Lionel

Pillantás a WWII: D-Day to Berlin kulisszái mögé

Miközben a World War II: D-Day to Berlin fejlesztési munkálatai gőzerővel folynak, több kiadó is versengett az új valósidejű akció-stratégiai játék teljes körű publikációs jogainak megszerzésért. A legfrissebb hírek szerint a Codemasters került ki győztesen a küzdelemből, s így az ő égiszük alatt kerül piacra 2002. harmadik negyedévében a PC-s World War II: D-Day to Berlin.

A program a második világháború legjelentősebb csatáit eleveníti fel. Gary Rowe, a Codemasters fejlesztési osztályának vezetője szerint jelentős érvek szóltak amellett, hogy megszerezzék a szoftver kiadására és terjesztésére vonatkozó jogokat.

„A szórakoztatóiparban, a hasonló témájú mozifilmekkel és a televíziós sorozatokkal elért sikerek azt bizonyítják, hogy a második világháborús legendák több generációt felölelve lekötik az emberek figyelmét, az izgalmas történetek örökzöld forrásai. A Bitmap Brothers eddigi munkái mutatják, hogy rendelkeznek azokkal a képességekkel, melyek egy ilyen messzeható PC-s program elkészítéséhez, és életre keltéséhez szükségesek.” – mondta Gary Rowe. „Egy olyan játékélmény kialakításán fáradozunk, mely széles körben felkelti az emberek érdeklődését. Reményeink szerint a hardcore RTS játékosokat és az időszakosan számítógépezőket is megérinteni majd a játék alapos kidolgozottsága, történelmi hűsége. Nagyon örülünk neki, hogy a Codemasters támogatását, és nemzetközi szinten is jelentős kiadói erejét tudhatjuk a hátunk mögött. Úgy hisszük, hogy ez a program nagy sikereket tudhat majd magáénak.” – nyilatkozta Mike Montgomery a Bitmap Brothers-től.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • richie.g #4
    normálisak vagytok??