Ötvös Tibor

Teljesen ingyenes a Heroes in the Sky

Ingyenes játékokról mindig örömteli beszámolót írni, főleg ha ennyire látványosnak és hangulatosnak ígérkezik, mint a Heroes in the Sky.

A játék a II. Világháború kitörésekor kezdődik és egészen az 1945-ös lezárásáig tart. A Heroes in the Sky - ahogy a címéből és a lenti képekből is kiderült - a légi harcokra helyezi a hangsúlyt, ám a szigorú szimuláció helyett inkább könnyedebb, Crimson Skies-szerű és árkád jellegű játékmenetet nyújt a monitor-pilótáknak.



A fejlesztők elmondása szerint a Heroes in the Sky új szintre emeli az árkád repülős játékok fogalmát és nem csak elölről, hátulról, balról vagy jobbról kell számítanunk támadásra, hanem alulról és felülről is. Ellenséges repülők mellett anyahajók, rögzített rakétaállások, gépfegyverek és hasonló, a II. Világháborúban alkalmazott és bevetett fegyverekkel próbálnak minket megállítani.

Itt mindjárt jöjjön is egy kis meglepetés. A játékban ugyanis lehetőségünk lesz majd modern gépet is vezetni, ám ehhez nagyon sokat kell fejlődnünk. A Heroes in the Sky ugyanis tapasztalati pont alapú rendszert kínál és pilótánkkal együtt gépünket is fejleszthetjük. A programban lehetőségünk van a fontosabb harcokat újra lejátszani és ráadásul nem csak a "jófiúk" szerepében tetszeleghetünk.



Az európai hadszíntéren választhatunk a szövetségesek és a németek között, míg az Csendes-óceáni térségnél az amerikai vagy a japán oldalt vezethetjük győzelemre. A játék német változata már elérhető, azzal itt játszhatunk. Az angol kiadásról még nincsenek híreink.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • DeletexX #5
    MAGYAR FACEBOOK OLDAL :)
  • DeletexX #4
    http://www.facebook.com/pages/Heroes-In-the-Sky-Hungary/146511955411025#!/pages/Heroes-In-the-Sky-Hungary/146511955411025?sk=wall
  • adamot #3
    Üdvözlök minden WWII repülő szimulátor rajongot! ^^
    A játékról csak pozotiv dolgokat tudok mondani nekem nagyon nagyon bejött. :)
    Egy nagyon közeli ismerösömmel keztük el közösen a gamét még a CBT fázisában, és rögtön az elsö hetekben a top lista első két helyét mi töltötük be. :P Végül is a játék lényege a csapatmunka. magas szinten szinte lehetettelen egyedül lejátszeni egy missiot. Ezért ajánlatos ismerösökkel egyszerre és együt elkezdeni a játékot. Egy missioban max 4 vagy 8 játékos vehet részet. Vannak természetesen nagyobb légi csaták gondolok én ezalatt Raidokra és OW csatákra. Raidkoban max 16 ppl OW-n akár 64 ppl is harcolhat a maga igazáért. OW-ről csak annyit hogy ez egy újdonság az MMORPG világában. Bövebben majd személyesen ;P
    Alapitotunk egy fleetet is (ebben a játékban igy hivják a klánokat, guildokat) az Axis (Németek, Japánánok, Olaszok) oldalán mejnek neve VasMadarak és elég jól állunk, a top fleetranglétrán is :) több mint 300 fleet közül a 9.-ek vagyunk. :) Ezek ellenére viszont kicsit rosszul állunk az OW-ban de szinte reális csaták mennek végbe minden nap, gondolok én ezalat a Amerikai tulerőre. Szoval van mit lelöni böven. :P Ts-2 és késöbb majd Ts-3 használunk csaták alatt a kommunikácios zavar elkerülése végett. Megadom az e-mail címemet is ha netántán valami probléma adodna, nyugotan lehet ide írni szívesen vállaszolok az üzenetekre ^^
    Ha 6 óra elött jelentkezzel a fleetbe akkor garantáljuk a 20 szintett kb 1,5 óra leforgása alatt :)
    A hivatalos oldal linkje: http://his.gamescampus.com/
    Találkozunk a játékban :)
    Üdv,
    Komet
  • cikasz #2
    azért én örülnék az angol verziónak!
  • wsvap #1
    http://www.youtube.com/watch?v=HL9AxJ0z78Q tetszik! Első ránézésre azért a játékhoz nem kell sok német tudás :) Lőssz!