41234
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
#5084 sztem szívatják a srácot vmiért,de én se tudom miért -
#5083 Nem értem mit vagytok úgy kiakadva Punkeren. Ez csak poén, minek kell ennyire komolyan venni??? -
#5082 Mit vagytok úgy kiakadva? Nem lehettek ennyira béna-bélák! Egyszerű Alt+F4 nyomvatartva, s azt jól van!
Arrrggghhh.... -
#5081 az ilyeneket kéne agyon lőni...
na mind1, 1 kijelentkezés megoldotta, igaz még ő is 1 percig szenvedett vele :) -
#5080 Ezen élvezketsz ki fas*!! -
#5079 Te 1 Igazzi KÖCCCSSSSÖG VAGY!!!!!!!!!4 -
#5078 Kivágsz egy "B" betűt majd a karod alá rakod és: KARALÁBÉ. ÉÉÉÉTEEERD?! KAR ALÁ BÉ HÁHÁHHÁHHÁÁÁ
Jajj de szar :) -
ToMMo #5077 saját:
Nemecsek apja a postán:
- Elhoztad a csekket Ernő?
- Tessék.
- Nemecsek Ernő!!!
-
#5076 hát a bagoly:D -
#5075 és ezt te mondod? -
Konszuela #5074 anyad is paraszt volt, meg apad is oszt igy lettel te
ezen rohoghecc -
#5073 az emberek reakciója :) -
Grenzjager #5072
-
#5071 ebben mi a vicc? -
Konszuela #5070 paraszt -
#5069 háááá ez nagyon jó! :DD -
#5068 Szerencse, hogy már ismerem és nem kattintottam rá. :-) -
#5067 ezt nézzétek meg -
#5066 -
Grenzjager #5065 e-mailben terjengett, azért remélem sokan nem olvastátok:
Kedves lányom!
Lassan írom levelem, mert tudom, hogy nem tudsz gyorsan olvasni. Már nem ott lakunk ahol eddig, mert apád olvasta, hogy a legtöbb baleset az otthontól 20 km-es körzetben történik, úgyhogy elköltöztünk. A házszámot sajnos nem tudom megírni, mivel az elõzõ lakók magukkal vitték, hogy ne kelljen a címüket megváltoztatni.
Az új házban minden nagyon szép és jó. Mosógép is van, bár nem mûködik valami jól. Beletettem a ruhát, meghúztam a láncot, és azóta nem láttam belõle semmit. Mindent összevetve nem rossz itt. A múlt héten csak kétszer esett az esõ, egyszer három, egyszer meg négy napig.
Elküldtem a kabátot, amit kértél, de apád szerint a gombok miatt túl nehéz lett volna a csomag, úgyhogy levágtam mindegyiket, és beletettem õket a kabát zsebébe.
Az a lüke bátyád valamelyik nap bezárta a kocsikulcsot, és több mint két órába telt, míg apádat és engem kiszabadítottak az autóból.
A nõvérednek ma gyermeke született, de még nem tudjuk fiú-e, vagy lány, így azt sem tudom megírni, hogy nagynéni vagy nagybácsi lettél.
Képzeld! A szomszéd beleesett a pálinkáshordóba. Néhányan megpróbálták kihúzni, de õ hõsiesen ellenállt, és megfulladt. Szegény embert 3 napig hamvasztották.
Máskülönben nincsen sok újság, minden a megszokott mederben folyik.
Csókol szeretõ anyád
Ui. Akartam pénzt is tenni a borítékba, de már le volt zárva.
-
#5064 hehehe :DDDDD -
#5063 veszek :D -
#5062 jóóóóóóóóó -
#5061 Ezen mar röhogtem az elsö mondat fele utan :-) -
Cat #5060 Fut az arab a zsidó tank elott és idonként hátrafordulva a géppisztolyából lövöldözik. A tank kergeti, de egyszer csak az arab megfordul és felteszi a kezét. A tank megáll és kinéz belole egy zsidó katona:
- Mi van arab, elfogyott a loszer?
- Igen
- És veszel? -
#5059 -
#5058 Én pedig megbocsátást ádok. :-) -
#5057 meg nem is utoljára ;-) -
#5056 Akkor bocsit kivánok -
#5055 Hát ez se előszőr volt. -
Grenzjager #5054 Zord, hideg Belfastban. A rabbi(!!) sétál egy sötét sikátorban, egyszer csak egy érdes, mély hang hátulról.
-Állj! Katolikus vagy, vagy protestáns?????
mire a rabbi:
-hehe!!! Én vagyok akkor most a legboldogabb zsidó, egész Belfastban, ugyanis rabbi vagyok, tehát zsidó!
mire a hang:
-..én meg a legboldogabb palesztín! -
#5053 Piroska megy az erdőben, mindenféle Hitleres zászlókat lát, majd bemegy a házba. Ágyban a nagyi, aki ugyebár a farkas.
Piroska: - nagymama miért ilyen nagy a szemed
Farkas: - Azért hogy jobban lássam a fürert.
Piroska: - Nagymama, miért ilyen nagy a füled?
Farkas: - Hogy jobban halljam a fürer szavát.
Piroska: -Nagymama, miért ilyen nagy az orrod?
Farkas: -Pssssszt -
#5052 -
cyrus #5051 Nem tudom hogy itt volt-e vagy máshol olvastam :P
Zsidó vásárol karácsonykor:
-Abból a gyönyörű halból kérek fél kilót.
-A sonkából ?
-Nem a nevét kérdeztem !!! -
#5050 véletlen :P -
#5049 mint ahogyan ra is fogjak -
#5048 Lol.
Ez nagyon jó.
repcsi, tornyok, halál a zsidókra. -
#5047 Csaj vásárol a közértben 1 kiló kenyeret, fél kiló sonkát és egy doboz margarint. Beáll a pénztárhoz, ahol a pénztárosfiú belenéz a kosárba, majd megkérdezi:
- Neked ugye nincs barátod?
- Nincs, de mib?l jöttél rá?
- Hát, mert kurva ronda vagy! -
#5046 a végére ? kell... Sorry, nem vagyok formában. -
#5045 Az öreg paraszt bácsi meglát a kirakatban egy szemüveget. Bemegy az üzletbe, és megkérdezi az eladótól:
- Az ott mi a kirakatban?
- Hát pápaszem. Tessék nyugodtan felpróbálni.
A bácsi felpróbálja, és mindent királyul lát benne. Aztán megszólal:
- Húha! Ez nem semmi! Úgy látok, mint legény koromban. Pápaf@sz nincsen