Gyurkity Péter

Jön az LG G Flex 3 és az LG X5

Erre utalnak a legutóbbi pletykák, bár a cég egyelőre mélyen hallgat.

Az LG hajlított okostelefonjait tömörítő család kapcsán már csaknem egy teljes évvel ezelőtt felmerült a hír, miszerint érkezőben van a sorozat harmadik tagja, erre azonban eddig nem került sor. Most egy újabb pletyka jelzi számunkra, hogy közeleg a megjelenés pillanata, ezúttal pedig a hardveres részleteket is megismerhetjük.

Egy külső forrás révén arról olvashatunk, hogy a G Flex 3 egy 5,5 hüvelykes kijelzőt kapott, amely az 1440p, vagyis a Quad HD felbontást támogatja. Ehhez az új Snapdragon 820 chip, 4 GB memória, egy 32 vagy 64 GB-os kibővíthető tároló, egy 16 megapixeles hátoldali kamera, annak 8 megapixeles előlapi társa, illetve egy egyelőre ismeretlen külső bevonat csatlakozik majd. Arról nincs hír, hogy ez utóbbi most is önjavító jellemzőkkel érkezik-e, de a bemutatóra állítólag a szeptemberi IFA alatt kerítenének sort.


Egy levédett név is felbukkant az interneten, ez pedig nem más, mint az LG X5. Az érdekes elnevezés utal arra, hogy a cég az új X-sorozatot bővítené ki egy további példánnyal, amely jó eséllyel egy okostelefon lenne (eddig itt az X cam és az X screen típust ismerhettük meg). A szám azonban a jelenlegi generációba tartozó zászlóshajóra emlékeztet, így felmerül, hogy az X5 tulajdonképpen ennek némileg lebutított változata lenne.

Az LG egyelőre hallgat, így a konkrétumokra várnunk kell.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!