Gyurkity Péter

Itt az LG Stylus 2

Az LG piacra dobja a G4 Stylus közvetlen utódját, amely márciusban Európában is megjelenhet.

A dél-koreai gyártó az első körben a számukra hazai piacon teszi elérhetővé az új készüléket, ahogy azt már számos esetben láthattuk. Az LG Stylus 2 ennek megfelelően most Dél-Koreában lesz csak kapható, itt már ezen a héten megjelenik, de egyes források szerint nem kell sokat várnunk az európai debütálásra sem, így érdemes végigfutni a főbb jellemzőkön.

A készülék egy méretes, egészen pontosan 5,7 hüvelykes érintőképernyőt kapott, amelyre a név alapján szükség is lesz. A támogatott felbontás 720p, ami nyilván nem lenyűgöző, mint ahogy a 258 ppi pixelsűrűség sem tartozik már a csúcskategóriába, de a fém keret, valamint a névben is szereplő stylus egyéb igényeket elégít ki, a cég szerint a szokásosnál is nagyobb precizitással. Ehhez a Pen Keeper funkció társul, amely a felhasználó mozgásba lendülése esetén figyelmeztet arra, ha a tolltartó üresen maradt, ezzel megelőzve annak esetleges elvesztését.


A teljesítményért egy közelebbről meg nem nevezett négymagos chip felel, amely 1,2 GHz-es órajelen fut. Ehhez 2 GB RAM társul a dél-koreai változnál, állítólag ez 1,5 GB-ra csökken majd a nemzetközi piacon, míg a 16 GB-os, kibővíthető belső tároló, a 13 megapixeles hátoldali és a 8 megapixeles előlapi kamera, a kereken 3000 mAh-s akkumulátor, valamint az LTE-elérés maradna változatlan. Az ár odaát 328 dollárnak felel meg, ami stimmel is, hiszen az USA-ban jelenleg 290 dollárért juthatunk hozzá a tavalyi modellhez.

Az észak-amerikai és az európai megjelenés a külső források szerint még a hónap vége előtt esedékes.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!