Németh Szabolcs

Spellforce 2

Miután a Spellforce és kiegészítői igen nagy sikert arattak a játékosok körében, természetesen nem maradhat el a folytatás.

Történetünkben Eo földje végveszélybe kerül. A határokon belül megbomlott az amúgy is gyenge talpakon álló egyensúly, a túlsó oldalon pedig egy olyan erő magasodik, amely az egész birodalomra tör. A mi feladatunk lesz, hogy a gonoszt megállítsuk, és helyreállítsuk a békét az Eón. A programban két vezéregyéniség feladatát kell sikerrel ellátnunk a győzelem felé vezető úton. Az út egyedül nagyon veszélyes, sőt kivitelezhetetlen, ezért öt hős csapódik mellénk, akik a történet múlásával, a szálak boncolgatásával egyre erősebbek és hasznosabbak lesznek a számunkra.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

Természetesen a fejlesztők nem kapkodták a történet megírását, így lépcsőről lépcsőre mindig közelebb és közelebb kerülünk a végső nagy titokhoz, de oda nagyon rögös út vezet. A játékban három birodalom felett vehetjük át a hatalmat. Hőseink mellett vagy a Fény védelmezőit, vagy a Káosz hordáját, esetleg a Sötétséget irányíthatjuk.

A fejlesztők nem kevesebbet ígérnek, mint az RPG-RTS-játékok legkifinomultabb keverékét. Több mint százféle avatarból választhatjuk ki a számunkra leginkább megfelelőt. Az ún. Skill Tree System alkalmazása miatt szinte végtelen lehetőségek tárulnak elénk képességeink megformálásában. A későbbi játékokra is kiható innovatív irányítást, varázslatok tömegét ígérik. Mást nem is tehetnek, hiszen a játék csak áprilisban érkezik el a döntőbírákhoz, azaz hozzánk, felhasználókhoz. A képeket látván annyit elmondhatunk, hogy a grafika igen jól néz ki.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

Ahogy az már lenni szokott, a megvalósítást sem kerülte el az ígérgetések áradata. A fejlesztők szó szerint soha nem látott vizuális világról beszélnek, ahol mi, mint a harcok főszereplői mindenre hatással vagyunk. További érdekessége a motornak, hogy izometrikus nézetből egészen személyes nézetig lezoomolhatunk. A Spellforce 2-ből a többjátékosmód sem maradhatott ki. PVP-ben (játékos játékos ellen) és kooperativ módban is játszhatunk majd a közel 30, több játékosra tervezett térképen.

Hivatalos honlap

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • koppim #19
    Elkészültünk az alapjáték béta verziójú fordításával. (minden le van fordítva, de elírások még lehetnek benne)
    Itt tölthető: http://rocsikzolee.extra.hu
  • darkrage #18
    Hello én csak ki akartm próbálni a game-t és free game-ben elkezdek játszani aztán építgetem az embereket és az ellenfél meg olyan rohadt erős emberekkel jön nekem hogy visszanő az életük + erősebbet ütek mint az enyémek... pls vki segítsen (lehet hogy csak a pálya a hibás vagy mi?:D )
  • baksazs #17
    Üdv mindenkinek! Éppen a Spellferce 2 Shadow wars-ot játszom és elakadtam az egyik pályán. Annál a résznél tartok amikor megszereztem a Shadow ring-et és találkoznom kellene a shadow warriorral a black tree nél, csak a baj azzal van hogy nem tudom hol a fenében va már mindenütt bekerestem. Nem szeretném abbahagyni emiatt ezért ha tudtok kérlek segítsetek. E-mail:[email protected], skipe:Baksa Zsolt
  • dexterpapa #16
    help el akadtam a THE NEEDLE szigeten. megcsináltam mindent kicsináltam az összes ellen felet és nem tutdom hogy kell tovább menni mert nem nyitja meg a 2 portál kapubol egyiket se, beszélgetni is csak MORDECAY LATAY-val tudok de ö meg nem csinál semmit.GENERAL KARAN és GENERAL EINAR már nem beszélget velem, ugy hogy itt állok egy hadsereggel és nem tom hova/hogy kell menni. vagy valamit nem jó sorrendben csináltam?? segitsen aki tud léci.:( :( Szerintem meg marha nagy ez a játék kiegészítövel meg pláne.
  • dexterpapa #15
    2QF6W-NYCDX-XYYLT-F6LYT-Z9J9M-3HHPU-FFQWU-A4XRU
    2M7KH-FV92E-VY6Q3-GWTUF-T7MCH-GRGNN-Y5YHJ-VXW56
    3H7M4-KMLHX-JSFXX-96GYX-E2NCZ-3GNLH-LLW9Z-S4DMD hamég nem késő :)
  • Kérlek #14
    Valaki tudja az indító kódját
  • CyberGino #13
    Üdv mindenkinek!
    Most kezdtem el a játékot, és máris elakadtam az elején :S.
    Amikor a nagy sárkánytól eljövök, és oda megyek a portál kapuhoz, be adja a kis bejátszást, utána oda megyek az emberkéhez aki mond valamit, és ennyi, nem tudom hogyan tovább!
    Kérlek segitsetek! Ha tud valaki leírást, v. végig játszást az is jó lenne!
    Előre is köszi!
  • mnorbi #12
    SPELLFORCE.2.SHADOW.WARS.MULTI5.SFCLONE-SCRABBLE
  • Akkush #11
    A legutolsó dátum amit tudok, az április 21. Ezt biztos, hogy tartani fogják... Aki addig nem bírja ki próbálja ki a demót:
    http://www.spellforce.com/sf2/?lang=en&rid=1415

    Az alapjáték tényleg nagyon könnyű volt. De aki azt meri mondani, hogy egy szál hőssel aprította végig a teljes ellenséget a két kiegészítőben, az előtt le a kalappal. Már a BoW-ban is volt néhány durvulás, mint mikor győzzél le egy 26-27-es egységeket úgy, hogy neked alig van 14-es rúnád... A Sotp meg ennek a fejlesztése volt. Imádtam azt a pályát, ahol a két hazim sereget kellett összeugrasztani. Egyszerre támadtak három különböző irányból... Aki ezt a pályát könnyűnek ítéli, az tényleg hard-core stratéga... Természetesen hard szinten játszva gondoltam. :) De ez csak egy kiragadott példa, a sotp-ban sok helyen meg lehetett izzadni, persze korántsem volt lehetetlen végigvinni, ezért is volt jó :D
  • GodBadka #10
    Úgy látszik nem játszottál az első résszel. Bár valóban voltak olyan küldetések, ahol a hős némi kis segítséggel egyedül is végig tudott menni, de a legtöbbször egész seregeket kellett melléje gyártani. Nem véletlenül írják oda, hogy RTS is.