Gyurkity Péter

Mobilportot kap a Robbanó Cicák társasjáték

A Netflix kötött megállapodást a fejlesztőkkel a videójáték piacra dobásáról.

A streamingplatformjáról ismert cég manapság nemcsak a filmek és sorozatok, de a saját játékok kapcsán is egyre gyakrabban szerepel híreinkben, nemrég például arról számoltunk be, hogy ingyenes játékokkal bővítik a meglévő katalógust. Igyekeznek versenyben maradni, így további alkotások vannak érkezőben, most egy népszerű kártyajáték friss változata jelenik meg.

A hivatalos oldalon közzétett bejelentésben arról olvashatunk, hogy a Netflix az Exploding Kittens csapatával állapodott meg egy mobilos játék elérhetővé tételéről, amelyet azonban belátható időn belül egy felnőtteknek szánt animációs sorozat egészít majd ki. Az elmondottak alapján a játékmenetben nem látunk majd jelentős változásokat, az alkotás marad a megszokott alapoknál, az Exploding Kittens - The Game pedig közös munka révén nyeri el végleges formáját, egy- és többjátékos változatban, valamikor májusban, vagyis már nem vagyunk messze a hivatalos megjelenéstől.

A szerződés másik része az említett animációs sorozat elkészítésére és elérhetővé tételére vonatkozik, ez azonban jóval több időt igényel. A tervek szerint 2023-ban debütáló alkotás egyebek mellett Tom Ellis és Lucy Liu szereplésével bukkan majd fel, a történet fő vonala pedig a jó és a rossz állandó küzdelméről szól majd, ahogy Isten és Sátán egyaránt a Földön tevékenykedik majd, ezúttal házi cirmosok formáját öltve magukra. A digitális játék nagyban hasonlít az eredeti, kártyás változatra, az elsődleges cél ott a névnek megfelelően felrobbanó macskák elkerülése lesz.

A játék maga teljesen ingyenes lesz, ehhez mindössze a meglévő Netflix-előfizetés szükséges, még játékon belüli vásárlásokat sem tesznek elérhetővé.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Dynamic #1
    Nem értem ezt a címet. Évek óta létezik Exploding Kittens mobil verzió.