liquid

Hundred Swords már PC-n is

Az Activision Value elindította az amerikai boltok felé az első szállítmányokat a Hundred Swords-ből. Akinek nem lenne ismerős a név, ne essen kétségbe: a HS azon (kevés) RTS-ek egyike amely a Sega (azóta csendben jobblétre szenderült) játékgépén a Dreamcasten próbált magának - sikerrel - rajongókat szerezni.

A játék egy jó kis hagyományos, középkori fantasy környezetben játszódó valósidejű stratégia, nagyon korrekt 3D-s grafikával, és némi RPG beütéssel nyakonöntve. A game két cédén terpeszkedik el, hét kampányt, és ezen belül 18 single player küldetést tartalmaz, melyeket a választható négy frakció valamelyikével játszhatunk végig. Egységekből sem lesz hiány, lovasságot, gyalogságot vagy íjászokat ép úgy bevethetünk, mint a jó öreg vajákosok (azaz mágusok) lelkes kis csapatát. A játékot fejlesztő Smilebit bűnlajstromán olyan nevek szerepelnek, mint az agyament Typing of the Dead, vagy az utóbbi évek egyik legeredetibb konzolos játéka, a Jet Grind Radio. Aki a haverokat szeretné laposra verni, szintén nem fog csalódni: a game támogatja a (maximum 4 játékosig terjedő) multiplayer összecsapásokat is.

A játék korára (a konzolos verzió van vagy két éves) való tekintettel a Hundred Swords-ért leperkálandó pénzmennyiséget az Activison a budget kategória felé kacsingató 29.99 dolcsiban jelölte meg, remélhetőleg pozitív példát állítva a többi készülő DC-átirat (pl Grandia 2) jutányos ármeghatározása tekintetében is.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • liquid #8
  Nem, így februárban nyilvánvalóan többet tudnak belőle eladni, mint a novemberi Battle Realms-Empire Earth- SW: Battlegrounds tolongásban.
  Kiadni meg azért adják ki, mert DC-ről kvázi könnyű átírni, pár RTS- bolond emberke meg úgyis megveszi: kis befektetés- szolid haszon
 • b #7
  > mert akkorát bukott volna, mint az ólajtó

  és így nem fog? :))

  a magán véleményem: mit keres egy konzolos rts, az rts-ek ősplatformján, a pécén? szerintem semmit.
 • Gabest #6
  Nekem az tetszik benne hogy olyan "konzolos". Látszik rajta hogy játéknak készült és nem egy szabvány windowsos programnak.
 • liquid #4
  Novemberben volt már belőle warez, igen. Gondolom készen van már régen, csak visszatartották a karácsonyi piacról, mert akkorát bukott volna, mint az ólajtó.
 • Csatti #3
  furcsa, en ugy tudom, hogy ezt mar honapokkal ezelott le lehetett tolteni ripkent pc-re, mi tartott akkor ennyi ideig?