetek vannak, és mivel nem lóg ki minden ablakon egy célpont, komolyabb csapatmozgás és taktika kell hozzá -
#85 Nyílván sokat CS-ztél, ha ide írsz.