Demkó Zsolt

Rise of Nations kiegészítő aranyban

A Microsoft Game Studios bejelentette, hogy aranyba burkolózott a tavalyi év egyik legjobban sikerült stratégiai játékának, a Rise of Nationsnek a kiegészítője, a Thrones and Patriots.

A kiegészítő hat új nemzetet tartalmaz (irokéz, sziú, amerikai, holland, perzsa és indiai), amelyeket egyjátékos és többjátékos módban is kiválaszthatjuk. A népek egyedi fegyverekkel és egységekkel is el vannak látva. Három új épületet építhetünk: Forbidden City: pekingi, fallal körülvett város; Red Fort: indiai erőd homokkőből; Hanging Gardens: Függőkertek, II. Nabukodonozor építette királynőjének Babilonban. Összesen húsz új egységgel találkozhatunk majd, úgymint a perzsa harci elefánttal vagy a holland kereskedővel. Mindezek az újdonságok mellett négy nem lineáris hadjáratot ("Nagy Sándor", "Napóleon", "Az Új Világ", "Hidegháború") is kapunk, amikben összesen 130 új misszió található.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

Új történelmi korok ugyan nem kerültek bele a játékba, de kitettek magukért a fejlesztők. Mindegyik népnek megvan a maga előnye: a perzsáknak például a többi nációval ellentétben nem egy, hanem két fővárosuk lehet, ami azt jelenti, hogy az egyik székhely elvesztésével tovább folytathatják a küzdelmet. A sziúk előnye: nincsenek országhatárok közé szorítva, vagyis bárhol nekikezdhetnek az építkezésnek, persze amíg az ellenfeleik ezt hagyják, úgyhogy ezt a korai periódusokban lehet jól kihasználni. A különböző harcmodorok közül így mindenki kiválaszthatja majd a neki tetszőt.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

Az amerikai boltokba április 27-én érkezik, előreláthatólag 30 dolláros áron.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)