Condition Zero azaz új CS?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sima 1.5:
leszedhetsz hozzá mindenféle botokat (a PODbot-ot ismerem, van még csomó más). Keress rájuk google-n, szerintem biztos fogsz találni.
1.6:
Betában voltak nagyon jó botok, de a véglegesben (ki tudja miért?) kiszedték õket. Úgyhogy marad az 1.5
leszedhetsz hozzá mindenféle botokat (a PODbot-ot ismerem, van még csomó más). Keress rájuk google-n, szerintem biztos fogsz találni.
1.6:
Betában voltak nagyon jó botok, de a véglegesben (ki tudja miért?) kiszedték õket. Úgyhogy marad az 1.5

A leszedett CZ-vel? Pontosan sehogy. 3x nap vazz 😄
sztem még ne szedd le sok a bibi vele....: (
Valaki nem tud helyet, ahonet ingyen le lehet huzni?
ennyi erovel a mostani CSbe is at lehetne masolni a texturakat. de ahogy lattam a kepeken a palyak felepitese is valtozik picit, tehat nem is kompatibilis. itt jon a jo kerdes, hogy ebbol akkor mit kapnak meg a sima CS playerek majd a megjelenesenel.?
van vmi lopott valtozat, de csak az 1ik fejlesztonek a dolgait tartalmazza jatszhato formaban.
hi all nem akarok visszaolvasni tehát le lehet tölteni valahonnan a CZ ?
...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340
már nagyon várom...😉
Missing Console/Console How To
A command console should appear when you press the `/~ key (next to your 1 key and above your tab key). If it doesn't, you'll want to fix that. The console gives you access to various CS commands and variables, and is required for scripting fun.
First, add -console to your command line. If that doesn't work, open up config.cfg in your cstrike directory with Notepad. Add the following lines to the very bottom of the file and save it.
bind "`" "toggleconsole"
console "1"
A command console should appear when you press the `/~ key (next to your 1 key and above your tab key). If it doesn't, you'll want to fix that. The console gives you access to various CS commands and variables, and is required for scripting fun.
First, add -console to your command line. If that doesn't work, open up config.cfg in your cstrike directory with Notepad. Add the following lines to the very bottom of the file and save it.
bind "`" "toggleconsole"
console "1"
Na, remélem ez az izé, ami CS:CZ néven terjeng a neten Anonymustól akkor tényleg átb...s. Remélem a cikknek igaza lesz... Mindenesetre várom a teljes verziós relase-t.
\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"
biztos fel lehet ugrélni valahogy vagy valami hasonló szokott lenni az ilyen helyeknél 😊
értem köszi 

talán. de az biztos hogy nem mostanában, szerintem még vannak terveik az 1.x sorozattal is.
és pl a HL2-höz lesz CS?
érten.tehát nov.18 elõtt is meglesz talán....
kész van, már talán sokszorosítják is.
de mostmár semmi sem fogja "késeti" ugye?
értem köszi az infot 😉
a jatek mar elkeszult (aranyon van pentek ota). tobb mint 2 honapot dolgozott a ritual utan a valve es a TRS rajta. nov 18an jon ki.
LOL:
Condition Zero: újabb fejlesztõ a fedélzeten
Játékipar - 2003-10-12 11:10:00
A régóta csúszó Counter-Strike: Condition Zero fejlesztési munkálatai körüli hercehurca kezd (tragi)komikussá válni: a Valve újabb fejlesztõgárdának passzolta át a projektet. A korábbi Westwood/EA Pacific alkalmazottakból verbuválódott Turtle Rock Studios már a negyedik csapat, aki a Condition Zero lassan vánszorgó fejlesztését felügyeli: az azóta feloszlott Rogue-ot elõször a Gearbox, aztán a Ritual váltotta - elvileg nekik kellett volna befejezniük a játékot, de a Valve nem volt megelégedve az urak által összedobott missziók minõségével, így õk is lapátra kerültek (néhány, a Ritual által gyártott pálya állítólag azért benne marad a CZ-ban, "Deleted Scenes" kódnéven). Az új gárda felbukkanása minden bizonnyal újabb vaskos csúszást jelent - kiváncsian várjuk, hogy ki lesz az ötödik szerencsés kiválasztott... :-)
liquid (11:10)
Forrás: 576.hu
Condition Zero: újabb fejlesztõ a fedélzeten
Játékipar - 2003-10-12 11:10:00
A régóta csúszó Counter-Strike: Condition Zero fejlesztési munkálatai körüli hercehurca kezd (tragi)komikussá válni: a Valve újabb fejlesztõgárdának passzolta át a projektet. A korábbi Westwood/EA Pacific alkalmazottakból verbuválódott Turtle Rock Studios már a negyedik csapat, aki a Condition Zero lassan vánszorgó fejlesztését felügyeli: az azóta feloszlott Rogue-ot elõször a Gearbox, aztán a Ritual váltotta - elvileg nekik kellett volna befejezniük a játékot, de a Valve nem volt megelégedve az urak által összedobott missziók minõségével, így õk is lapátra kerültek (néhány, a Ritual által gyártott pálya állítólag azért benne marad a CZ-ban, "Deleted Scenes" kódnéven). Az új gárda felbukkanása minden bizonnyal újabb vaskos csúszást jelent - kiváncsian várjuk, hogy ki lesz az ötödik szerencsés kiválasztott... :-)
liquid (11:10)
Forrás: 576.hu
igen, a CZ egy singleplayer game, a CS meg marad ugy ahogy eddig volt, es ott lesz emellett is a CDn.
szal a sima CS lesz a CZ multija 1-2 uj palyaval?
Steamen, ugy mint most a CS, mivel az akkori CS lesz a multi resze egy ket plusz palyaval.
szal akkor a multija hogy fok mukodni?
hat a jatek nov 18an jon ki, CSt meg nemhiszem hogy fogsz vele neten jatszani ha nem eredeti a cdkeyed.
KA felvétel leállításához lehívod a console-t (alapban a tilde "~") és beírod hogy stop. Ki fogja írni hogy demo completed és elmenti automatikusan. A demoknak .dem a kiterjesztesük. Lejátszani playdemo fileneve.dem parancsal lehet.
stop al allitod meg, /cstrike ban lesz az x.dem file /playdemo vagy /viewdemoval lehet megnezni.
ja értem kösz.és akkor a crackelt váltzotat kb. mikor lesz fent vhol nem tod?
Szerintem az nem megy abban a lopott verzióban
lécci Hack mondd meg nekem hogy honnan szeded azt a CZ-t amiben a multi is megy meg minden....köszi!
igen.
ha mindenkepp csak frissiteni akarsz akkor van 1 sima kisfelmegas SteamInstaller, es az athuzza a regi filejaidat a Steambe, es csak a maradek szukseges dolgot tolti le. de ha nincs eredei cdkulcsod akkor folosleges probalkozni.
ha mindenkepp csak frissiteni akarsz akkor van 1 sima kisfelmegas SteamInstaller, es az athuzza a regi filejaidat a Steambe, es csak a maradek szukseges dolgot tolti le. de ha nincs eredei cdkulcsod akkor folosleges probalkozni.
szerintem ezt mar megtargyaltuk a 143as komment kornyeken.
a CSt ingyenesen letoltheted hozza.
olyat kell amit más még nem regisztrált a Steamben. a regeditbõl töröld ki a rlgi nemjó keyedet, mert különben azt veszi be, aztan kapsz szép kis emaileket a VALVetõl..
Vegyél HLt! csak 2000ft.
az nem fog menni. itt mar nem WONos, hanem Steames auth van, amit nem lehet megkerulni.
majd meglatod, eleg egyertelmu lesz. hl.exe duplaklikknel 1 fokkal nehezebb, de azert biztos menni fog. lenyeg hogy a Steambol lehet elinditani majd, az a valve uj programja, www.counter-strike.hu n keress ra a hireknel, sokat irtunk rola.
Nem. ehhez nem kell hogy fentlegyen semmi a régi dolgokból. amikor felteszed regisztrálni kell a Steamben, utána játszhatsz, lehet hoghy letölt pár frissítést közben, de azok nem nagyok, megy minden magától. kicsit más lesz mint eddig, de könnyen meg lehet szokni 😊 majdmeglátod.
igen
November 18-án boltokban és a Steamen is.

Na ez a cikk már sokkal jobbb...szal akkor november 2.hetében már fent lesz vhol sztem....(remélem)

Ok hiszunk neked.
(+ on-reklam-on)
;o)
(+ on-reklam-on)
;o)
tévedtek, az nem a CZ, csak 1 kiLOPOTT régebbi vmi. azóta sokminden változott (az egész játék).
cikk az új CZrõl
jó lesz.
cikk az új CZrõl
jó lesz.
Nah a Valve kitett magáért. Röhej. Egyre nagyobb fentartásokkal várom a HL2-õt. 😞(
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Hát igen, elég gyenge lett!
Erre vártunk ennyi ideig.
De valószinûnek tartom én is hogy ez csak valami beta.(legalábbis remélem).
A multi része nálam sem megy!
Erre vártunk ennyi ideig.
De valószinûnek tartom én is hogy ez csak valami beta.(legalábbis remélem).
A multi része nálam sem megy!
...sose azt nézd...