Gyurkity Péter

Itt az LG Stylus 2 Plus

Ezúttal egy nemrég piacra dobott készülékét tökéletesíti az LG.

Március közepén mutatkozott be az LG Stylus második változata, amely akkor nem váltott ki túl nagy visszhangot. A cég a jelek szerint ugyanígy gondolta, ezért már most lerántották a leplet a tökéletesített verzióról, amely többek között nagyobb felbontást és több memóriát kínál a felhasználóknak.

A Stylus 2 Plus a hivatalos közlemény szerint ugyanazon méretben jelenik meg, hiszen a pontos fizikai formátum ezúttal is 155 x 79,6 x 7,4 mm, a súly pedig 145 gramm. Az 5,7 hüvelykes érintőképernyő azonban a 720p helyett immár az 1080p felbontást támogatja, vagyis élesebben jeleníti meg a különböző tartalmakat, míg a processzor feladatait egy közelebbről meg nem nevezett nyolcmagos, 1,4 GHz-en futó chip látja el. A memória mérete a piactól függően 2 vagy 3 GB, ehhez pedig egy 16 vagy 32 GB-os belső tároló csatlakozik, kibővíthető formában.


A hátoldalon immár egy 16 megapixeles kamera kapott helyet, a hardveres listát pedig egy 3000 mAh-s, cserélhető akkumulátor zárja. Érdekesség, hogy az ujjlenyomat-olvasó itt is megjelenik, ez szintén a hátlapon helyezkedik el, és természetesen a név alapján kiemelt szerepet kapó toll is elérhető lesz a készülékkel együtt. Ezek alapján immár bizonyos, hogy az új típus tulajdonképpen az LG K535, amely korábban már felbukkant egyes pletykákban.

A Stylus 2 Plus a napokban debütált Tajvanon, az európai megjelenés szintén júniusban esedékes - egyelőre ismeretlen áron.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!