1406
Condition Zero
-
#84 a lényeg a játékok jellege
a CS taktikai, kis létszámban játszható jó, a WOLF meg háborús, ott nyilván nem a sunnyogás a lényeg, hanem hogy pattongjanak a golyót az ember körül
persze mindent lehet másképp játszani, de értelme nulla -
#83 nyilvan soakt wolfoztal hogy ezt igy vagod... -
#82 na ez az, ami megöli a CS-t, a rush
volt szerencsém már klánmeccset megnézni, de ennél unalmasabb szart rég nem láttam
start, késre vált, rohan, fegyver elő, ratatata, és ha még él, rohan tovább
mint valami kibaszott futóverseny, semmi rejtőzködés, taktika..... szabályos ütközetek
a CS nem erről szól, erre ott a WOLF.... -
#81 Na új infók a CZről! Lehet májusban megérkezik. :)
Persze skeptikusan kezelem, de hátha.. :)
- 20 egyedi single-player küldetés lsz, mindegyik saját történettel és játékmenettel
- 7 különbözõ CT alakulat
- Új terrorista a drogbáró személyében
- Új géppuska, az M60-as amirõl már hallhattunk
- Néhány új helyszín: a Miami-i bank, kolumbiai õserdõk, Modesto drogbarlang, egy tengeri szállítóhajó és felhõkarcolók tetõszerkezete, ami a de_cbble-hez hasonlítható.
Játékhírek.hu -
#80 a hangzás: (nekem bejött...)
RealHANG.exe(0.808MB)
-
#79 NOWON-os is lehet... -
#78 de engem inkább magyar szerverek érdekelnének... ahol viszonylag jó társaság van, nem kis 7-8 éves gyerkőcök... már nem megbántani akarom őket... :) -
#77 azt honnan lehet? valami olyasmit keresek énis.
szerverkeresőnek meg szedd le a :
http://udpsoft.com/eye -t. -
#76 Nekem hangulattól függ. Ha valamiért olyan napom van, akkor bekemplek egy jó kis helyre, de ez már ritka. Inkább a rusht szerettem. És vérbeli T vagyok. :)
De az m4 valami atombrutál. Az SG552 nyomába sem ér. úgy szór mint egy sótartó, de azért szeretem. :)
Leszedtem egy realhang addont. Nagyon tuti a hangzás....
-
#75 Ja írjatok már pár címet.
Én a LAMASra járok de kellene még pár cím. Mondjuk olyan éjfél utáni kellene... -
#74 Nos, én éppen a Tudatos Védekezés fázisnál járok, és jelentem már a megtervezett rush-ok felé kacsingotok. -
#73 jaaj a CS evoulúció valahogy így nézki:
első 3 hét: Idétlen eszetlen rohangálás a pályán.
4-5 hét után már Tudatos védekezés => Camp (sokan itt leragadnak)
Ezután pedig kirusholgatnak.
Majd a Lényeg a : Tudatos és megtervezett Rush :) -
#72 Egyszer összeakadtam egy superplayer-rel, a csávó önmagában jelentett túlerőt egy 6on6-os meccsen :) Sokat számít skill, aki bármi mást mond (pl, szerencse) az valszeg soha nem játszott többet 2-3 óránál...vagy csak az idióta Starcraft (én gyorsabban klikkelgetek) nyomta.....öööö nem kívánok SC vs. CS vitát összehozni, SC Fan-ok kíméljenek. -
#71 nemidee! -
#70 -
#69 könnyebben halnak, mert az ellen tudja hova kell lőni amihez kurvasok gyakorlás kell. ÉS ez az ami a CSt a többi game fölé emeli.
-
#68 játszottam CS ve...elég jokat hyülyültünk lan ban 10 en... a video tényleg olyan mintha könnyebben halnának az emberek... mondjuk haverom 10 mp után megkérdezte: te ez most a CS bugjait mutatja be?..arghh..valahol igaza van..tök komoly hogy azt mutogatják hogy az emberek hogy tűnnek el a falban:) mindegy... -
#67 Adjak címet? -
#66 Hát nemtudom nekem NOWON szerverekről elég rossz tapasztalataim vannak. Vagy csak rossz helyen keresgélek. -
#65 Sztem a NOWON még nem hordozza magában a funt, hidd el, pont 2 napja játszottam egy ilyen szerveren és olyan kökemény taktika ment, hogy csak na!. -
#64 jaja G.Joe ugyanezt mondta " valahol" :D -
#63 jaja Fear Of The Dark Puuuwa ! -
#62 Már megtörtént. :) Frag or Die még mndig verhetetéen feelingben. :) (főleg a Maiden miatt persze :D) -
#61 Pont ez a jó benne hogy arcade.. ugyanakkor taktikus is. És valami eszméletlen érzékkel megfogták a kettő közötti ideális arányt meg azt az érzést ahogy lősz, teljesen kira, addiktív. Plusz annyi lehetőség van ebben a tulajdonképpen "primkó" játékban hogy mindig lehet fejlődni/tanulni. :) -
#60 ja és szedd le a Winter CPL es muvit <= ilyenek vannak benne! -
#59 célozni tudni kell.. nekem mp5 ből se kell több... 5-6 tölténynél :) -
#58 És aki azt mondja hogy a CS túl aRcade az 1. vagy nem játszott még vele eleget.
2. valami szar funmapon/NOWON-on játszott eddig csak.
Szerintem ( ha tudja az ember melyik szerverre kell menni) nagyon taktikus csatákat vívhat.
-
#57 Jaja.. főleg amikor LANon sorozom MP5-tel az ellen hátát az meg szépen megfordul és heccsát. :D
Sotti meg Ingram rulz! :) -
#56 Tul sok töltény? max 3 :) -
#55 meglestem a nagy CS videot..hááát..talán kicsit javult.. nemsokat..volt hogy nadetől nem pusztult meg az ember de lényegtelen..majd egyszer nekem is kéne csinálni egy videot az INFből -
#54 ja. akkor ebben egyet értünk. Mehetünk aludni. :) -
#53 még nem láthattad, de #51 -
#52 Ez igaz! -
#51 Nem, a HL a q2 motor egy erősen módosított változatát használja, a CS pedig a HL motort használja 1-az-1ben. Hiszen mod. -
#50 "Nem is volt soha q1 motor." - hmmm. Az igaz, hogy Half Life motor, de a Half Life motor tudod mi? Quake 2 motor... :) -
#49 Ahogy elkezdtem olvasni egyből sejtettem hogy az Infiltration lesz a konklúzió! -
#48 Nem is mert Quake2 motor!!! -
#47 nekem csak az a bajom a cs vel hogy nagyon arcade...tul sok töltény kell egy emberre.. ráálsz a gránátra és meg se döglesz stb..lehet hogy ez ma már nem teljesen igy van de akkor is kevés a gamma.. egy strike force ban is több érdekesség van , nem beszélve az INF ről... -
#46 Nem is volt soha q1 motor. HL-motor a CS.
Amúgy lesz benne shader-támogatás, tehát DX8-as lesz a gamma :oP -
#45 nem állítólag a motor marad a Q1... csak feltuningolják? vagy ez már q2 motor? :D