Gyurkity Péter

Itt az LG X screen és X cam

Az LG új sorozata két elemet vesz át a cég saját csúcskategóriás készülékeiből.

A dél-koreai gyártó bejelentette egy vadonatúj sorozat elindulását, amely két példánnyal jelenik meg a piacon. Az X screen és az X cam nevüknek megfelelően egy-egy fontos komponenst emelnek át a csúcskategóriából, olcsóbb kivitelben téve elérhetővé azokat.

Az LG X screen a V10 esetében már látott másodlagos kijelzőt veszi át, amely always-on módban áll rendelkezésünkre. Ezen ugyanúgy a különböző értesítőket, a dátumot, valamint a pontos időt vehetjük szemügyre, amihez elegáns és lekerekített kivitel társul. A 4,93 hüvelykes fő kijelző a 720p felbontást támogatja, amihez egy 1,2 GHz-es négymagos chip, 2 GB RAM, egy 16 GB-os tároló, egy 13 megapixeles hátoldali és egy 8 megapixeles előlapi kamera, illetve egy 2300 mAh-s akkumulátor csatlakozik. A szoftveres oldalon az Android 6.0 fut, a telefon fekete, fehér, illetve arany színben lesz elérhető.


Az LG X cam ehhez képest a képkészítésre helyezi a hangsúlyt, ahogy arra a névből is következtethetünk. Az iker-kamera felállás eredetileg az LG G5 specifikációjában szerepelt, ez egy 13 megapixeles és egy 5 megapixeles példányból áll, amelyek az emberi szem látószögét teszik elérhetővé. Ehhez szoftveres funkciók társulnak, így például lehetőségünk lesz egyszerre két képet rögzíteni, ezek egyikét pedig keretként használni, de ezt videó és állókép kombinálásával is megtehetjük majd, míg a hardveres specifikációban egy 5,2 hüvelykes, 1080p felbontást támogató kijelző, egy nyolcmagos chip, 2 GB RAM, 16 GB-os tároló, egy 2520 mAh-s akkumulátor, 8 megapixeles előlapi kamera, valamint az Android 6.0 szerepel - a telefon négy színben jelenik meg.

A debütálás az első körben Dél-Koreában esedékes, Európa ezután következik majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!