41234
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
#4883 #4871 ; #4874 ; #4878 fun :))))) -
#4882 itt még nagyon fiatal volt -
#4881 AZ AKCIÓSZTÁÁÁÁÁR!!!!!! -
#4880 lehet, hogy ízlésficamom van, de ezen halálra röhögtem magam:
(Dolph Lundgren)
-
#4879 lol -
#4878 Es ez? -
#4877 kegyetleeeeeeeen -
#4876 ez rohadt jó :) -
#4875 bazzz a rohadt kis dög majdnem megúszta.... -
#4874 http://www.funsnap.com/1/bushgirl.swf -
#4873 Szegény! -
#4872 :( ettől rossz kedvem lett.. -
#4871 http://www.gumicsizma.hu/swf/worm.swf -
Augustus Gigo #4870 haha:D -
#4869 http://www.themeatrix.com/ -
Augustus Gigo #4868 Három madár dicsekszik egy fán, a bagoly, a veréb és a szarka. -Van nekem egy tehenem -dicsekszik a bagoly. -Van nekem egy órám -dicsekszik a veréb. A szarka nem szól semmit. Másnap: Ellopták a tehenem! Ellopták az orám! Megszólal a szarka: -Úristen, már 6 óra, mennem kell fejni! -
#4867 és milyen igaz is :-) -
#4866 ez jó! -
#4865 Hirdetés a társkereső rovatban:
23 éves, magas, szőke hajú, kisportolt testalkatú fiatalember vagyok. Van 1 kastélyom, 2 lakásom, 3 kocsim és 1 jachtom. Nem keresek senkit, csak dicsekedni akartam...
:Ð -
#4864 ez jó :) -
#4863 Ezt szóban kell előadni:
-Mi a mojza?
-Apjó pityi kenyéjdajabka.
:D -
#4862 7 pont, amiben egy belevaló férfi hasonlít a Linuxra:
1. Egyszerre akár több felhasználó igényeit is képes maradéktalanul kielégíteni, akár úgy is, hogy egyik sem tud a másik létezéséről.
2. Nyílt és egyszerű forráskódja ellenére saját képükre formálni igazán csak a hozzáértők képesek.
3. Türelemmel és megfelelő gyakorlattal minden feladatot meg lehet vele oldani.
4. Feltételezi, hogy az őt használó tudja, mit is akar vele kezdeni.
5. A rendelkezésre álló erőforrások lehető legnagyobb részét a felhasznaló(k)nak adja.
6. Működésében probléma csakis durva felhasználói behatás esetén következik be.
7. Habár gyakran és sokféle újabb verzió jelenik meg, a felhasználók igyekeznek a régit megtartani és legfeljebb egyes részeket frissíteni.
7 pont, amiben megegyezik a Windows és egy átlagos nő:
1. Szinte mindenkinek van vagy volt már.
2. Logikusnak tűnő szerkezete ellenére teljesen kiszámíthatatlan.
3. Teljesen azonos eseményekre képes a legkülönfélébb, legmeghökkentőbb válaszokat produkálni.
4. A legtöbb tetszetős és praktikusnak látszó terméket rájuk tervezik.
5. A használat során bebizonyosodik, hogy a divatos külső nem minden.
6. A használati idő előrehaladásával egyre nagyobb százalékát veszi igenybe kapacitásunknak.
7. Az újabb verziók mindig a régebbi hibáinak kijavítását ígérik, ehelyett mindig újabb és újabb, addíg elképzelhetetlennek tartott hibaforrásokkal találkozunk.
-
#4861 Ha az Isten számítógépes szakembernek teremtette volna az embert, akkor 16 ujjunk lenne...
-
#4860 Felveszik a cigányt a nagyker raktárba. Egy hónap múlva általános leltárt tartanak. Kiderül hogy hiányzik egy zsák búza, egy zsák rizs, és egy zsák bors. Mivel eddig nem volt komolyabb hiány, egyértelmű hogy csak a cigány lehetett. Behívatja a főnök, elmondja a leltár eredményét, és megkérdi a cigánytól:
- Na, cigány hol a búza?
Válasz:
- Főnök annyi egér van ebben a raktárban hogy az őrület. Hát megették a búzát!
Főnök:
- Te cigány, nagyon sok egér kell hogy legyen ahhoz hogy egy zsák búza eltűnjön, gyanús ez nekem. És a rizs hova lett?
Cigány:
- Mondtam főnök az egerek azok a hibásak, akármerre lépsz, csak egér van. Azt is megették!
Főnök:
- Jól van cigány, megették a búzát, megették a rizst, mondjuk elfogadom. De hova lett a bors? Az egerek nem esznek borsot!!! Az erős!!!
Cigány:
- Főnök, nem fogod elhinni, sírnak, de eszik!!!
-
#4859 Nagyapa betelefonál a rádióba:
- Halló a játékra jelentkeznék!
- Nagyszeru!!! Lenne három kérdésem, felkészült?
- Igen!
- Szóval mi az: két keréken van és gurulni lehet vele?
- Bicikli!
- Nem rossz, de mi konkrétan a mountain-bike-ra gondoltunk... Második kérdés: négy kereke van, meg motorja is meg kormány, mi az?
- Autó!
- Nem rossz, de mi konkrétan az Audira gondoltunk... Harmadik kérdés, de erre jó választ kell adnia: mi az, szárnya van, motorja, kerozinnal megy és repülni lehet vele?
- Repülo!
- Nem rossz, de mi konkrétan a Concorde-ra gondoltunk... Sajnos nem nyert, majd legközelebb!
- Elnézést, ne haragudjon, lehet nekem is egy kérdésem?
- Természetesen!
- Mi az az utca sarkon áll és pénzért árulja magát?
- Hát kurva!
- Nem rossz, de én konkrétan az anyádra gondoltam...
-
#4858 ja, ezt nem tuttam -
#4857 érthető-érthető... de eléggé $2@R szerintem -
#4856 Na így értehető! -
#4855 Portisch Lajos egy sakkozó. :)) -
#4854 -
#4853 -
#4852 Ez olyan szar, hogy leakadtam:
Két takarító beszélget a sakk klubban..Megszólal az egyik:
-A Portis Lajos!
-
#4851 Remélem nem volt még...
Ellenőr
- Mikor lesz valakiből BKV-ellenőr?
- Amikor rájön, hogy a vonzereje nem elegendő ahhoz, hogy sírásó legyen belőle.
-
cyrus #4850 Mi a jó a csupsz punciban ?
Nem lesz tele szőrrel a szád
Mi a rossz a csupsz punciban ?
Reggel oviba kell vinni -
cyrus #4849 nem, mert nem tudzs belépni abba a topicba -
Prank #4848 a cenzúra...:) -
cyrus #4847 akkor stimmmel :) -
1. Fórumozók fényképei
2. White may
3. MI VAGYUNK A JÓ ARCOK
4. Call of Duty
5. Asszociáció
6. A pontos idő:22:15
7. Battlefield 1942
8. Jaccunk mi is szoláncot
9.
10. Lineage 2 - a MMORPG
hát igen :) -
cyrus #4845 Tinektek most mi a 9. legnépszerűbb téma a toplistában ? nekem semmi !! -
#4844 Pedig volt.... Csak nem -ökkel...