liquid

Aranylemezen a Warlords Battlecry 2

A fantasy beütésű real time stratégiák rajongói már kezdhetik is szétverni a malacperselyt: a mai napon bearanyozódott ugyanis (azaz elérte a végleges, sokszorosításra kerülő formáját) a Warlords Battlecry folytatása, a - meglepetés! - Warlords Battlecry 2. A játék eredetije egy nagyon korrekt kis RTS volt a maga idejében, mely keverte a (körökre osztott) Warlords-sorozat hősökre alapozó, taktikus játékmenetét a Warcraft-játékok dinamizmusával. A második rész (legnagyobb meglepetésünkre) továbbra is 2D-s megjelenítést alkalmaz - igaz, abból legalább elsőrangút.

A folytatás (mennyiségi szempontból) minden tekintetben túlnő az elődjén. 12 különböző faj közül választhatjuk ki a nekünk szimpatikusat, fajonként teljesen eltérő egységek, valamint építési/fejlesztési lehetőségek között válogatva. 20 hős-típusból több száz, egyénileg kialakított hőst hozhatunk létre és küldhetünk csatába, közel száz féle speciális tulajdonsággal és varázslattal támogatva őket.

A WB 2 a kiadó Ubi Soft ígéretei szerint valamikor március közepén kerül az (amerikai) boltok polcaira. Ugyanekkor jelenik meg egyébként az első rész budget-kiadása is, amit 9.99 dollárocskáért fognak vesztegetni.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Csövi #1
    Hááát?
    Jáccottam a Demojával. Nekem nem jön be...
    bezzega jó öreg Warlords Battlecry I-essel még ma is véresre jáccom magam!
    Valahogy kiveszett a hangulat szerintem a 2esből. A grafiaki kivitelezés meglepő módon nálam az 1nél jobban teccik.
    Sajna. :(