Ötvös Tibor

Might and Magic Heroes Online


A Ubisoft egyszer már megpróbálta ingyenessé tenni a Might and Magic sorozatát, ám a Heroes of Might and Magic Online nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Épp ezért kicsit meglepő, hogy bejelentették a Might and Magic Heroes Online című alkotásukat.

A frissen bejelentett, böngészőben ingyenesen játszható program játékmenete egy az egyben a sikeres Might and Magic Heroes játékmenetét és megoldásait követi. A játékos ismét egy Hőst kap, akivel be kell kalandoznia az egész világot és természetesen legyőzni a többieket illetve a térképen elhelyezett szörnycsapatokat.


A harcok is a megszokott hatszögletű rácsokkal ellátott pályákon zajlanak majd, ám ezúttal sokkal több beleszólásunk lesz a csata végkimenetelébe. Ráadásul nehezednek majd a pályák is. A demóban bemutatott szakaszon például volt egy olyan csata, mely egy folyó partján vette kezdetét és az egységeink csak a hídon tudtak átkelni. Itt minden taktikánkat be kell vetnünk, hiszen könnyen elbukhatunk.

Hősünk természetesen folyamatosan fejlődik és ezáltal egyre erősebb egységeket tud majd toborozni és egyre több mágiát használhat majd. A Might and Magic Heroes Online történetéről még semmit nem tudni, de az biztos, hogy az ötödik és hatodik Heroes of Might and Magic közötti időszakot öleli majd fel.

Természetesen a program mikro-tranzakciókat is használ, így aki hajlandó fizetni érte, az hamarabb és gyorsabban lépkedhet szinteket is. A Might and Magic Heroes Online elméletileg még az idén megjelenik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)