SG.hu

Megvették a Hasznaltauto.hu-t

A Schibsted Classified Media megvásárolta a Használtautó Informatikai Kft., a hasznaltauto.hu – Magyarország piacvezető autókereskedelmi oldalát – üzemeltető társasága tulajdonrésze felét.

A Schibsted tovább erősíti pozícióit a magyarországi online hirdetési piacon, a vállalat portfóliójába tartozik a 2010-ben indult Jófogás.hu apróhirdetési oldal. A Schibsted Classified Media november 8-án írt alá megállapodást a LapCom Kft.-vel arról, hogy megvásárolja a Használtautó Informatikai Kft. tulajdonrészének felét. A vállalat további tulajdonrésze változatlanul az alapítók kezében marad. A Schibsted Classified Media csoport célkitűzése, hogy a világ elsőszámú online apróhirdetési szolgáltatójává váljon.

"A cégcsoport magyarországi helyzetének további erősítése érdekében szükség van olyan vállalkozásokra, amelyek már bebizonyították, hogy értéket teremtenek mind felhasználóik, mind pedig üzleti ügyfeleik számára. A www.hasznaltauto.hu nem csak Magyarország vezető gépjármű-kereskedelmi oldala, de meghatározó motorja a szektornak. Ez az oldal lelkes és elkötelezett csapatának köszönhető, amely az elmúlt közel 15 évben elképesztő tudást szerzett a magyar apróhirdetési és autós piacról. Célunk, hogy a Schibsted Classified Media csoport által kínált szinergiák felhasználásával a www.hasznaltauto.hu az eddigieknél még magasabb színvonalon szolgálja ki üzleti és magán ügyfeleit, mellyel tovább gyorsítja a magyarországi online piacterek fejlődését." - nyilatkozta a megállapodásról Peresztegi Zoltán, a Schibsted Classified Media Magyarországért is felelős alelnöke.

A Schibsted egy oslói (Norvégia) székhelyű nemzetközi média csoport, dolgozóinak száma világszerte eléri a 7200 főt. A cégcsoport közel 30 országban van jelen, többek között Norvégiában, Svédországban, Dániában, Finnországban, Litvániában, Észtországban, Lettországban, Belgiumban, Franciaországban, Portugáliában, Olaszországban, Spanyolországban, Svájcban, Ausztriában, Magyarországon, Mexikóban, Kolumbiában, Brazíliában, Argentínában, Malajziában, a Fülöp-szigeteken, Indonéziában, Ausztráliában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!