Németh Szabolcs

Ingyen letölthető a S.W.I.N.E!

A Stormregion igazán szimpatikus lépésre szánta el magát: mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívántak, és a fenyőfa alá betették nagysikerű stratégiai játékukat, a S.W.I.N.E-t.

Igen, nem egy kipróbálható verzióról van szó, hanem arról, amit itthon még mindig kemény ezresekért lehet megkapni a boltban. A S.W.I.N.E alig négy esztendeje, 2001 októberében jelent meg és nyolcvan százalék felett értékelte minden nevesebb játéklap. A program sztorija a nyulak (RABARMY) illetve a disznók (Disznó Nemzeti Hadsereg) hadseregének összetűzéseiről szól.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A két állat-hadsereget összesen több mint húsz küldetésen keresztül irányíthatjuk. Ne egy megszokott két órás bázisépítős, majd 10 perc megtámadós valósidejű stratégiára, gondoljunk, itt nincs lehetőség totojázni, építkezni. A pörgős játékmeneten van a hangsúly, már kezdetben is neki kell ugranunk apró csapatunkkal a nehéz kihívásoknak. A sikeres küldetések után szerzett stratégiai-pontok erejéig sok mindennel bővíthetjük a csapatunk haderejét.

A készítőknek sikerült még egy kis színt vinni a játékba. A már meglévő egységeink sikeres ütközetek után bizonyos tapasztalati pont megszerzésével szintet lépnek, ezzel megnő tűzerejük vagy éppen páncélzatuk ellenállósága. Erre a segítségre szükségünk is van, hiszen a már elhalálozott tagokat nem tudjuk újjáéleszteni, azok örökre a békés mezőkre távoznak. A meseszerű külső ne tévesszen meg senkit, a játék igencsak nehéz, látszik hogy magyarok fejlesztették.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A küldetések alatt hol sivatagban, hol erdős terepen, hol havas tájakon, sőt akár városokban is megfordulunk majd. A játék három alappillére, a grafika, a hang és a nagybetűs hangulat terén is túlzás nélkül állítható, hogy mindenben a tökéletességet súrolja. A vizuális megjelenítésnek még négy év elteltével sem kell szégyenkeznie, pedig hol voltak akkor még X800-as Ati-k meg 6600-as Geforce-ok.


Nem érdemes habozni, töltsétek le a Stormregion karácsonyi ajándékát!

Letöltés

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • martin55 #62
  KIRÁLY A SWINE ÉN MÉ FÉL ÉVE NYOMOM MULTIBA MOST (-FP-)Yamaha VAGYOK:D
 • Suttyooo #61
  Helloka Mindenki!

  Végigolvastam mit írtatok, mert régen én is rá voltam kattanva a játékra, és most ujra meg akartam szerezni. Nem volt olyan egyszerű, de azért megvan :D

  Lényeg, hogy magyarok fejlesztették, ezért van alapból magyar verzió is és upgrade-k is 1.9 -ig ami asszem a legfrisebb! Adok nektek egy linket, amin a magyar 1.9-et tudjátok letölteni az összes mappal.

  Nekem mindössze annyi parám volt a játékkal, hogy mikor játszani kezdtem vele és jöttek volna a fejezetek elején az introk, akkor a codex-em vagy a játék hibás - még nem jöttem rá, de nem is fontos- , tehát kifagy a játék. Ezt azzal oldottam meg, hogy az installálás helyén megkeresed a SWHIE\VIDEO_HU könyvtárat és kitrölöd belőle az összes intro AVI-t. Ekkor a játék nem találja meg és nem tudja betölteni, így nincs fagyás..... Lehet nálatok nem lesz para vele, ugyhogy először proba meg jáccani, de ha a pálya elején kilép a játékból akkor az ezért van!

  GL mindenkinek!

  Ha kédrés van írjatok nyugodtan a [email protected]

  BB
  http://www.swineclub.extra.hu/letoltes/letoltes.html
  http://www.swineclub.extra.hu/letoltes/letoltes.html
 • IMYke2.0.0.0 #60
  Sehonnan. Besétálsz a CDGalaxisba és megveszed 900 Ft-ért a gyári magyart.
 • Antiga #59
  Honnan lehet a magyarítást leszedni?
  Hops kicsit későn kérdez
 • eu föld #58
  Nekem korábban meg volt,csak eltünt a CD-je de le fogom tölteni innen.
 • pixma #57
  mindeggy ez már kész!
  Csak a 3. pályán elakadtam!!!Valaki segítene?
 • pixma #56
  VALAKIIIIIII segiiiiitsen!!
  Valamiért nem installálja!!
  Vagy csak én bénázok!!!???
  Kritikától kiméljetek!!LOL Valaki segítene???
  Előre is kössz!
 • Roni0094 #55
 • Cat #54
  magyart nem lehet online közzétenni, mivel nem birtokolja a magyar cég a jogokat.
 • Apokrif #53
  mivel a file neve swine_en.exe ezért feltételezhető, hogy angol!