Spencer

A HoMM IV fejlesztése hivatalosan is megkezdődött

A 3DO immár hivatalosan is bejelentette, hogy a New World Computing már fejleszti a Heroes of Might and Magic IV-et. A Heroes sorozat legújabb része a hagyományokat követve helyezi új alapra a programot. Csakúgy, mint az elődök, az újabb epizód is részletesen kidolgozott fantáziavilággal hívogatja a játékosokat, ahol kemény csata folyik a területekért, forrásokért, nyersanyagokért.

A játékosok dolga a különböző lényekből, hősökből összeverbuvált hadseregek irányítása, a források összegyűjtése, menedzselése, a hódítás, illetve az idegen támadók visszaverése. A jó stratégiai és a kiváló taktikai érzék nélkülözhetetlenek, hogy elérd a végső célt: legyél Te az új világ ura!

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A HoMM IV városaiból összesen csak 6 lesz (egyelőre). Az előző részektől eltérően ezen a területen elég sok változtatást hajtottak végre a programon.

Academy - Harcban az Academy haderők varázserejükkel könnyen a saját oldalukra állíthatják az ellenfelet.

Necropolis - Sikeres csata után a város a Death varázslat segítségével felébresztheti a halottakat, hogy saját hadseregébe állítsa csatasorba őket.

Asylum - Varázspont (spell point) tartaléknak kiváló...

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Haven - Az egyetlen város, ami emlékeztet a MoMM3-ra. Életpontjainak köszönhetően nyertes csata után feltámaszthatja az elhalálozott katonákat.

Preserve - Ez a hadkiegészítő parancsnokság a HoMM IV-ben. Sikeres csata után újabb egységeket toborozhat.

Stronghold - Az erődben erős lények élnek, többet termelnek, több olyan speciális eszköz van, amit a kovácsok készítenek. A hősök két gyakorlati pont helyett hárommal indulnak innen.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A pletykák szerint minden egyes város saját varázsiskolával rendelkezik majd. Az egyes várostípusok csak olyan hősöket alkalmazhatnak, akik ahhoz a városhoz tartoznak. Ez alól kivétel az Erőd, mert oda mindenkit felvehetnek. Ahogy a hősök tapasztalatot szereznek, 9 elsődleges képességük fejlődik. Minden elsődleges képességhez 3 másodlagos képesség is párosul.

Klikk ide!

Az újabb részben a hősök támadhatnak is, sőt, egyszerre több hős is lehet egy hadseregben. Ez nem kötelező, mert a seregek hősök nélkül is létezhetnek.

A Heroes of Might and Magic IV ősszel kerül a polcokra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • end #42
    nagy szar
    elbazták
  • Szöszi #41
    Nagy nehezen sikerült feltennem!!! Mire feltettem haver hozta a magyar változatot, úgy hogy vettem is le. Én nem tudom te mennyit játszottál a III-mal, de szerintem a IV-nek a nyomába nem ér. Tök más a fílingje! Nagyon király!!!!!!!
  • Szöszi #39
    Nekem van 800MHz proci, 256Mb RAM, Riva TNT2-es kártyával. Miért nem engedi feltenni?????? Nem elindítani, hanem telepíteni! Mielőtt rosszra gondolnál fiú vagyok és barna hajú!!!!!!
    Köszi csá
  • Coine #25
    siiirály, bízok a 3DO-ban !
  • Geronimo #3
    ezek a kepek meg ugy ahogy, de a multkoriak egyszeruen borzalmasak voltak
  • AnarchoiD #2
    osszeteszem a kezem, KONYORGOK, NE BASSZAK el ha lehet! ;)