Gyurkity Péter

Aukciós portálon bukkant fel az LG G5

Mégpedig Dubaiban, miközben az egyéb pletykák megerősítik a korábbi feltételezéseket.

Alig néhány nap van már csak hátra az idei MWC elindulásáig, a külsős forrásoktól származó hírek pedig ennek megfelelően egyre csak szaporodnak. A Samsung várható újdonságai mellett most az LG megoldása került sorra, ezt képeken is szemügyre vehetjük.

Az LG G5 várható bemutatkozása sokakat késztetett arra, hogy további információmorzsákkal kápráztassák el az érdeklődőket. Az @evleaks oldalán például legutóbb arról olvashattunk egy-egy rövid bejegyzést, hogy a hátoldalon valóban a korábban rebesgetett ikerlencsés, meglehetősen széles kameramodul kapott helyet, a másodlagos kijelző pedig szintén megjelenik itt, méghozzá valószínűleg egy vékony, always-on módot támogató csík formájában. Képeket ekkor még nem láttunk, erre viszont nem sokat kellett várni.

Dubaiban, egy e-kereskedelmi portálon ugyanis felbukkant egy példány, amely állítólag amerikai importból származik, ára pedig 680 dollárnak felel meg. Az azóta sajnos már eltávolított hirdetés részeként több képet is szemügyre vehettünk a készülékről, ezeken pedig egy fém burkolattal érkező, valóban széles kamerát, valamint egy szintén hátoldali ujjlenyomat-olvasót felvonultató fejlesztést láthattunk, amely a hirdető szerint érvényes IMEI-azonosítóval, tökéletes állapotban került eladósorba.

Hogy a készülék miként került a közel-keleti portálra, azt mindenki fantáziájára bízzuk, a hivatalos bemutató mindenesetre néhány napon belül esedékes.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!